Günde %6 Kazanç - Global Arbitraj Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sacit Alizade

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.animasyonal.com

logo.png

Global Trading Bot - Global Arbitraj Botu, Telegram üzerinden çalışan bir bottur. Minimum 0.0025 (30 dolar civarı) yatırımla başlayabileceğiniz, yatırımınız üzerinden her 4 saatte bir defa %1 kar payı vererek, 30 günde %180 kazanmanızı sağlıyor. 1 verip 1.8 alıyorsunuz kısaca.
Kesinlikle ve kesinlikle buraya yatırın zengin olursunuz vb demiyorum. Tüm sorumluluğu alarak yatırım yapın, ve dediğim gibi $30 yatırın, ödemesini aldıktan sonra gene $30 yatırın, yüksek yatırımlar yapmayın

Sitelerindeki açıklama :

We utilize both Cryptocurrency and Fiat currency to invest, buy, trade and sell all over the world, and invite you to share in the profits. Our goal is to allow those who are not experts in the trading field to simply invest their Bitcoin with us, and our team of expert traders along with our Telegram bot will grow the profits for you.
,
Altcoin ve itibari paraları dünyadaki farklı borsalarda al sat yaparak ettikleri kârdan bir kısmını bizimle paylaşıyorlar.

NASIL KULLANABİLİRİM:

Öncelikle Telegram Hesabınız olması gerekiyor.. Aşağıdaki Refli veya refsiz linkten giriş yaparak (web telegram kullanabilirsiniz) botu açıyorsunuz. Bot Telegram komutlarıyla çalışabiliyor, hazır tıklanabilir tuşlar da var.
/start yazıp botu başlattıktan sonra dil seçmeniz isteniyor, şimdilik Türkçe yok.
İnvest tuşuna bastığınızda size özel bir cüzdan veriyor:

ig_QAvsdSy_nvqZK5OkE2w.png

Cüzdana 0.0025 ten aşağı olmamak üzere istediğiniz kadar yatırabilirsiniz.. Denemek için düşük bir miktarla başlamanızı tavsiye ederim. Ödemeyi görünce,6 onayın gelmesini bekliyor:

eyt0kDEbSaiRhaFldfbGNA.png

JHHaYpPIS9Sh2q-Uhe7Ykg.png
.

6. Onaydan sonra yatırımınız hesabınıza yansıyor:

mIxTZGdmREmuPANurGG8wg.png

Yatırımınız 30 gün boyunca size günde %6 kar payı olarak geri dönecek. 1 Btc yatırdıysanız, 1.8 btc olarak geri alacaksınız..

ÖDEMELER:

Minimum çekim tutarı: 0.0025 BTC dir, 0.0025 btc ile başladıysanız , 16 gün sonra anaparanızı çekebileceksiniz.

Bot ödemeleri yapıyor, Yüksek kârlar vadetmiyor.

Gene de temkinli olup, gözden çıkarabileceğiniz miktarlarda yatırım yapın. Dolandırıcılar oluyor, telegram üzerinden kendi btc adreslerine yatırım yapmanızı istiyorlar, sakın inanmayın. Adminler, support ekibi sizinle direk iletişim kurmaz.. 2 tane kanal var, bu botun onları da takip edin, uyarıları dikkate alın.. Soru&sorunlarınız oldukça bu konu altından yanıtlamaya çalışacağım. Ödemenizi aldığınızda da bir çay ısmarlarsanız içerim :)
Referansımla yatırım yaparsanız, teşekkür etmiş olursunuz :)

Botun kanalları:
https://t.me/GlobalTradingCommunity
https://t.me/GlobalTradingNews
buralarda güncellemeler paylaşıyor, bazen güncelleme yapılırken, ödeme göndermemeniz söyleniyor, bunlara dikkat edin

REFLİ LİNK:
Direk Bota:

https://t.me/GlobalTradingRobot?start=kn1izn

Websitesi Üzerinden:

https://globaltrading.me/?start=kn1izn

REFSİZ LİNK:
https://t.me/GlobalTradingRobot

Son düzenleme:
Siz böyle projelerin adamısınız. Diğer konu da hayır oyumu kullandım ama bunda evet diyorum :)

Arbitraj, aslında takip edildiği zaman iyi kazançlar vadeden bir sistem ama yurtdışına para gönderirken kesilen komisyonlar karı geçtiği için sıkıntı yaşamıştık. Bakalım bu konu beni biraz cezbetti.

Siz böyle projelerin adamısınız. Diğer konu da hayır oyumu kullandım ama bunda evet diyorum :)

Arbitraj, aslında takip edildiği zaman iyi kazançlar vadeden bir sistem ama yurtdışına para gönderirken kesilen komisyonlar karı geçtiği için sıkıntı yaşamıştık. Bakalım bu konu beni biraz cezbetti.

Bana tahsis ettikleri cüzdanı takip ettim blockchainden, gelen ödemeyi başka cüzdana aktarmışlar, zannediyorum o aradaki fee lerden kurtulmak için paraları toplayıp toplu bir şekilde yapıyorlar, sonra da pay ediyorlar.. Sistem size paycheck veriyor her 4 saatte bir, total kazancınız 0.0025 e ulaştığında da çekim yapıyorsunuz..

way be manuel çat pat yaptığım bi işlemdi. ama bu botla ne olur ne gider? bilemiyorum. Bu bot zarar ettirdiği olmuşmu acaba hiç ?

..........buralarda güncellemeler paylaşıyor, bazen güncelleme yapılırken, ödeme göndermemeniz söyleniyor, bunlara dikkat edin.......... demişsiniz.. hocam nasıl ve ne kadar ödeme oluyor ? ne kadarda bir güncelleme oluyor. güncelleme yapmaz isek paramızın akibedi ne oluyo? bilginiz varmı hocam

Son düzenleme:
way be manuel çat pat yaptığım bi işlemdi. ama bu botla ne olur ne gider? bilemiyorum. Bu bot zarar ettirdiği olmuşmu acaba hiç ?

..........buralarda güncellemeler paylaşıyor, bazen güncelleme yapılırken, ödeme göndermemeniz söyleniyor, bunlara dikkat edin.......... demişsiniz.. hocam nasıl ve ne kadar ödeme oluyor ? ne kadarda bir güncelleme oluyor. güncelleme yapmaz isek paramızın akibedi ne oluyo? bilginiz varmı hocam

ödeme göndermemnizden kastettiğim, size verdikleri bir cüzdan var, yatırımınızı oraya yapıyorsunuz.. GlobalTradingNews kanalında örnek olarak "şuan güncelleme vardır, para göndermeyin" gibi şeyler .. Ben yatırım yaparken de bu uyarı vardı ama yatırımım hesaba yansıdı. Gene de dikkatli olun hocam. Botun linki yukarda verdiğim linktir. Tıklayarak deposit adresinizi alın, sadece oraya gönderin, dolandırıcılara inanmayın

Ödeme kanıtı varmıdır. Saadet zinciri gibi algıladım ben.

ödeme aldığım an kanıtı yollayacağım, 30$dan fazla yatırım yapmayın, hyip sistemi tam olarak nedir bilmiyorum, biraz şans eseri bu botla karşılaştım, $50 civarı yatrım yaptım, hem refden pay almak hem forumdaki arkadaşları tanıştırmak için konuyu açtım hocam, kesinlikle ve kesinlikle buraya yatırın zengin olursunuz vb demiyorum. Tüm sorumluluğu alarak yatırım yapın, ve dediğim gibi $30 yatırın, ödemesini aldıktan sonra gene $30 yatırın, yüksek yatırımlar yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri