Günde Kanal başına kaç video atıyorsunuz??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hacım Ben 3 Günde Bir Atıyorum Botta Boşa GidiyorGünde Kanal başına kaç video atıyorsunuz??
ne kadar kazanıyorsun ki öylegünde min 2 max 4 kanal oluştursam kâfi. her kanala tek video.
ne kadar kazanıyorsun ki öyle
bir hafta boyunca her kanala farklı günlerde 10 u geçmemek kaydıyla atıyorumbir kez 200 video atmayı denedim tek seferde boyumun ölçüsünü aldım
![]()
bi ara bi video atmıştım o zamanlar günde max5 video atıyorum attığım videoların birinden tekbaşına günde 35 tl geliyordu 2 gün sonra youtube olaya el koydutek kanala 500 video atıp aylık 50 dolar bıraksa kâfi mantığı yerine tek videoyla ayda 1000 kazanma peşindeyim. ilk testimde bu miktarı 5 günde sağlamıştım.
çalışmaları zamanla artırıcam da işte telif melif uğraştırıyor.
sıkıntı oluyormu bi de ayıptır sorması ne kadar bırakıyorLa Çok Az Video Atıyonuz100 E Çıkın Günde Ben 5 Kanala 500 Video ATIYOM Her birine 100 video :O
La Çok Az Video Atıyonuz100 E Çıkın Günde Ben 5 Kanala 500 Video ATIYOM Her birine 100 video :O
bir kanala günde 6k videomu atıyorsunGünde 1 kanal açıyorum 6k video atıyorum sonra partnere sokuyorum. Hergün stabil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.