Gündem takip ederek kazanç sağlama

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Dante

Kayıtlı Üye
Selamın Aleyküm arkadaşlar.

Bundan 7-8 gün önce şöyle bi konu açmıştım : http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/8668-1-ayda-en-az-250-a.html

Bu konuda gündem takip ederek ayda en az 250$ kazanılabilir dedim.Bazı arkadaşlar inanmadı,imkansız dedi.Bazıları deniycem dedi.Bazıları olabilir dedi.Neyse asıl konuya geçelim.

Bu taktikle dediğim günden beri iyi paralar kazanıyorum allaha şükür.Aşağıda 4 gün önce actıgım kanalın adsense ve yt resmi var.

sjyt8.jpg
[/url][/IMG]
sjyt0.jpg
[/url][/IMG]

Arkadaşlar konuda belirttiğim şekilde yaparsanız,iyi gündem takip ederseniz iyi paralar kazanırsınız benden söylemesi.

Aslında benim bu konuyu açma sebebim,1 haftadır yeni bir taktik üzerinde çalışıyor olmam.Bu taktikte gündem takip etmeye bakıyor.Ama biraz farklı.Şuan izlenimlerime göre iyi de kazanç sağlıyor.Hemde bu taktik yt to yt.Yani youtube'dan alıp youtube'a atıcaksınız.Ama şöyle bişey var.Video'nun ne zaman cıkacagı belli olmuyo.Video'nun cıkacagı zamanı siz takip ediyosunuz.Ve biraz hızlı olmanız lazım.Etiket konusunda da az bişe bilgiliyseniz sorun kalmaz.12'ye doğru son aşamaları bitince sizlerle paylaşacağım.

Bu taktik için 2 site kullanıcaksınız.Siteleri 12 ye doğru konuyu açtıgımda belirticem

Herkese bol kazançlar..

Sizin konunuzu gordukten sonra bende bir haber kanalı actım. 10 tane gundemla alakalı videolar yukledım izlenmedi. sonra ünlülerin videolarını yukledim yine izlenmedi bende şans yok galiba

Sizin konunuzu gordukten sonra bende bir haber kanalı actım. 10 tane gundemla alakalı videolar yukledım izlenmedi. sonra ünlülerin videolarını yukledim yine izlenmedi bende şans yok galiba

Sizdemi şans yok yoksa dediklerim mi yapamıyosunuz.Video'yu atan ilk 5 kişi içinde olun,etiketiniz orta derecede olsun.En az 5 bin izlenim geliyo.Yada ben böyle izlenimler alıyorum,şansa tabi.
Yorumunuz için teşekkürler

şu konu açacağını haber vermek için açılan konularda maç yaparken topu dikene falan denk gelip patlayan çocuyk hissi uyandırıyo bende :) devamı gelir inşallah :)

Eylemler çok izleniyor :D mesela 30 dk sonra izmirde bazı noktalar karışcak elimde iyi kötü çekim yapan kameramda var ama gidip gitmemek arasında kaldım bu trafik bu bozuk yollar 40 dk çekilirmi o biber gazı yenirmi :D bilemedimki sabah adliye karışıktı onada gitmek zor gldi ama manga konserinde iyi çekim yaptım yayınlıcam

şu konu açacağını haber vermek için açılan konularda maç yaparken topu dikene falan denk gelip patlayan çocuyk hissi uyandırıyo bende :) devamı gelir inşallah :)

:) :)

---------- Mesaj saat 19:56:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:43 civarında gönderildi. ----------

Eylemler çok izleniyor :D mesela 30 dk sonra izmirde bazı noktalar karışcak elimde iyi kötü çekim yapan kameramda var ama gidip gitmemek arasında kaldım bu trafik bu bozuk yollar 40 dk çekilirmi o biber gazı yenirmi :D bilemedimki sabah adliye karışıktı onada gitmek zor gldi ama manga konserinde iyi çekim yaptım yayınlıcam

Hocam saglıgınızdan önemlimi gitmeyin.Bişe falan olur allah korusun.

:) :)

---------- Mesaj saat 19:56:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:43 civarında gönderildi. ----------

Hocam saglıgınızdan önemlimi gitmeyin.Bişe falan olur allah korusun.

aslında zamanında savunduğum başka şeyler için gitmedim değil ama üşengeçlik başa bela :D 1 hafta 13 saat çalış internetsiz kal sonra 3 günlük iznin olsun ve interneti olan akrabana git insan neskafe ,çay ve interneti bırakıp nasıl gitsin şimdi :D :)

Haberde t.o genellde düşük oluyor ondan çalışmıyorum bende.Partner için düşünülebilir belki.Hayırlı kazançlar.

Haberde t.o genellde düşük oluyor ondan çalışmıyorum bende.Partner için düşünülebilir belki.Hayırlı kazançlar.

Hocam akşam açacagım konuda TBM sıkıntı olmıcak.Buna baglı olarakta To'yu fazla önemsemeyeceksiniz :) Resimlere bakarsanız zaten 11'in altına inmiyo tbm.Partner kanalı olanlar iyi para kazanabilirler.Yorumunuz için teşekkürler :)

Yazının da tekniğin de en can alıcı noktası şurası : Video'yu atan ilk 5 kişi içinde olun,etiketiniz orta derecede olsun.
Sanırım yeni çalışmanız da bunun üzerine olacak.

Yazının da tekniğin de en can alıcı noktası şurası : Video'yu atan ilk 5 kişi içinde olun,etiketiniz orta derecede olsun.
Sanırım yeni çalışmanız da bunun üzerine olacak.

Aynen öyle.İzlenmeme şansı yok böyle yaparlarsa.Yeni çalışmada da bu kural geçerli ama şöyle bi yanı var siz takip ediceksiniz.Zaten konu acınca görüceksiniz:)

Yorumunuz için teşekkürler..

yazınca bizi alıntıla da ilk 5 kişiden biri olalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri