Günlerce Uyumazsak Ne Olur?

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

emrekes

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Youtube'da Türkçe olarak hiç korku konsepti olmadığını fark edip bu kategoride özgün bir kanal açmaya karar verdim. Her hafta bir video yüklemeyi düşünüyorum. En kısa zamanda profesyonel bir mikrofon edinip sesli olarak anlatımlara başlayacağım. Tek endişem yaş sınırlaması gelebilir. Bunu da zaman gösterecek tabi. Abone olur ve destek verirseniz sevinirim. Dislike atanlarında canı sağolsun!

https://www.youtube.com/watch?v=1sStN3TENDM

Bu tarz videolarda seslendirme olsa daha güzel olur , böyle bir video için fazla bir miktar tutacağını sanmıyorum benimde kafamda bir şey var. Prof olarak seslendirme yapanlara yaptırıp daha prof iş çıkarmak istiyorum ortaya aklımda öyle bir şey var. Bence sizde öyle yapın çünkü herkes böyle yapıyor. Farklılık değişiklik şart

Hocam ilgi çekici ama logon çok amatör olmuş başarılarının devamını dilerim böyle ilginç şeyler çok ilgi çeker doğru yoldasın

Bu tarz videolarda seslendirme olsa daha güzel olur , böyle bir video için fazla bir miktar tutacağını sanmıyorum benimde kafamda bir şey var. Prof olarak seslendirme yapanlara yaptırıp daha prof iş çıkarmak istiyorum ortaya aklımda öyle bir şey var. Bence sizde öyle yapın çünkü herkes böyle yapıyor. Farklılık değişiklik şart

Bence de sesli olmalı. Hele ki korku için biraz sakin ve iç gıcıklayıcı bir ses şart. En kısa zamanda kaliteli bir mikrofon edinmeyi düşünüyorum inşallah.

Hocam ilgi çekici ama logon çok amatör olmuş başarılarının devamını dilerim böyle ilginç şeyler çok ilgi çeker doğru yoldasın

Kendi çağımda hobi olarak yapmayı düşünüyorum. Sırf zevkine yoksa hayatta Türkçe içerik çalışmam :D Profosyonel logo hizmeti alıcam en kısa zamanda.

---------- Spam Engelliyici 19:10 ---------- Önceki Mesaj 19:09 ----------

İçerik güzel ama video amatör olmuş

Teşekkür ederim. Zamanla aşıcam bunları inşallah:)

Hocam güzel anlatmışsınız fakat yazıları okumak bazı yerlerde zor oluyor.Çok sık yazmışsınız, resimleri daha fazla koyup video uzatsanız daha iyi olur.Sık yazı yazan yerleri okumak güç oluyor.

Hocam güzel anlatmışsınız fakat yazıları okumak bazı yerlerde zor oluyor.Çok sık yazmışsınız, resimleri daha fazla koyup video uzatsanız daha iyi olur.Sık yazı yazan yerleri okumak güç oluyor.

Haklısınız. Aslında konu çok uzun diye zamanı kısaltmak adına böyle yaptım ama bunu not ettim. Teşekkür ederim.

Bu tür içerikler tutar ama profesyonel olmanız gerek. Size tavsiyem bionluk gibi sitelerden seslendirme yapan kişilere ulaşıp türkçe hazırladığınız videoyu atın seslendirmeyi onlar yapsınlar. birde ingilizce seslendirme yaparsınız 2 kanal yaparsınız biri türkçe olur diğeri ingilizce. Yine yazılarda ekleyebilirsin video düzenleme programları ile ayarlama yapıp sese göre yazılar ilerler hem takibi kolay olur hem dikkat çeker. reklam çıkacağı saniyeye yaklaştığı zaman yazıları biraz alta çekersiniz takip ederken bir anda reklam çıkınca izliyici büyük ihtimalle tıklar :)

Bu tür içerikler tutar ama profesyonel olmanız gerek. Size tavsiyem bionluk gibi sitelerden seslendirme yapan kişilere ulaşıp türkçe hazırladığınız videoyu atın seslendirmeyi onlar yapsınlar. birde ingilizce seslendirme yaparsınız 2 kanal yaparsınız biri türkçe olur diğeri ingilizce.

Para harcamadan bir yerlere gelmek zor gibi zaten. Ama bende sesime güveniyorum. Seslendirme işini kendim yapmayı düşünüyorum. Ruhi çenet de prof seslendirme yapmıyor ama güzel oluyor. Teşekkür ederim yorum için.

Merhaba arkadaşlar. Youtube'da Türkçe olarak hiç korku konsepti olmadığını fark edip bu kategoride özgün bir kanal açmaya karar verdim. Her hafta bir video yüklemeyi düşünüyorum. En kısa zamanda profesyonel bir mikrofon edinip sesli olarak anlatımlara başlayacağım. Tek endişem yaş sınırlaması gelebilir. Bunu da zaman gösterecek tabi. Abone olur ve destek verirseniz sevinirim. Dislike atanlarında canı sağolsun!

https://www.youtube.com/watch?v=1sStN3TENDM

hocam o son resmi çok aradın mı, hava az daha karanlık olsa kafayı yerdim yani o nasıl bir resim :D

Para harcamadan bir yerlere gelmek zor gibi zaten. Ama bende sesime güveniyorum. Seslendirme işini kendim yapmayı düşünüyorum. Ruhi çenet de prof seslendirme yapmıyor ama güzel oluyor. Teşekkür ederim yorum için.
pür dikkat izledim güzel olmuş ben beğendim ellerinize sağlık.

hocam yazı tipini ve rengini biraz daha göze hitap etcek şekilde ayarlarsanız on numara olur. video çok iyi dikkat çekici merak uyandırıcı olmuş başarılar.

hocam o son resmi çok aradın mı, hava az daha karanlık olsa kafayı yerdim yani o nasıl bir resim :D

Hocam o resim orijinal resim. Tabi gerçekliğini bilemem ama güya o deneye tabi olanlardan birinin resmi :)

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

hocam yazı tipini ve rengini biraz daha göze hitap etcek şekilde ayarlarsanız on numara olur. video çok iyi dikkat çekici merak uyandırıcı olmuş başarılar.

Teşekkür ederim dikkate alacağım.

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

pür dikkat izledim güzel olmuş ben beğendim ellerinize sağlık.

Teşekkür ederim.

İnsan uykusuzluk çekerken aslında hiç uyuyamıyor ve uyanık duramıyor.

Deneye bakılırsa belli bir süreden sonra artık uyumak istemiyor insan. Gerçekten öyle oluyor ama. Bazen uykuyu saatini geçirince yeniden ayılıyor insan. Ama bu deneyde ki olay kafa yedirtmek için yapılmış direk.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri