Günlerden TÜRKİYE !

zazax33

Yasaklanmış
Bu gün 2 milli maçımız var. Biri basket bol diğeri futbol.

Çeyrek Final Basketbol Maçı

TÜRKİYE - Litvanya

SAAT 18 : 00

Yayın : NTV Spor

Euro 2016 Eleme Maçı

İzlanda - TÜRKİYE

Saat: 21:45

Yayın: Show TV

Haydi yenelim şunları​

izlanda yı yeneriz,litvanya zart diye verecek:D

litvanya maçından pek umutlu değilim ama izlandayı yenebiliriz herhalde...

Son saniye 3'lüğünde acayip coşmuştum ya. Çok sağlam maç olmuştu. Bakalım Litvanya işini ne yapacağız :)

Litvanya'yı yeneriz. Bizde önemli eksikler var ama sürekli bir başka kişi çıkıp takımı kurtarıyor. Litvanya'nın önemli skorerleri var. Hem dış atıcıları hem içeriden sayı bulabilecek seçenekleri var; ancak oyun kurucuları yok. Biraz baskı ile yanlış şut tercihlerine zorlayabiliriz Litvanya'yı. %60-%40 Türkiye önde gibi düşünüyorum. Türkiye şuan geldiği konum özellikle beklentileri düşüren Ataman yüzünden oldukça rahatladı, yenilse de takım başarılı olmuş olarak lanse edilecektir. O nedenle biz daha rahatız. Litvanya ise son avrupa şampiyonasında final oynadı, henüz onlar için başarı yarı final ve hatta en az üçüncülük olacaktır. O nedenle bizim daha rahat oynayıp belki geriden gelerek belki hep ileride tutarak bir şekilde kazanacağımızı düşünüyorum.

İzlanda maçı içinse tahminim 0-0. Ya da 3+ - 0 ya farklı kazanır ya hiç gol atamayız. İzlanda bizim 4. olduğumuz geçtiğimiz eleme grubunda kendi grubunda 2. olmayı başardı. Ayrıca sonuca yönelik futbol oynamayı öğrenen bir İzlanda. Biz topa kesinlikle daha çok sahip oluruz; ancak golü bulmakta gecikirsek yaşayacağımız sıkıntılar (stres) nedeniyle gol yollarında problem yaşamamız mümkün. Kişisel görüşüm Hollanda dahil tüm takımları içeride yenip Hollanda dışındakiler ile de dışarıda berabere kalarak 2. olarak rahat rahat çıkabileceğimiz yönünde. Beraberlik de kötü bir sonuç değil yani.

2 maçın arasına iphone 6 tanıtımınıda izleyeceğim:)

Litvanya'yı ancak eğer üçlük isabetinde en az %40'ın üstünde olursak yeneriz. Pota altını çok fazla domine ediyorlar, pek sayı bulacağımızı düşünmüyorum. Motiejunas ve Valanciunas çok iyi savunma yapıyorlar ayrıca atak oyununda da etkililer her ikisi de.
Emir geçen maç yaptığı gibi sahada olmazsa işimiz zor, Cenk'e çok ihtiyacimiz var üçlükleri için, hadi hayırlısı.

Şu takımda Kenan Sipahi,Enes ve Ersan olsa kazanırız derdim ama şu an litvanya kağıt üzerinde favori.Bizim avantajımızda maçı hiç bırakmamak ve iyi savunma yapmak.Rakibinde savunması iyi ama geri dönüşlere izin veriyorlar.Umarım akşama yine kazanırız

Basketbolda en önemli eksiğimiz Ersan İlyasova.. 4 numarada Barış Hersekle olmuyo Ersan hem içerde hem dışarda komple bi oyuncuydu.. Geçen sene NBA de harika bi sezon geçirmişti.. Milli takımda olmaması çok kötü oldu.. Bide bana kalırsa oyun kurucu problemimiz var.. Oyunu tam anlamıyla okuyabilen bi oyuncumuz olsa uzunları çok daha etkin kullanabiliriz.. Örn Galatasarayda Furkan Aldemir ile Arroyo iş birliği mükemmel ama milli takımda aynı şeyleri söylemek çok zor..

İnşallah kazanarız son 20 dakika var basketbol maçına. Yine son saniyede bir üçlük atarız. :D

Murat Kosova'nın sağlığı bozulmaz umarım. Bu karşılaşmada da yenersek adam Viyana'yı kuşatmaya çıkacak tek başına. Bir önceki maç sırf bu yüzden potanın kangrularını tuttum.

Son düzenleme:
Savunma roboundlarinda yine sorun var ama boyali alanda harikayiz. 2 tane 3 luk gelirse onune gecilemeyecek seri yakalar maci kopartiriz

Litvanya basketbolu çok seven bi ülke sağlam başarılar almış bir takım. halkıda basketbolu çok seviyor. o maç çok kritik

İzlanda buradan bakınca hep sağlam gözükmesede tehlikeli bi takım dünya kupası elemelerindeki başarısı bizden daha iyiydi o yüzden ondanda pek umudum yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri