Günlük 10-30$ arası geliri olan kanal satılık.

• Kullanıcı minnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minnos

Kayıtlı Üye
Kanal Adı : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Eğlence
Kanal Dili : Yabancı
Abone Sayısı :142
İzlenim Sayısı:122k
Kanalınızda UYARI Varmı :Hayır
Kanalınızın Gunluk Kazancı :son 20 gündür en düşük 10$ dır 50 oldugu günde olmus 20 30 oldugu günde.
Kanal Satıs Fiyatınız : teklif usulu aklımda bir fiyat yok henüz aklınızdaki fiyatı yazarsanız anlaşılır :)
Kanal Hakkinda Ek açıklamalarınız :1 aylık kanaldır ilk 5 günden sonra düzenli olarak en asaşı 10 dolar getirmeye baslamıstır içerisinde 301 adet video var orjinal videoya bile telif gelebilirken böyle bir kanala kesin telif gelmez diyemem tabiki :)onun dısında kanalı aldıktan sonra kanalı görebilirsiniz merak ettiğiniz her ne ise pm atın yardımcı olayım.Şu anda benim adsenseme baglı alacak olan kişi isterse kendi adsensesine tasır isterse partner yapar kendine kalmıs.Ünlem geliyormu denemedim tüm videolar 1 ay önce atılmıs daha girilmemiştir kanala.Videolar genelde 10 dakika üstüdür en çok izlenen videolar hep 40 dakika üstüdür tüm videolar 2 3k civarı izlenim almıstır.
Kanal Satış sebebi :Aynı türden videoların oldugu bir sürü kanalım var açıkcası 6. hissime göre hareket ederim bu kanalın bana yarardan çok zararının dokunacagına dair bir his var içimde :)yanlıs anlamayın hiç bir sekilde uyarı falan filan yoktur sadece bir his :)

NOT
: Yukarda da belirttiğim gibi telif yemez diye bişe diyemem benim aynı tür videolarla dolu olan 50 den fazla kanalım içlerinde telif gelenlerde var gelmeyenlerde var kanaldaki videolar 1 aydır duruyor alırsınız belki 5 dakika sonra telif gelir belki hiç gelmez lütfen ilgilenen kişiler bunuda göz önünde bulundursun.
NOT2:nisan ayı kazancı alacak kişide kesinleşiyormus nisan ayı içerisinde 375 lira olmus %20 kesinti desek 300 lira ordan geliyor günde de 10 dolar kazandırıyo desek ki bazen 20 30 dolarları görüyor buda günde 20 tl eder en düşük 3 aylık kazancı meseleside bana abartı geliyor tüm bunları göz önüne alırsak aklımdaki min fiyat 1200 TL dir :)

Aklımdaki satıs fiyatı eklenmiştir.
Ayrıca satıs sablonuna şimdi baktım adsense raporuda eklenmesi gerekiyormus ama koyacagım adsense raporu yanıltıcı olur çünkü adsensede baglı olan tek kanal bu değil ama ciddi alıcılara dilerlerse adsense görüntüsünüde atabilirim kanal baglanma tarihinden itibaren o adsensede hiç bir sekilde para kazanma kapatılması olayı falan yasanmamıstır kanıtlanabilir yani :)

Telif gelme ve kapanma ihtimaline binaen 3 aylık gelirine satış fiyatı yüksek bir rakam olduğunu düşünüyorum.Tabiki kanal size ait olduğu için istediğiniz fiyattan satabilirsiniz yalnız forumda adsense kazançlı web siteleri ile adsense gelirli kanalların satış fiyatları ile kıyaslanıyor. İşte tam bu noktada sıkıntı çıkıyor. Size ait telif gelmeyecek videolar olsa 10 katı fiyatına yine satabilirsiniz sıkıntı yok. 3 aylık gelirine satılan web siteleri genellikle kendi özgün içeriği ile satışa çıkıyor.
Fakat ytpara birçok kanal kendimize ait olmayan içerikler olmuyor. İllaki bir yapımcı var ve bu gün telif göndermese de yarın telif gönderme ihtmali var.
[MENTION=4325]minnos[/MENTION] daha önce yaptığı ticaretleri işinin ehli olduğunu gösteriyor. Bu tür kanal almayı planlayanlar bütçesi varsa sağlam ve düzgün üyelerden alması taraftarıyım.
İyi satışlar.

Telif gelme ve kapanma ihtimaline binaen 3 aylık gelirine satış fiyatı yüksek bir rakam olduğunu düşünüyorum.Tabiki kanal size ait olduğu için istediğiniz fiyattan satabilirsiniz yalnız forumda adsense kazançlı web siteleri ile adsense gelirli kanalların satış fiyatları ile kıyaslanıyor. İşte tam bu noktada sıkıntı çıkıyor. Size ait telif gelmeyecek videolar olsa 10 katı fiyatına yine satabilirsiniz sıkıntı yok. 3 aylık gelirine satılan web siteleri genellikle kendi özgün içeriği ile satışa çıkıyor.
Fakat ytpara birçok kanal kendimize ait olmayan içerikler olmuyor. İllaki bir yapımcı var ve bu gün telif göndermese de yarın telif gönderme ihtmali var.
@minnos daha önce yaptığı ticaretleri işinin ehli olduğunu gösteriyor. Bu tür kanal almayı planlayanlar bütçesi varsa sağlam ve düzgün üyelerden alması taraftarıyım.
İyi satışlar.
Teşekkürler yorumunuz için zaten bende 3 aylık geliri fiyatını abartı buldugumu söyledim kanalın içerisinde 375 tl var kanal tam olarak 1 aylık ve aydaki getirisi 532 dolar buda 1.100 tl yapar 3 aylık gelirine satsam 3.300+içindeki para 3.500 tl gibi bi fiyat çıkarırdım ben 1200 tl fiyat cıkardım :) 1 aylık geliri artı içindeki parayı istedim yani :)

Teşekkürler yorumunuz için zaten bende 3 aylık geliri fiyatını abartı buldugumu söyledim kanalın içerisinde 375 tl var kanal tam olarak 1 aylık ve aydaki getirisi 532 dolar buda 1.100 tl yapar 3 aylık gelirine satsam 3.300+içindeki para 3.500 tl gibi bi fiyat çıkarırdım ben 1200 tl fiyat cıkardım :) 1 aylık geliri artı içindeki parayı istedim yani :)

Şuana kadar 375 TL diyince 3 aylık 1200 TL olarak fiyatlandırdığınızı düşündüm.Yanlış anlaşılma olmuş.
Kısa zamanda satmanız temennisyile iyi çalışmalar.

satıs günceldir bu msjdan sonra 24 saat içerisinde alıcı bulunamazsa satıs iptal olacaktır :)lütfen belirttiğim fiyattan daha düşük bi fiyat yazmayın daha altına satmayı düşünmüyorum :)

elimde hemen hemen aynı özelliklere sahip kanallar mevcut piyasayı takip edebilmek adına konu takibimde:)

15.04.14 tarihininde istatistikleri gelmiştir yine 10 dolar kazandırmıs son 27 28 gündür 10 doların altına 1 kere bile inmemiş istikrarlı bir kanaldır:)satısın iptaline 1 saat 25 dakika kaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri