Günlük 10K ve Üzeri kanallar alınacaktır.

• Kullanıcı nicomedya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
10K Üzeri günlük izlenimli kanallar alınacaktır tr içerikte olabilir dizi ve +16 harici her katogori olur.

Cevap: 10K Üzeri kanallar alınacaktır.

1 tane kanalım var günlük rahat 2 3 k izlenme alıyo 1 tanesi survivor ile ilgili telif fln hayatta yemes ama para kazanma devre dışı :D alın hatta kanal linki

reklam niyetine kullanarak baya izlenme alırsınız 3 günde sadece survivor reklamından 400 izlenme aldım avea mobil olarak satın alacak varsa ulaşsın bana :D

1 tane kanalım var günlük rahat 2 3 k izlenme alıyo 1 tanesi survivor ile ilgili telif fln hayatta yemes ama para kazanma devre dışı :D alın hatta kanal linki

..........

reklam niyetine kullanarak baya izlenme alırsınız 3 günde sadece survivor reklamından 400 izlenme aldım avea mobil olarak satın alacak varsa ulaşsın bana :D

kanal linkini kaldır hemen . videolar gitcek :)

adama iyilik yapıyım derken kötülük yaptın:)
adam siliyor linki sen aşagıda alıntıyla paylaşıyorsun hadi hayırlısı bu arada kanal güzelmiş.;)

adama iyilik yapıyım derken kötülük yaptın:)
adam siliyor linki sen aşagıda alıntıyla paylaşıyorsun hadi hayırlısı bu arada kanal güzelmiş.;)

alıyosan vereyim panpa :D buna benzer 2 tane daha war bırakmışım günde 2 3 dolar geliyor :d

ne istiyon kanala pm atsana bana

usta mesajı geç gördüm toplamda 125 bin izlenme almış 51 abonesi var hepsi kendiliğinden gelme durudk yere 2 ay önce para kazanması devre dışı bırakıldı günde 1 2 k izlenme geliyo reklam yaparak 1 haftada tahminimce 1 videonuzu 2 bin kişi izliyebilir tl olarak ne veriyosunuz ?

2 veya 3 kanal lazım kazanç önemli degil lazım

115 abone
185.253 görüntüleme
Katıldığı Tarih 9 Mar 2013

Para Kazanma Devre Disi - hic bi tehlif yok Ne kadar vere bilirsiniz ?

siz yanlış anlıyorsunuz gerçi ben başlıkta yanlış girdim ama konuda düzelttim günlük 10k ve üzeri kanal arıyorum

özelden istedigin fiyatı kanal içerigi vs atarmısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri