nicomedya
Yasaklanmış
10K Üzeri günlük izlenimli kanallar alınacaktır tr içerikte olabilir dizi ve +16 harici her katogori olur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 tane kanalım var günlük rahat 2 3 k izlenme alıyo 1 tanesi survivor ile ilgili telif fln hayatta yemes ama para kazanma devre dışıalın hatta kanal linki
..........
reklam niyetine kullanarak baya izlenme alırsınız 3 günde sadece survivor reklamından 400 izlenme aldım avea mobil olarak satın alacak varsa ulaşsın bana![]()
kanal linkini kaldır hemen . videolar gitcek![]()
la niye alıntı yapıyon o zmnyine kanal kaldı videolar silinirse burdan silene iyi bir kayarım
![]()
adama iyilik yapıyım derken kötülük yaptın
adam siliyor linki sen aşagıda alıntıyla paylaşıyorsun hadi hayırlısı bu arada kanal güzelmiş.![]()
adama iyilik yapıyım derken kötülük yaptın
adam siliyor linki sen aşagıda alıntıyla paylaşıyorsun hadi hayırlısı bu arada kanal güzelmiş.![]()
ne istiyon kanala pm atsana bana
siz yanlış anlıyorsunuz gerçi ben başlıkta yanlış girdim ama konuda düzelttim günlük 10k ve üzeri kanal arıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.