Günlük 11-12 TL Gelirli Adsense Kanal - 4 Aylık !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

beyto33

Yasaklanmış
Kanal Adi : (Sadece Alıcıya)
Kanal Kategorisi : (Sadece Alıcıya)
Kanal Dili : (ingilizce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : Kanal 5 Ocakta Açıldı. Tüm videolar 29 Ocakta Yüklendi
Abone Sayisi : 440
izlenim Sayisi : 120.000
Video sayısı : 12 ve uzun videolar
Kanalinizda UYARI Varmi : Hayır yok
Günlük Gelen Abone : 8-10
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 4 $ - 5 $ (11-13 TL) Video eklenebilir aboneler aktif.Bu şekilde kazançta bi kıpırdama olabilir diye tahmin ediyorum.
Kanal Satis Fiyatiniz : 950 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklama : Kanal 4 aylık olup Mart 10 da adsenseye bağlanmıştır.bu tarihten sonra 4-5-6-7 $ kazanmıştır.Fakat ortlama 4-5 $ diyebilirim.Günlük ortlama 1,5 K görüntüleme var yani içeirğin izleme süresi ile birlikte kalitesi iyi durumdadır.bunu 1,5 K hite 10 TL veriyor olmasından anlayabiliriz.Yukarıdada belirttim attığım iöçeirğin devamını yükleyip kanalın geliri yükseltme denenebilir.

Not : Quiz kanal satışı popüler olduğu için alan kişi isterse quize sokupta teslim edilebilinir.

GÖRÜNTÜLEME :

KAZANÇLAR :

ABONELER:

Son düzenleme:
Kanal Adi : (Pm ile)

yani kanalı pm ile söylersin ama kategoriyi sadece alıcıya söylersin öyle mi hocam :)
ufak bir karışıklık olmuş galiba ..

iyi satışlar olsun ..

Hayırlı satışlar hocam:)

Sağoalsın üstad.hiç kazanamıyorum diyen bir arkadaşımızın adsenseside kıpırdasın diye unuttuğum bi kanalı bulunca satayım dedim.

---------- Spam Engelliyici 11:22 ---------- Önceki Mesaj 11:22 ----------

Kanal Adi : (Pm ile)

yani kanalı pm ile söylersin ama kategoriyi sadece alıcıya söylersin öyle mi hocam :)
ufak bir karışıklık olmuş galiba ..

iyi satışlar olsun ..

aynen öle olmuş :) editlendi

---------- Spam Engelliyici 12:00 ---------- Önceki Mesaj 11:22 ----------

Benim kanalımın verileriyle hemen hemen benzer bir quiz kanal R10 da 2000 TL ye satışa sunulmuş :) kanalı quize sokup 1500 TL ye satcam anlaşılan :)

Böle bi fiyat yok abi ya....5 $ kaznana kanala 2000 TL istenmez -istenemez arkadaş akıl kaarı değil !!!! neyse hayırlısı olsun

Arkadaşlar PM den link istemenize gerek yok link sadece alıcıya verilir bu işlerde...

satış güncel

Hayırlı satışlar hocam.

Bu kanalı aldık diyelim kendi adsensemize bağladıktan sonra kanalın 1-30 Nisan kazancı kime gidecek?

detaylı bilgi dizimi animasyonmu show programımı

Hayırlı satışlar hocam.

Bu kanalı aldık diyelim kendi adsensemize bağladıktan sonra kanalın 1-30 Nisan kazancı kime gidecek?

şuana kadarki kazançlar bende üstad.bu adsense olduğu için alan kişiye geçmiyor....benim bildiğim bu...bi ara kesinleşmeden önce kanal devri olursa yeni sahibine gider diyen üstadlar vardı ama ben hiç karşılaşmadım.ama şuda var ben fiyatı bu seviyede tutarken bu ayki kazanadığı 130 $ cviarı parayı kendimde olarak hesapladım....heralde anlatabilmişimdir.

---------- Spam Engelliyici 20:46 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

detaylı bilgi dizimi animasyonmu show programımı

Almayı düşünüyorsanız, kafanızda bu çizgi filmse almam ,dizi ise alırım bu fiyat ve bu nitelikteki kanal bana uyar vb diyorsanız bu fikirlerinizi PM den özel oalrak görüşebiliriz.buradan açıkça bilgi vermek istemiyorum.

şuana kadarki kazançlar bende üstad.bu adsense olduğu için alan kişiye geçmiyor....benim bildiğim bu...bi ara kesinleşmeden önce kanal devri olursa yeni sahibine gider diyen üstadlar vardı ama ben hiç karşılaşmadım.ama şuda var ben fiyatı bu seviyede tutarken bu ayki kazanadığı 130 $ cviarı parayı kendimde olarak hesapladım....heralde anlatabilmişimdir.

hocam adsenseye yansısa bile kanalı aynı ayın içinde başka bir adsenseye taşırsan içerisindeki yansıyan miktar değiştirilen adsensede kesinleşir. Ben bunu çok araştırdım forumda hatta burada konusunu da açtım aldığım ve az biraz deneyimlediğim bu şekilde. Aklında olsun.

hocam adsenseye yansısa bile kanalı aynı ayın içinde başka bir adsenseye taşırsan içerisindeki yansıyan miktar değiştirilen adsensede kesinleşir. Ben bunu çok araştırdım forumda hatta burada konusunu da açtım aldığım ve az biraz deneyimlediğim bu şekilde. Aklında olsun.

teşekkürler bende bazı bişiler bilyorumda dedğim gibi hi başıma gelmedi....

Arkadaşlar kanal satışlarında önce kanal sonra para veya tam tersi durumlarda forumdaki yapılan ticaret sayısı - msj sayısı - tanınmışlık gibi şeyler ölçüt olarak kullanılır.

2 aydır üye 10 mesajı olan arkadaş önce kanalı ver demen olmaz bu şartlarda....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri