Günlük 15-35 Lira Gelirli Kanal Satılıkta !!

• Kullanıcı LemaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

LemaX

Kayıtlı Üye
Kanal Adresi : Alıcıya verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 341 organik
Toplam video görüntülenme sayısı : 270k
Hesap Kayıt Tarihi : 16 Mayıs 2014
Kanalın dili : Karışık
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Film. Elle yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir uyarı yok.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Yok yemedi.
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? :Aktif
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır.
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 450 - 900 TL
Kanal Hakkında Ek Bilgi :Kanalı forumdan bir arkadaştan satın aldım. Daha önce de kanal satın aldıgım güvenilir bir arkadaş. Kanalda bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü 3.5 Aylık bir kanal. Manichima partnere bağlı oldugundan ister cıkarır alırsınız partnerden , ister partnerden devam edersiniz. Lütfen pazarlık fiyatı istemeyiniz. Fiyat nettir ve indirim yoktur.

İstatistikler ;

V2LYan.png

nYgrrV.png

d42bbX.png

OJZMMD.png

Kanal satış fiyatım = 900 TL

Son düzenleme:
bu resimde günde 15-35 kazanç nerde.
benim gördüğüm en fazla 13civarı bir kazanç var.
ben mi yanlış görüyorum,yada içinde bakiye mi var

edit:sıcaklardan tl dolar karıştırmışım :D

Son düzenleme:
bu resimde günde 15-35 kazanç nerde.
benim gördüğüm en fazla 13civarı bir kazanç var.
ben mi yanlış görüyorum,yada içinde bakiye mi var

Dostum baslikta tl yaziyor :D 16$ i carparsan 35 tl ye yaklasir yani dogru yazmis :D sen gunluk kazanci dolar ile karistirdin sanirim :D

bu kanala bu fiyat çok fazla hocam neye göre 1500 tl istediniz anlayamadım. Machinima da paypal adresini değiştirdiniz mi hic ?

Sadece 2 gun 30 lira kazanmis o kadar, gerisi 20 lira ve altinda. Nereye 900 lira kazaniyorsun bu kanalla? Ustelik Machinimanin %40 kesintiside var. 1500 lira verecek olan varsa elimde freedom kanal var hazir icindede 585 dolar var gundede 20-60 dolar arasi birakiyor :D

bu tip kanalları alanlar var mı satılıyor mu bu fiyata,günde ben 70-80 usd kazandıran kanallara ne fiyat istemem lazım bu fiyat neye göre belirleniyor?

Kanal Adresi : Alıcıya verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 341 organik
Toplam video görüntülenme sayısı : 270k
Hesap Kayıt Tarihi : 16 Mayıs 2014
Kanalın dili : Karışık
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Film. Elle yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir uyarı yok.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Yok yemedi.
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? :Aktif
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır.
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 450 - 900 TL
Kanal Hakkında Ek Bilgi :Kanalı forumdan bir arkadaştan satın aldım. Daha önce de kanal satın aldıgım güvenilir bir arkadaş. Kanalda bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü 3.5 Aylık bir kanal. Manichima partnere bağlı oldugundan ister cıkarır alırsınız partnerden , ister partnerden devam edersiniz. Lütfen pazarlık fiyatı istemeyiniz. Fiyat nettir ve indirim yoktur.

İstatistikler ;

V2LYan.png

nYgrrV.png

d42bbX.png

OJZMMD.png

Kanal satış fiyatım = 1.500 TL

hocam %40 kesintiyi unutmusunuz sanırım lütfen gelir hesabı yaparken patnerlerin kestiği miktarı belirtin

bu kanala bu fiyat çok fazla hocam neye göre 1500 tl istediniz anlayamadım. Machinima da paypal adresini değiştirdiniz mi hic ?

Hayır değiştirmedim.

Sadece 2 gun 30 lira kazanmis o kadar, gerisi 20 lira ve altinda. Nereye 900 lira kazaniyorsun bu kanalla? Ustelik Machinimanin %40 kesintiside var. 1500 lira verecek olan varsa elimde freedom kanal var hazir icindede 585 dolar var gundede 20-60 dolar arasi birakiyor :D

Farkındaysanız aralık verdim usta net bir rakam vermedim. Varsa öyle kanalınız buyrun konu açın ama buraya yorum atmanın lüzmu yok.

bu tip kanalları alanlar var mı satılıyor mu bu fiyata,günde ben 70-80 usd kazandıran kanallara ne fiyat istemem lazım bu fiyat neye göre belirleniyor?

Kafana göre güzel kardeşim

hocam %40 kesintiyi unutmusunuz sanırım lütfen gelir hesabı yaparken patnerlerin kestiği miktarı belirtin

Satış yaparken herkes böyle yazdığından dolayı ben de böyle yazdım.

Eğer paypal adresi değiştirme isteğine machinima yanıt veriyorsa ben 25.000 aboneli kanalımı satacagım. Pm bekliyorum bilenlerden.

machinima'dan 10 gündür haber bekiyorum hatta 12 gündür email'i değiştirsin diye. ticket öylece açık duruyor. 2 gün önce yeni bir ticket daha açtık tık yok...

soru: machinima'dan yada her hangi bir partnerden istediğimiz gibi çıkabilirmiyiz ki. bana kanalı satan arkadaş 3 yıllık sözleşme var demişti. birde çıktık diyeli şimdi yada 3 yıl sonra, kanalda adsense mi işlemeye başlıyor nasıl oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri