Günlük 15 dolar kazançlı dm kanalı satılıktır.

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız
[MENTION=31441]Arbys[/MENTION] nickli arkadaş gelirli dm kanal arıyordu bi aralar ama

[MENTION=31441]Arbys[/MENTION] nickli arkadaş gelirli dm kanal arıyordu bi aralar ama

Teşekkürler yönlendirdiğin için hocam fakat ben güncel çalışılmış kanalları tercih etmiyorum. Güncel çalışılmış kanal aldım zamanında kanalları aldıktan sonra çalışmayı kesince hit kaybı oluyor o yüzden uzak duruyorum. Ve arkadaşın konusunu baltalamak değil derdim ama Kasım ve aralık ayı dailynin nirvana yaptığı zamanlar. ortalama %50 60 artıyor gelirler bu aylarda kanal almayıda kendimce doğru bulmuyorum :)

Ve arkadaşın konusunu baltalamak değil derdim ama Kasım ve aralık ayı dailynin nirvana yaptığı zamanlar. ortalama %50 60 artıyor gelirler bu aylarda kanal almayıda kendimce doğru bulmuyorum :)
Evet hocam artıs oldugu dogru ama bu sadece DM ile alakalı degil YT de de artıs olur tüm reklam platformlarında artıs olur. Fiyat zaten o yüzden düşük yazılmıstır. Yoksa içinde bu ay sonu itibari ile minimum 2k tl para olacak ve 1 seneden beri acık olup düzenli ödeme alınmıs kanalı kim 3,250 tlye verir? Günde 15 dolar degil 8-9 dolar olsa ocak ayında, parayı ödedikten 40 gün sonra kanal parasını cıkaracak ve sonraki aylarda para kendisinde kalacak. Ytnin sürekli kanal kapattıgı adsense banladıgı zamanlarda kanal için istenen fiyat bence makuldur.
Sadece sana cevap olarak degil hocam senin mesajı okuduktan sonra bazı arkadaşlar pmden benzer şeyler söylemiş hatta birisi utanmadan kanalı 2ktlye veriyorsan alayım yazmıs:) Genel cevap olarak yazıyorum. Yanlış anlasılma olmasın.

Evet hocam artıs oldugu dogru ama bu sadece DM ile alakalı degil YT de de artıs olur tüm reklam platformlarında artıs olur. Fiyat zaten o yüzden düşük yazılmıstır. Yoksa içinde bu ay sonu itibari ile minimum 2k tl para olacak ve 1 seneden beri acık olup düzenli ödeme alınmıs kanalı kim 3,250 tlye verir? Günde 15 dolar degil 8-9 dolar olsa ocak ayında, parayı ödedikten 40 gün sonra kanal parasını cıkaracak ve sonraki aylarda para kendisinde kalacak. Ytnin sürekli kanal kapattıgı adsense banladıgı zamanlarda kanal için istenen fiyat bence makuldur.
Sadece sana cevap olarak degil hocam senin mesajı okuduktan sonra bazı arkadaşlar pmden benzer şeyler söylemiş hatta birisi utanmadan kanalı 2ktlye veriyorsan alayım yazmıs:) Genel cevap olarak yazıyorum. Yanlış anlasılma olmasın.

Est. Hocam sonuna kadar haklısın. Normalde beni bilen bilir ben sürekli kanal alırım. Senden almamamın tek sebebi ben güncel calısmıyorum hazır izlenimli getirili kanalı alıp banka hesabımı girip çıkarım kanaldan bu kadar. Sen güncel çalıştığın seninle alışveriş yapamadık. Yoksa yazdığın fiyat gayet makul :)

Günlük hiti nedir hocam birde ödemeyi nereye yapıyor, son 3 ayın gelir görüntüsüyle beraber pm alabilir miyim.

Son düzenleme:
Kasım aralık reklamların ucusa geçtigi aylardır. yılbasından 1 gün sonra adsense dahil hertürlü platforumda düşüş olacaktır. aranızda vardır bunun tecrubesını yasıyan. maksadım konu baltalamak degildir. alamk isteyen hatta satan kişiye küçük bir bilgilendrmedir.

Kasım aralık reklamların ucusa geçtigi aylardır. yılbasından 1 gün sonra adsense dahil hertürlü platforumda düşüş olacaktır. aranızda vardır bunun tecrubesını yasıyan. maksadım konu baltalamak degildir. alamk isteyen hatta satan kişiye küçük bir bilgilendrmedir.

alamıyoruz hocam zaten :) cevap vermiyor ki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri