Kanal Adi : Sadece Alıcıya
Kanal Kategorisi :Film
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 5 Temmuz 2014
Abone Sayisi : 395 abone Tamamen Organik
izlenim Sayisi :279.142 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : YOK
Kanalinizin Gunluk Kazanci :15 TL
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanal ve Pinli 4 yıllık adsense 850 Tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Kanal ilk açıldığında 2 video atılıp bırakılmıştır.Videonun teki zamanla izlenmeye başladı ve günlük 15-20 bin arası izleniyor.Adsense hesabına 2 gün önce bağladım İlk gün akşam üzeri bağladım 4.5 tl bıraktı,bugün ise 13 tl yi geçti ki daha gece yarısı olmadan.
NOT: Kapanmama garantisi kesinlikle yoktur o yüzden fiyatı düşük tutuyorum.
NOT 2 : Ayrıca elimde 4 Yıllık Adsense hesabı var .İlk açıldığında 2 ödeme alınıp içerisindeki kanal partnere bağlanmıştır. Adsense'de öyle uyudu şimdiye kadar ilgilenen olursa pm (Bu Kanal ve 4 Yıllık adsense'yi birlikte almak isterseniz pazarlık yapılır.)
Kanal Özellikleri

Anlık Kanal İstatistiği

Adsense Kazanç Görüntüsü

Kanal Kategorisi :Film
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 5 Temmuz 2014
Abone Sayisi : 395 abone Tamamen Organik
izlenim Sayisi :279.142 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : YOK
Kanalinizin Gunluk Kazanci :15 TL
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanal ve Pinli 4 yıllık adsense 850 Tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :Kanal ilk açıldığında 2 video atılıp bırakılmıştır.Videonun teki zamanla izlenmeye başladı ve günlük 15-20 bin arası izleniyor.Adsense hesabına 2 gün önce bağladım İlk gün akşam üzeri bağladım 4.5 tl bıraktı,bugün ise 13 tl yi geçti ki daha gece yarısı olmadan.
NOT: Kapanmama garantisi kesinlikle yoktur o yüzden fiyatı düşük tutuyorum.
NOT 2 : Ayrıca elimde 4 Yıllık Adsense hesabı var .İlk açıldığında 2 ödeme alınıp içerisindeki kanal partnere bağlanmıştır. Adsense'de öyle uyudu şimdiye kadar ilgilenen olursa pm (Bu Kanal ve 4 Yıllık adsense'yi birlikte almak isterseniz pazarlık yapılır.)
Kanal Özellikleri

Anlık Kanal İstatistiği

Adsense Kazanç Görüntüsü

Son düzenleme: