Günlük 150bin çocuk kitlesi yardım!

• Kullanıcı desbloq04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desbloq04

Kayıtlı Üye
Çocuk sektöründe 2 kanalım var toplam görüntüleme yaklaşık günlük 150bin civarı ama ben hiçbir şey yapamıyorum.2sininde para kazanması kapatıldı.sadece öyle süs diye duruyor.

Bu hitin en azından %10 kısmını bir yere çekebilirim.Site sektörüne girmeyi düşünmüyorum.Youtube hali hazırda ücretsiz ziyaretçi çekiyor.Sunucu vs. dertide yok.Sizce nasıl bir sektöre girmeliyim ?

Para kazanmaya acilabiliyor kanallar. Ama sebep olan kanal degilse.

Site işi zahmetli ve güncellik isteyen iş eğer her gün güncellerim dersen site işine gir. Fakat bir başka kanal açıp orayada hit çekebilirsin..

Site işi zahmetli ve güncellik isteyen iş eğer her gün güncellerim dersen site işine gir. Fakat bir başka kanal açıp orayada hit çekebilirsin..

çekmeye çalışsam bile o sektörün moku çıkmış.youtube meselesini en başından beri yapıyorum ama son zamanlarda artık işin mokunu çıkartılar.1 videonun aynısından 25 tane olur mu? - Oluyor işte..

---------- Mesaj saat 21:25:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:24:45 civarında gönderildi. ----------

E neden para kazanmaya acmiyosun geri

Bildiğimiz para kazanma devre dışı diyor nasıl açayım ?

çekmeye çalışsam bile o sektörün moku çıkmış.youtube meselesini en başından beri yapıyorum ama son zamanlarda artık işin mokunu çıkartılar.1 videonun aynısından 25 tane olur mu? - Oluyor işte..

---------- Mesaj saat 21:25:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:24:45 civarında gönderildi. ----------

Sen bi ugras.

dostum biz para kaznması kapatılınca kanaldan g+ ı kaldırıyoruz
sonra tekrardan baglıyoruz para kazanması geri acılıyor
sen neden yapmıyosun ?

çünkü g+ kaldırma diye birşey yok kanalda.

Kardeşim kanalın çizgifilm mi?

Kanalında elbette g+ bağlantısını kaldır diye bir şey yok. g+ hesabına girip profil ayarlarından en altta yazan google+ hesabını sil var. Oradan sileceksin.
Sonra kanalına geri dönüp tekrar isim vereceksin ve kanalın g+ ile ilişkisi kesilmiş olacak.
Yapamazsan tekrar yaz buradan.

Kardeşim kanalın çizgifilm mi?

Kanalında elbette g+ bağlantısını kaldır diye bir şey yok. g+ hesabına girip profil ayarlarından en altta yazan google+ hesabını sil var. Oradan sileceksin.
Sonra kanalına geri dönüp tekrar isim vereceksin ve kanalın g+ ile ilişkisi kesilmiş olacak.
Yapamazsan tekrar yaz buradan.

denedim sonuç;
mesela [email protected] diye gmail var.youtube'a girerken [email protected]'un ayarlarını sıfırlıyor o kanal değil.kanal alt kanal olmamasına rağmen nasıl böyle birşey oluyor anlamıyorum.

---------- Mesaj saat 21:48:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:38:33 civarında gönderildi. ----------

Edit: Kanalları ifşa etmiyorum.Lütfen tw vs. ver demeyin.Çakalları severim ama benden çakalını asla!

Dostum sadece benden sana tavsiye. Birisi sana yardımcı olacaksa o kişiye en azından saygılı ol. Saygıdan kastım sana yardımcı olayım team at diyorum. Direk sana yardımcı olmak isteyen birisine TW vermiyorum yapacak böyle yap ! dersen.

Saygısızlığının üstüne saygısızlık eklenir. Ben team vermemene saygı duyarım. Ama bana bu şekilde cevap verirsen güzel arkadaşım. Sen babamın oğlu da olsan sana yardım etmem. Hepinizin gözünü para bürümüş. Şu youtube çıktı çıkalı çoğu İnsan saygıyı, sevgiyi ve dostluğu iyice unuttu.

Sana çok şey yazmak isterdim aslında ama bir şey demeyeceğim.

Bizim de zamanında kanallarımız kapandı hiç bir şekilde şüphe etmeden bu arkadaşa [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] team atıp bakmasını rica ettim.

Eminim bende kendisine TW vermiyorum yapacaksan böyle yap deseydim. Benim düşündüklerimi oda düşünürdü.

Ama tek sana şunu söyleyeyim senin gibilerin bir gram ilerlemesini istemiyorum şu youtube işinde.

Kanalları ifşa etmiyorum.Lütfen tw vs. ver demeyin.Çakalları severim ama benden çakalını asla!

Edit: Ayrıca benim yaptığımı çakallık olarak görmen büyük bir başarı. Çakal olduğunu kabul etmen de öyle. Ben bugüne kadar kimseye usulsüzlük yapmadım senin gibi çakallara da yapmam rahat ol. ;) Bunu hem ytpara öz geçmişimle hemde r10 öz geçmişimle de ispatlarım.

Skype adresimi verip nasıl açacağını adım adım gösterecektim ki son postun beni bu yardımı yapmaktan alı koydu kardeşim.
not:bu zamana kadar para kazanması kapatılan tüm kanallarımı g+ ile açtım.(en az 10 kere kapandı)

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] estf hocam her zaman ama SAYGI artık yok bu insanlarda... kalmamış insanlık..

Dostum sadece benden sana tavsiye. Birisi sana yardımcı olacaksa o kişiye en azından saygılı ol. Saygıdan kastım sana yardımcı olayım team at diyorum. Direk sana yardımcı olmak isteyen birisine TW vermiyorum yapacak böyle yap ! dersen.

Saygısızlığının üstüne saygısızlık eklenir. Ben team vermemene saygı duyarım. Ama bana bu şekilde cevap verirsen güzel arkadaşım. Sen babamın oğlu da olsan sana yardım etmem. Hepinizin gözünü para bürümüş. Şu youtube çıktı çıkalı çoğu İnsan saygıyı, sevgiyi ve dostluğu iyice unuttu.

Bizim de zamanında kanallarımız kapandı hiç bir şekilde şüphe etmeden bu arkadaşa [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] team atıp bakmasını rica ettim.

Eminim bende kendisine TW vermiyorum yapacaksan böyle yap deseydim. Benim düşündüklerimi oda düşünürdü.

Ama tek sana şunu söyleyeyim senin gibilerin bir gram ilerlemesini istemiyorum şu youtube işinde.

Edit: Ayrıca benim yaptığımı çakallık olarak görmen büyük bir başarı. Çakal olduğunu kabul etmen de öyle. Ben bugüne kadar kimseye usulsüzlük yapmadım senin gibi çakallara da yapmam rahat ol. ;) Bunu hem ytpara öz geçmişimle hemde r10 öz geçmişimle de ispatlarım.

yazını okumasaydım kaan yardım etmeyi düşünüyorum para kazanmasınıda açacaktım ücretsiz.ama gerek yok artık.zaten geçenlerde gördük ben birine yardım ettim para kazanmasını açtım adam neler yazdı bilmeden etmeden kaçtım sandı.sonra kendi kendini banlattı rezil olunca.Serkan hocam sağolsun ben olmama ragmen gereken cevabı vermişti zaten.

[MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] estf hocam her zaman ama SAYGI artık yok bu insanlarda... kalmamış insanlık..

Aynen öyle.

yazını okumasaydım kaan yardım etmeyi düşünüyorum para kazanmasınıda açacaktım ücretsiz.ama gerek yok artık.zaten geçenlerde gördük ben birine yardım ettim para kazanmasını açtım adam neler yazdı bilmeden etmeden kaçtım sandı.sonra kendi kendini banlattı rezil olunca.Serkan hocam sağolsun ben olmama ragmen gereken cevabı vermişti zaten.

Kardeşim valla kendisi isterse skype görüşmesini dahi koysun. Yemin ediyorum içimden bir gram adilik geçmedi. Dedim ki hadi yardımcı olayım çünkü zamanında benim de kapandı çaresizdim dRaCk yardımcı olup açmıştı.

Bende bu vesileyle başkasına yardım edeyim dedim herif bizi çakal yaptı resmen.

yardıma gerek kalmamış anlaşılan...

Sağolsun drack nickli arkadaş benim pc me teamle bağlanıp kanallarımı açtı. Kendisine tekrardan çok çok teşekkür ediyorum.
Bol kazançlar dostum.

Aynen öyle.

Kardeşim valla kendisi isterse skype görüşmesini dahi koysun. Yemin ediyorum içimden bir gram adilik geçmedi. Dedim ki hadi yardımcı olayım çünkü zamanında benim de kapandı çaresizdim dRaCk yardımcı olup açmıştı.

Bende bu vesileyle başkasına yardım edeyim dedim herif bizi çakal yaptı resmen.

dediğin gibi kardeşim boşver gerek yok.Aynı şeyi bende yaşadım.Çok güzel bir makale hazırlamıştım.paylaşacaktım yakında ama artık vazgeçtim.boyle hak etmeyenlere ulaşacaksa yapmayacağım.Alt kanal dahil para kazanmayı aktif etme konusu.Tarihe karıştırdım gibi.

yaw nasıl show yapıyorsun;
konuşma:
http://i.hizliresim.com/xG0ErZ.jpg

ben hiç kimseye yalvarmam abi lütfen yap vs. vermiyorum zorunda mıyım ? - ha a "böyle ol" derken böyle olabilirsin mi yazayım ? dostum tam derdin ne ?

----------------------------------------------------------------------
biriside gelmiş yardım istedim sonrada mesajı:
sen biraz uğraş
adam gittim mesaj attım ne demek istiyorsun diye: adam bana trip atıyor ya böyle bir işmi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri