Dostum sadece benden sana tavsiye. Birisi sana yardımcı olacaksa o kişiye en azından saygılı ol. Saygıdan kastım sana yardımcı olayım team at diyorum. Direk sana yardımcı olmak isteyen birisine TW vermiyorum yapacak böyle yap ! dersen.
Saygısızlığının üstüne saygısızlık eklenir. Ben team vermemene saygı duyarım. Ama bana bu şekilde cevap verirsen güzel arkadaşım. Sen babamın oğlu da olsan sana yardım etmem. Hepinizin gözünü para bürümüş. Şu youtube çıktı çıkalı çoğu İnsan saygıyı, sevgiyi ve dostluğu iyice unuttu.
Sana çok şey yazmak isterdim aslında ama bir şey demeyeceğim.
Bizim de zamanında kanallarımız kapandı hiç bir şekilde şüphe etmeden bu arkadaşa [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] team atıp bakmasını rica ettim.
Eminim bende kendisine TW vermiyorum yapacaksan böyle yap deseydim. Benim düşündüklerimi oda düşünürdü.
Ama tek sana şunu söyleyeyim senin gibilerin bir gram ilerlemesini istemiyorum şu youtube işinde.
Edit: Ayrıca benim yaptığımı çakallık olarak görmen büyük bir başarı. Çakal olduğunu kabul etmen de öyle. Ben bugüne kadar kimseye usulsüzlük yapmadım senin gibi çakallara da yapmam rahat ol.

Bunu hem ytpara öz geçmişimle hemde r10 öz geçmişimle de ispatlarım.