Günlük 1550 TL kazandıran çöp kanal !

• Kullanıcı teymi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teymi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şu konuda bahsettiğim kapanan 2 adsenseme ait kanallardan bir tanesinin para kazaması şans eseri hala kapatılmadı. (Diğer tüm kanalların para kazanması kapatılmıştı)

Açık olan bu kanalın (kanalda 2 video var) günlük getirisi şu an 1550 TL civarında, 6-11 Mart arası toplamı 8700 TL kadar.

Kanalın para kazanması kapanmadığı için 6 Martta pini girilmiş boş bir adsense hesabına aktarmıştım.

Şubat ayı kazancı olan 24870 TL normal şartlarda henüz kesinleşmeden yeni adsenseye aktardığım için yeni adsenseye yansıması lazımdı ama şu an gördüğüm kadarıyla yansımamış. (önceki bağlı olduğu adsense hesabı kapatıldığı içindir muhtemelen)

Bu şekilde kazanmaya devam ederse Mart toplamı 40K yı geçecek ve bu parayı yine ödemeyecekler.

Şimdi sorularım şu

1- Şubat kazancından ümidi kesmemem için bir sebep var mı ?
2- Kanaldaki 2 videonun reklamlarını kapatarak, mart ayı, yani şu ana kadar ki 8700 TL yi belki verirler ümidiyle kanalı kazancını durdurarak bekleyeyim mi ?

3- Kanalı partnere taşısam bir sonuç alır mıyım, şubat kazancı ya da en azından mart ayındaki kazancı için bir garanti olur mu (Henüz hiç partner tecrübem yok)

Kısacası arkadaşlar kanalı ne yapacağımı şaşırdım :), atsan atılmaz satsan satılmaz. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

bence yeni adsense alıp kanalı oraya bağlamalı

Edit şimdi okudum zaten yeni adsense bağlanmış o zaman biraz beklemeli :)

pinli ödeme almış temiz adsense satın al bence hocam oraya bagla direk

hocam hangi kategori çalışıyorsunuz ne mübarek videolarmış be :)
bence videoları gizliye al.

Kardeş şu ses kayıtlarını yükleyen senmisin yoksa :)

üstadım zaten yeni adsenseye taşıdım 6 Martta. Buna rağmen yansımadı şubat kazancı.

Hocam taşıdığım adensese pinli ve ödeme almış.

benim de ayın 9'undan beri kanallarıma yansıyan ne görüntüleme ne tık vardı az önce kesinleşmeden sonra yansımaya başlamış bence 1 gün daha bekle hocam ne yapacaksan sonrasında yap..yani ben olsam öyle yapardım

Kapanan adsense hesaplarının ödemeleri 90 gün içinde yapılır deniyor. Fakat kapanma nedenlerine göre durum değişebilir.

Özel mesaj kutunu boşalt birazdan toplu şekilde yüklenicekler ;)

daha almadım reis:D sen beni tebrik etmedin hiç aşk olsun gerçi bir ara :D banlanıp geri döndün heralde:D

gönüllerimiz bir kardeşim biliyosun o konuyada tekrar girip ban yemek istemiyorum ama adaletsiz ban atıldığını düşünüyorum

Neyse

Tekrardan ho :) benim telefonunda camı çatladı doğum günümde yaklaşıyo aldın mesajı :cool:

gönüllerimiz bir kardeşim biliyosun o konuyada tekrar girip ban yemek istemiyorum ama adaletsiz ban atıldığını düşünüyorum

Neyse

Tekrardan ho :) benim telefonunda camı çatladı doğum günümde yaklaşıyo aldın mesajı :cool:

sen bana bu konuyu acan arkdasın ne videosu attgını bul :D ben sana 1 değil 10 ıphone alayım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri