Günlük 20-40$ Getiren Kanal Satılıktır. Sürekli Abone almaktadır.

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Eğlence
Kanal Dili : ingilizce
Abone Sayisi : 288
izlenim Sayisi : 90.777
Kanalinizda UYARI Varmi : hayır yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 20-40$
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : http://i.hizliresim.com/zRRX4g.png
Kanal Satis Fiyatiniz : Kanalın aylık getirisinin 3 katına satılıyor genelde günde 30$ getirse desek 2700$ eder fiyatı. pazarlık vb yapılır teklife açığım
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : herhangi bir uyarısı yoktur kanal temizdir.
Para ihtiyacım oldugundan satılıktır. Lütfen ciddi olmayanlar pm atmasın.

5 nisan kazancı

hocam kanalın analiz bölümündeki görüntüleri ve videoların isimlerini kapatarak izlenme sayılarını beğeni yorum sayılarını gösteren ayrıntılı bilgilerde sunabilir misiniz?
ayrıca telif konusunda garantili mi?
kategorinin kaynağını verecekmisiniz?
birde hocam 3 katı fiyata satan ben görmedim. 1 kanala 5 bin tl vermek büyük risk olur. Büyük bir indirim düşünürseniz alabilirim.
Yukardaki bilgileri paylaşırsan kanalın satışı daha kolay olur.

hocam kanalın analiz bölümündeki görüntüleri ve videoların isimlerini kapatarak izlenme sayılarını beğeni yorum sayılarını gösteren ayrıntılı bilgilerde sunabilir misiniz?
ayrıca telif konusunda garantili mi?
kategorinin kaynağını verecekmisiniz?
birde hocam 3 katı fiyata satan ben görmedim. 1 kanala 5 bin tl vermek büyük risk olur. Büyük bir indirim düşünürseniz alabilirim.
Yukardaki bilgileri paylaşırsan kanalın satışı daha kolay olur.

merhaba hocam tabi sunarım sürekli artışta olan videolarım var ve sürekli abone getiren, video baya var telif hiç gelmedi gelceğinide sanmıyorum sahte telif dışında. kategori kaynağı verilecektir. Serkanyt üstad 3 katına satılır dedi diye hatırlıyorum ayrıca forumda kaynıyor sürekli bu 3 kat mevzusu dediğim gibi ben daha uyguna vereceğim pazarlık sünnettir.

---------- Mesaj saat 15:49:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:43:57 civarında gönderildi. ----------

5 nisan kazancı

hocam 19 şubat 2014 te açıldı

Ortalama 1 ay olacak. Kanalın açılışı.

Kanal Satis Fiyatiniz : Kanalın aylık getirisinin 3 katına satılıyor genelde günde 30$ getirse desek 2700$ eder fiyatı. pazarlık vb yapılır teklife açığım

Bu kanal satış fiyatına belirttiğiniz durum ise yani 3 katına satılma mevzusu bu şekilde ilerlemez. Yani şöyle olması gerekir. Sizin kanalınız 3 aydır bu ödemeyi sabit alır sizde kanalınızın 3 aylık gelirine veya fazlasına satarsınız kanalınızı.

Yani kanalı açıp 1 ay bekletip 1 hafta bu parayı alıp 3 katına satma söz konusu genelde yapılan bir durum değildir. (Siz 3 katına satılıyor genelde dediğiniz için bu bilgiyi verme gereği duydum.)

Kısacası kanal 3 aydır aynı ödemeyi sabit bir şekilde alırsa kanal fiyatı 3 ayın kazancına veya daha fazlasına satılabilir.

Tabi siz yine de istediğiniz fiyata satmakta özgürsünüz lakin ben orada not belirttiğiniz için bu durumu ilettim.

Bu yorumumu da lütfen konunuzu baltalıyor'muşum gibi algılamayın. Gerçekler bunlar sizde bu durumu bilmiyor olabilirsiniz.

HAYIRLI SATIŞLAR..

Ortalama 1 ay olacak. Kanalın açılışı.

Bu kanal satış fiyatına belirttiğiniz durum ise yani 3 katına satılma mevzusu bu şekilde ilerlemez. Yani şöyle olması gerekir. Sizin kanalınız 3 aydır bu ödemeyi sabit alır sizde kanalınızın 3 aylık gelirine veya fazlasına satarsınız kanalınızı.

Yani kanalı açıp 1 ay bekletip 1 hafta bu parayı alıp 3 katına satma söz konusu genelde yapılan bir durum değildir. (Siz 3 katına satılıyor genelde dediğiniz için bu bilgiyi verme gereği duydum.)

Kısacası kanal 3 aydır aynı ödemeyi sabit bir şekilde alırsa kanal fiyatı 3 ayın kazancına veya daha fazlasına satılabilir.

Tabi siz yine de istediğiniz fiyata satmakta özgürsünüz lakin ben orada not belirttiğiniz için bu durumu ilettim.

Bu yorumumu da lütfen konunuzu baltalıyor'muşum gibi algılamayın. Gerçekler bunlar sizde bu durumu bilmiyor olabilirsiniz.

HAYIRLI SATIŞLAR..

merhaba hocam baltalamak olarak algılamam asla, yukarıda belirttiğiniz kriterleri bilmiyorumdum bu bir gerçek, ben genel bir bilgi sahibi oldugum için o şekilde yazdım. kanalın ederi ne kadardır onuda bilmiyorum daha önce satış yapmadım.
Mantıklı teklifler gelirse elle tutulur bir miktar satışını yapacağım.

kanalın açıldığı günden beri analytics raporlarını görebilir miyim

video uzunlukları ne durumda, kanalın performansını yaşı küçük olsada görmek isterim

yeni kanal olduğu için 2-3 katına gibi bir fiyata satmak çok zor olabilir, fiyat politikanız bu prensibe uygun olursa görüşmek isterim

http://www.ytpara.com/333174-post22.html buradaki bilgileri bekliyorum

3 Aylık gelire satılma gibi bir durum söz konusu değil hiç böyle bir kural duymadım. Web site olduğunda 6 aylık gelirine filan satılır ama youtube garanti olmadığı için böyle bir şey söz konusu olmuyor.

Ayrıca, kanalınız bu ay 300, bir dahaki ay 500 usd kazandı diyelim, o videoların dönemi geçebilir, videolar telif yiyebilir ve birçok sebeple aynı şekilde kazandırmayabilir. Hesabınızı buna göre yapmanız gerekir.

5.000TL para ödeyip 3 gün sonra kanalda telif ya da düşüş yaşanırsa, aradaki farkı ödemeyi garanti edebiliyor musunuz?

Kanalin tam analizini eklermisiniz, acildigi günden bu yana ortalama kac usd getirmis birde öyle hesaplayalim 3 aylik gelirini.

3 Aylık gelire satılma gibi bir durum söz konusu değil hiç böyle bir kural duymadım. Web site olduğunda 6 aylık gelirine filan satılır ama youtube garanti olmadığı için böyle bir şey söz konusu olmuyor.

Ayrıca, kanalınız bu ay 300, bir dahaki ay 500 usd kazandı diyelim, o videoların dönemi geçebilir, videolar telif yiyebilir ve birçok sebeple aynı şekilde kazandırmayabilir. Hesabınızı buna göre yapmanız gerekir.

5.000TL para ödeyip 3 gün sonra kanalda telif ya da düşüş yaşanırsa, aradaki farkı ödemeyi garanti edebiliyor musunuz?

Hocam bilginiz yoksa alım satım konularda böyle konuşmayalım. Daha sonra satış yapan arkadaşlar uğraşıyor. Bu olaya bende sizde dahil olacağız elbet bir gün.

Kanal 3 aydır düzenli ödeme alıyorsa sizde bunu görerek biraz da riske girerek alacaksınız. Youtube düzenin de böyle bir kural olmazsa olmaz değil ama çoğu satış ve alışlar bu şekilde gerçekleşti. Ve bende bu düzene göre kanal alıp sattım.

Sizde bu tarz kendi aramızda oluşturduğumuz kurallara saygı duyarsanız sevinirim.

Foruma 17.03.14 bu tarihte üye olup bu olayı bilmemeniz çok normal...

Telif olayına gelecek olursak yarın yaşayacağımız meçhul ve özgün kanallara bile telif geliyorken size kim neyin garantisini sunacak.

İYİ GECELER...

kanalın açıldığı günden beri analytics raporlarını görebilir miyim

video uzunlukları ne durumda, kanalın performansını yaşı küçük olsada görmek isterim

yeni kanal olduğu için 2-3 katına gibi bir fiyata satmak çok zor olabilir, fiyat politikanız bu prensibe uygun olursa görüşmek isterim

http://www.ytpara.com/333174-post22.html buradaki bilgileri bekliyorum

http://i.hizliresim.com/ElQz1Z.png
http://i.hizliresim.com/jJzv7m.png

---------- Mesaj saat 22:26:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:25:42 civarında gönderildi. ----------

size cevabı kaan bey verdi.
Kanalin tam analizini eklermisiniz, acildigi günden bu yana ortalama kac usd getirmis birde öyle hesaplayalim 3 aylik gelirini.

eklendi. video sayısı azdır içeriğin bulunması basittir.

---------- Mesaj saat 22:28:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:43 civarında gönderildi. ----------

deminde uyarı yemişsiniz post kasmadan dolayı niyetiniz belli oldu :)

Yaklasik 1,5 ayda 435 dolar ortalama 10 usd..

10*90=900 usd..

telif melif yoksa hocam bence kanalınızı kendinize çalıştırın.daha fazla kazandıracaktır.

Lütfen kimse üzerine alınmasın kimse için değil genel konuşuyorum bir insan hergün kazanan kanalını neden satar altın yumurtlayan tavuğu neden satar hiç anlamam anlamadım anlamayacağımda :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri