Günlük 25$ Getiren Kanal 10$ A Düştü Fakat izlenim Arttı.

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Net

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Durumu şöyle anlatayım kanalım vardı günlük 7 8K izlenip 20-25$ bırakan kanalım yılbaşından bu yana izlenimler 12-14K ya çıktı fakat kazanç 9-10$ oldu Her şey hala aynı etiket açıklamalar hiç bir şey değiştirmedim. yardımcı olur musunuz arkadaşlar bunun nedeni nedir? Etiket açıklamaya niche alakasız şeyler girsem artar mı?

Kasım, Aralık en çok kazandıran aylar. O aylardan sonra herkeste yüksek bir düşüş oldu. Etiketlere falan bulaşıp kanalını sıkıntıya sokma. :) Eşleşen gelmediğine emin misin bu arada?

Kasım, Aralık en çok kazandıran aylar. O aylardan sonra herkeste yüksek bir düşüş oldu. Etiketlere falan bulaşıp kanalını sıkıntıya sokma. :) Eşleşen gelmediğine emin misin bu arada?

Hocam eşleşen felan yok kesinlikle her şey aynı gram değişme yok. düşerde 25$ dan 9 $ a da düşmezki

Hocam eşleşen felan yok kesinlikle her şey aynı gram değişme yok. düşerde 25$ dan 9 $ a da düşmezki

Senin için girip en kaliteli kanalımdaki istatistiğe baktım. Kopyalıyorum:

10 Ara 2014
İzlenme: 9.703
Kazanç: 15,95 $

8 Mayıs 2015
İzlenme: 8.424
Kazanç: 7,34 $

Dert etme yani, olabiliyor. :)

farklı ülkeden izlenim gelmişdir sonradan izlenim gelen ülkeyi engelle sana faydası yok zararı var

Senin için girip en kaliteli kanalımdaki istatistiğe baktım. Kopyalıyorum:

10 Ara 2014
İzlenme: 9.703
Kazanç: 15,95 $

8 Mayıs 2015
İzlenme: 8.424
Kazanç: 7,34 $

Dert etme yani, olabiliyor. :)

hocam çok teşekkür ederim biraz koydu o kadar düşünce :)

---------- Spam Engelliyici 16:02 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------

farklı ülkeden izlenim gelmişdir sonradan izlenim gelen ülkeyi engelle sana faydası yok zararı var

Hocam video rusya ve gelen bütün izlenimler Rus

hocam çok teşekkür ederim biraz koydu o kadar düşünce :)

---------- Spam Engelliyici 16:02 ---------- Önceki Mesaj 16:01 ----------

Hocam video rusya ve gelen bütün izlenimler Rus

o zaman başka bir sebep hocam çözersin inş

evet kamera yukarda el salla

Çok komiksin.

Vallahi şaşırdım yukarı baktım tekrar okudum.

1000 abd izleniminin üzerine 1000 daha düşük bir ülkenin izleniminin gelmesi nasıl kazancı düşürebilir? olayı çok yanlış anlamışsınız ve bilmeyen insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz.

örnek veriyorum 1000 abd izlenimi aldınız ve 10$ verdi.

üzerine 1000 rusya izlenimi aldınız 5$ da o verdi.

toplam kazancınız 15$ oldu değil mi?

Buraya odaklanmanı öneririm; düşen kazancın değil bin başına gösterim oldu o da 10$'dan 7.5$'a düştü.

Vallahi şaşırdım yukarı baktım tekrar okudum.

1000 abd izleniminin üzerine 1000 daha düşük bir ülkenin izleniminin gelmesi nasıl kazancı düşürebilir? olayı çok yanlış anlamışsınız ve bilmeyen insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz.

örnek veriyorum 1000 abd izlenimi aldınız ve 10$ verdi.

üzerine 1000 rusya izlenimi aldınız 5$ da o verdi.

toplam kazancınız 15$ oldu değil mi?

Buraya odaklanmanı öneririm; düşen kazancın değil bin başına gösterim oldu o da 10$'dan 7.5$'a düştü.

bi kanal var adsenseye bağlı bir dizi yayınlıyorum mesela almanyadan izleniyor hergün izlenimler eksiksiz yansıyor ve günlük 25$ bırakıyor sonraki gün bi bakmışsın türkiyedende izlenimler gelmeye başlıyor izlenim artıyor ama gelir 18 19$ a düşüyor bu mümkün olan birşey benim başıma geldiği için emin konuşuyorum

Benim de eskiden 1kya 5 bırakan kategorim şimdi 0,80 zor bırakıyor adsense bitti...

Bende mi bir sorun var arkadaş ya :( Aylık bu kadar izlenme geliyor kazancım 7.29 $
Kanalım özgün kanal lütfen yardımcı olabilir mi bilgili arkadaşlar 550 ye yakın abonem var. Neden kazancım bu kadar düşük ki
jmXia3I.png

Bende mi bir sorun var arkadaş ya :( Aylık bu kadar izlenme geliyor kazancım 7.29 $
Kanalım özgün kanal lütfen yardımcı olabilir mi bilgili arkadaşlar 550 ye yakın abonem var. Neden kazancım bu kadar düşük ki
jmXia3I.png

Çok normal hocam Hatta fazla bile geliyor 1 dakika izlenim almışsınız hocam video ya çok kısa yada başlıkla içerik uyuşmuyor. 20 30 dakika izlenme süresi olsa ancak o zaman çok alırsınız

jmXia3I.png

Türkçe içerikse normal.

bi kanal var adsenseye bağlı bir dizi yayınlıyorum mesela almanyadan izleniyor hergün izlenimler eksiksiz yansıyor ve günlük 25$ bırakıyor sonraki gün bi bakmışsın türkiyedende izlenimler gelmeye başlıyor izlenim artıyor ama gelir 18 19$ a düşüyor bu mümkün olan birşey benim başıma geldiği için emin konuşuyorum

Başka bir durum vardır, almanya'dan izlenimler azalmıştır sıkıntı buradadır.

Mantığın alıyor mu tbm'si düşük ülkeden gelen izlenimin kazancı düşüreceğini?

TBM, BGBG, gibi ortalaması alınan istatistikleri kazançla karıştırmayalım.

Burada güvendiğin, sözüne inandığın birine sor o cevabını versin sana anlatsın gerçek durumu, gerçekten çok yanlış anlamışsın.

Başka bir durum vardır, almanya'dan izlenimler azalmıştır sıkıntı buradadır.

Mantığın alıyor mu tbm'si düşük ülkeden gelen izlenimin kazancı düşüreceğini?

TBM, BGBG, gibi ortalaması alınan istatistikleri kazançla karıştırmayalım.

Burada güvendiğin, sözüne inandığın birine sor o cevabını versin sana anlatsın gerçek durumu, gerçekten çok yanlış anlamışsın.

peki hocam dediğiniz gibi olsun ben yanlış anlamışımdır uzatmaya gerek yok boşuna

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri