Günlük 3 TL Gelirli Satılık Adsense Kanal

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dess

Kayıtlı Üye
satıs iptal konu kilit lutfen

not: insanlara iyilik yaramıyor. konuyu actıgımda kanal 3 tl kazanıyordu simdi ise gunde 11 tl kazanıyor. 200 tl ye vericektim kanalı.

dipnot: [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] kanalı alıcak olan arkadas, senin yorumunu bahane ederek vazgecti almaktan. senin nezdinde tum foruma soyluyorum ben dahil hic birmiz satıs konularına yorum atarken dikkat edelim

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_7.jpg
    Screenshot_7.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Hayırlı satışlar hocam ama hala böyle kanallara para veren varmı bilmiyorum sonuçta içerik çizgifilm ve kanal 2 aydır ayakta günlük 3 tl den aylık olarak 80-85 tl kazandırır yani masrafını çıkarması için 3 ay kapanmamalı 4. Ay cebine faydası olmaya başlar :)
Kaldı ki kanal 2 aydır sağlam 4 ay daha sağlam kalması ihtimalini düşünemedim :)

Baltalayıcı değil analizci bir niyetle mesaj yazdım yanlıs anlasılmasın..

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı satışlar hocam ama hala böyle kanallara para veren varmı bilmiyorum sonuçta içerik çizgifilm ve kanal 2 aydır ayakta günlük 3 tl den aylık olarak 80-85 tl kazandırır yani masrafını çıkarması için 3 ay kapanmamalı 4. Ay cebine faydası olmaya başlar :)
Kaldı ki kanal 2 aydır sağlam 4 ay daha sağlam kalması ihtimalini düşünemedim :)

Almak için arkadaştan hesap numarası isteyeceğim vazgeçtim ikna edici yazmışsın

herhangi bir sorun yok hocam sen dusuncelerini dile getirmissin. saygı duyarım.

yalnız tek bir noktada gozunden kacan biırsey olmus, kasım ayında gunluk 1-2 tl kazandırırken aralık ayının ilk 4 gunu gunluk 4-5 tl kazandırdı. kanal parasını 1 ayda da cıkarabilir Allah bilir tabi orasını :)

kanalı kazancı icin yada abonesi icin almak isteyen olursa gorusuruz. nitekim 1 arkadas ile gorustum sanırım aksama kanalı teslim edicem kısmet artık

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

Almak için arkadaştan hesap numarası isteyeceğim vazgeçtim ikna edici yazmışsın

:cool:

herhangi bir sorun yok hocam sen dusuncelerini dile getirmissin. saygı duyarım.

yalnız tek bir noktada gozunden kacan biırsey olmus, kasım ayında gunluk 1-2 tl kazandırırken aralık ayının ilk 4 gunu gunluk 4-5 tl kazandırdı. kanal parasını 1 ayda da cıkarabilir Allah bilir tabi orasını :)

kanalı kazancı icin yada abonesi icin almak isteyen olursa gorusuruz. nitekim 1 arkadas ile gorustum sanırım aksama kanalı teslim edicem kısmet artık

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

:cool:
Gördüm ama yılın son çeyreğinin getirdiği bir artış o o yüzden değinmemiştim :) yeni yılın ilk çeyreğindede kazançlar %60 düşücek :)

Ama abonesine bakmamıştım abonesi iöin yada şuanki kazancı iöin tabiki almak isteyen olabilir

Hayırlı satışlar hocam

Gördüm ama yılın son çeyreğinin getirdiği bir artış o o yüzden değinmemiştim :) yeni yılın ilk çeyreğindede kazançlar %60 düşücek :)

Ama abonesine bakmamıştım abonesi iöin yada şuanki kazancı iöin tabiki almak isteyen olabilir

Hayırlı satışlar hocam

sagol hocam

Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : cizgi film
Kanal Dili : Portekizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 15 ekim
Abone Sayisi : 550
izlenim Sayisi : 130.545
Kanalinizda UYARI Varmi :yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 3 tl
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : 250 TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : kanal 27 eylulde acıldı. kanalda 4 adet video var. son video 26 kasımda atıldı. video eklendigi takdirde kazanc artacaktır. kazanclar son gunlerde yukselmeye basladı.

Ekli dosyayı görüntüle 1130

Ekli dosyayı görüntüle 1131

Ekli dosyayı görüntüle 1132

Ekli dosyayı görüntüle 1134

Ekli dosyayı görüntüle 1135

musayit olunca halledelim hocam...

B6Oajp.png
[/url][/IMG]

son 2 gunun kazancı eklenmistir. kazanc 7 tl ye cıktı. satıs guncel

satıs iptal konu kilit lutfen

not: insanlara iyilik yaramıyor. konuyu actıgımda kanal 3 tl kazanıyordu simdi ise gunde 11 tl kazanıyor. 200 tl ye vericektim kanalı.

dipnot: [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] kanalı alıcak olan arkadas, senin yorumunu bahane ederek vazgecti almaktan. senin nezdinde tum foruma soyluyorum ben dahil hic birmiz satıs konularına yorum atarken dikkat edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri