günlük 3m izlenen videodan bitiş ekranı hizmeti

Fth481

Kayıtlı Üye
merhaba. günlük ortalama 3m izlenen videomun olduğu çocuk kanalım var ve bitiş
ekranı hizmeti vermek istiyorum. kanal dili ve kitlesi global

bitiş ekranı her bir pencere için günlük istenen ücret: 500 tl
bitişte tamamen sizin videolarınız olsun diyorsanız: 1700tl (4 pencere)

video uzunluğu 2,5 dakika olduğu için bitiş ekranından çok verim sağlıyor
kanalımın pk kapatıldı, pk açıkken 1m izlenmeye en az 350$ en çok 600$ veriyordu.
bitiş ekranına kendi diğer videolarımı koyduğumda her pencere en az 60k, en çok 200k günlük izlenme sağlıyordu.
4 pencereyi doldurduğumda toplam günlük ortalama 4ook ya yakın izlenme geliyordu bitişten.
ve çok iyi abone getirisi oluyor.
kanalınızı 2 4 günde 1k 4000 saat şartını sağlayacak duruma getirebiliyor(tek pencere için böyle birden fazla olursa 1 günde bile tamamlayabilir)
tabi bu durum bitiş e bağlanan vdeonun kalitesine bağlıdır. izleyenler bitişteki en beğendiği
videoya tıkladığı için kimisi daha çok izleniyor kimisi daha az izleniyor. bunu göz önünde bulundurun
ve en iyi videonuzun linkini yollayın. ve özellikle çocuk kategorosindeki videoları yollamanızı tavsiye ederim,
diğer kategorilerde bu izlenme sayılarına ulaşamayabilir.

kanal linki sadece reklam vermek istediği videosu hazır ve özelden gönderebilecek ciddi alıcılarla paylaşılacaktır
topluluk kart vb hizmet isteyen olursa onun için de bir satış planı hazırlayabilirim.

skype mfthf481

https://imgyukle.com/i/RLFKUj
https://imgyukle.com/i/RLF1O8
https://imgyukle.com/i/RLFzVn

Son düzenleme:
Skype alabilir miyim hocam

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

simdi bir hesap yatım 15.000 tl aylık verecem sana he vay be paraya bak 1 ayda bir araba parası sacmalamayın kardesim nedir sizin mevlasnız 15 bin tl adamlar süper ötesi kanal satın alır SACMALAMAYIN ARTIK SACMALAMAYIN

Arkadaşla anlaşma yapıldı sonuçları yarın bildireceğim size. Umarım her ikimiz içinde faydalı olur

hocam iyi kalitede bir video varsa 100 150k izlenebiliyor günlük. 500 tl de o izlenme için uygundur diye düşünüyorum.

Cocuk kanallarinin 10 araliktan sonra ne olacagi belli degilken bu paralari vermek son cirpinis olur.

Param olsa basardım referans indirimin varsa güzel hem referans hem de ileriye yönelik işimiz olur

fiyatlar çok pahalı ama 100 200 k hit gelse kanala günlük 1 haftada kanalı önerilenlere girme şansın olur ardından yürürsün

Merhaba arkadaşlar, arkadaşla yaptığım çalışma sonucunu açıklıyorum
1. Evet kendi videosuna 3m üstü izlenme geliyor
2. Video sonunda 4 kart vardı 1 i benim 3 u arkadaşın kendisinin di. İkimizde çocuk kanalı olsakda kategoriler biraz farklıydı ilk 3-4 saat bana çok az izlenme geldi. Saatte 700 izlenme gibi. Ama ben risk aldım kapak fotosunu değiştirdim ondan sonra hit yükselmeye başladı ve gün sonunda toplam hit 74k izlenme aldım ve gelen abone sayısı 230 oldu. Google adsense dünkü izlenmelerden yansıyan fiyat da Sayfa BGBG si 0.87 TL
3. Arkadaşla iletişim de sorun yaşamadım
Ama yukarıda da bahsettiğim gibi ilk 3-4 saat boşa kürek çektim bu 3-4 saat için telafi talebinde bulundum, kabul etmedi 5 de başladı 5 te biter dedi. ( Ketun birisi galiba )
4. Beklediğimi buldum mu? Açıkçası izlenme olarak benim beklentim 100k idi ama 74k da kötü bir sonuç değil.
5. Parasal olarak beklediğimi bulacak mıyım bunu bunu 2 gün sonra tam olarak göreceğiz ama Google adsense yansıyan 0.87 olacaksa tüm izlenmeler, hayır beklediğim bu değildi.
6. Ücret konusunda kimseye bişey diyemem, ama tavsiyem 4 video olarak yada ekran sonuna kendi 2 videonuz olarak girmeniz bu şekilde 400k hit alabilirsiniz , tabi gün gün değişir YouTube da. Ekran sonu tamamen benim videolarım olsaydı toplam 400 k hit alabilirim.
7. Kanala etkisi oldumu? Benim kanalım henüz yolun başında ve zorlu bir kategoride yim. Belki 10-15 gün boyunca ekran sonunu komple kapatırsam kanala bu etkisi olabilir 1 gün sonunda onerimeye hiç etkisi olmadı

Merhaba arkadaşlar, arkadaşla yaptığım çalışma sonucunu açıklıyorum
1. Evet kendi videosuna 3m üstü izlenme geliyor
2. Video sonunda 4 kart vardı 1 i benim 3 u arkadaşın kendisinin di. İkimizde çocuk kanalı olsakda kategoriler biraz farklıydı ilk 3-4 saat bana çok az izlenme geldi. Saatte 700 izlenme gibi. Ama ben risk aldım kapak fotosunu değiştirdim ondan sonra hit yükselmeye başladı ve gün sonunda toplam hit 74k izlenme aldım ve gelen abone sayısı 230 oldu. Google adsense dünkü izlenmelerden yansıyan fiyat da Sayfa BGBG si 0.87 TL
3. Arkadaşla iletişim de sorun yaşamadım
Ama yukarıda da bahsettiğim gibi ilk 3-4 saat boşa kürek çektim bu 3-4 saat için telafi talebinde bulundum, kabul etmedi 5 de başladı 5 te biter dedi. ( Ketun birisi galiba )
4. Beklediğimi buldum mu? Açıkçası izlenme olarak benim beklentim 100k idi ama 74k da kötü bir sonuç değil.
5. Parasal olarak beklediğimi bulacak mıyım bunu bunu 2 gün sonra tam olarak göreceğiz ama Google adsense yansıyan 0.87 olacaksa tüm izlenmeler, hayır beklediğim bu değildi.
6. Ücret konusunda kimseye bişey diyemem, ama tavsiyem 4 video olarak yada ekran sonuna kendi 2 videonuz olarak girmeniz bu şekilde 400k hit alabilirsiniz , tabi gün gün değişir YouTube da. Ekran sonu tamamen benim videolarım olsaydı toplam 400 k hit alabilirim.
7. Kanala etkisi oldumu? Benim kanalım henüz yolun başında ve zorlu bir kategoride yim. Belki 10-15 gün boyunca ekran sonunu komple kapatırsam kanala bu etkisi olabilir 1 gün sonunda onerimeye hiç etkisi olmadı

Açıklamalarınız İçin teşekkürler keşke kendinizden başka bir videonun bitişte olmamasını ya da en fazla toplamda iki video olmasını talep etseydiniz. 2 seçenek ile 4 seçenek arasında çok fark var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri