Günlük 4-5 dolar kazandıran DM kanal uygun fiyata satılıktır.

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

Paramedic

Kayıtlı Üye
Elimde kanal fazlalığından dolayı kanalları satısa çıkarıyorum bugünkü kanal günlük 4-5 dolar kazandıran dm kanalı.
Kanalın içeriği: Dizi Film içinde 1 saattten uzun videolarda var.
Kanal sınırlımı: evet 60 dakika sınırı vardır.
Kanal dili: 3-4 var yani filmler sadece 1 dili ati değil bir cok dilden film var.
Kanal cpm kaç: Bu ay en düşük 1,38 en yüksek 1,78$.
Kanalı almadan görebilirmiyiz? Hayır kanal ödeme yapıldıktan sonra teslim edilecektir.
Ödeme yöntemi eklimi:Evet TR banka ekli.

KANALIN SON 30 GÜNLÜK İZLENMESİ

KANALIN KASIM AYI KAZANCI

KANAL KESİNLEŞME

Dip not kanal yaklasık 1 senedir acıktır.
herhangi bir para kazanma kapanması söz konusu olmamıstır ödemeler her ay düzenli olarak yatmıstır, bu yüzden herhangi bir garanti yoktur ödeme yöntemi girerken dikkatli olunuz ip degiştirip cerez temizlemeden ödeme yöntemi girmeyiniz ödeme yönteminden kaynaklı ödeme alamamanız durumunda herhangi bir garanti söz konusu degildir.

KANAL SATIŞ FİYATI
Kanal içinde kesinleşmeyen 164= 680 TL VARDIR KANAL İÇİN İSTEDİGİM FİYAT 1250 TL

Kanal videolarına gelen herhangi bi telif bildirimi varmı hocam.

Artı 164 Dolar neden kesinleşmedi onu anlamadım

Son düzenleme:
Kanal videolarına gelen herhangi bi telif bildirimi varmı hocam.

Artı 164 Dolar neden kesinleşmedi onu anlamadım

116 doları gelecek ay alırsınız ay basında kesinleşir muhtemelen 9 undan sonrada yatar
Telif konusuna gelirsek dm de telif olayı yt gibi değil telif gelsede kanalı etkilemiyor videoyu silip geçiyoruz ama bundan sonra dm telif konusunda başka yaptırıma gider onu bilemem

116 doları gelecek ay alırsınız ay basında kesinleşir muhtemelen 9 undan sonrada yatar
Telif konusuna gelirsek dm de telif olayı yt gibi değil telif gelsede kanalı etkilemiyor videoyu silip geçiyoruz ama bundan sonra dm telif konusunda başka yaptırıma gider onu bilemem

Hocam benim teliften sonra DM kanalın para kazanması kapandı . O yüzden soruyorum.

Hocam benim teliften sonra DM kanalın para kazanması kapandı . O yüzden soruyorum.

hocam 50 civarı kanalım var teliften kapanan kanalım olmadı hiç öyle 1-2 teliften kanal kapandıgını fuymadım hiç hatta kanalımın birisine 100 videoya telif geldi ama kanal hala acıktı

hocam 50 civarı kanalım var teliften kapanan kanalım olmadı hiç öyle 1-2 teliften kanal kapandıgını fuymadım hiç hatta kanalımın birisine 100 videoya telif geldi ama kanal hala acıktı

Hocam kanal kapanmadı. Para kazanması kapandı

Kanal satılmıstır yeni satışlarda görüşmek üzere

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri