Günlük 40 Tl Gelirli Spam Kanal

• Kullanıcı serverus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

serverus

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : (Derleme Tarzı)
Kanal Dili : (Turkce)
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : (Martın Başları 2016)
Abone Sayisi : (620)
izlenim Sayisi : (100.000)
Kanalinizda UYARI Varmi : (1 kere eşlesen aldı)
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (43)
21WQkd.png

Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
bDZ4JG.png

Kanal Satis Fiyatiniz : (2.000TL)

son video ne zaman atıldı? ayrıca 1 aylık kazanç 1200 tl siz 2000 demişsiniz bana çok geldi

son video ne zaman atıldı? ayrıca 1 aylık kazanç 1200 tl siz 2000 demişsiniz bana çok geldi

zaten kanallar 1 aylık kazancına satılmıyor ki hocam, ytpara kuruldu kurulalı hep kanallar 3 aylık kazancına satılır

tabi kanalın son 4 günü 40 lira getiriyor diye bu rakamdan satış yapmak mantıksız

zaten kanallar 1 aylık kazancına satılmıyor ki hocam, ytpara kuruldu kurulalı hep kanallar 3 aylık kazancına satılır

tabi kanalın son 4 günü 40 lira getiriyor diye bu rakamdan satış yapmak mantıksız

O eskidendi artık 3 değil 1 aylık gelire bile satılmıyor.Özellikle bir anda yükselen kanallarda 1 aylık kazanç bile büyük risk.Çok eski sabit gelirli bir kanal olursa anca 3-4 aylık kazancına gider.2-3 gün kazanç artışına, kanalın 3 aylık kazanç fiyatı verilecekse ben sürekli böyle bir kanal çıkartıp satarım.

Tabi arkadaş 2.000 değil 20.000'de isteyebilir.Kendi kanalıdır kimsenin karışmaya hakkı yok, o ayrı mesele.

Son düzenleme:
spam kanal, ödeme almanın çok zor olduğu dönemde 4 gün 40tl kazanmış diye 2000tl kanala satmak nedir hocam

Eskisi gibi değil gerçekten göründüğü gibi. Bence bu kanalı 500 tl alsa alırlar. 500 den fazla verecek olmaz bence.

Kanalın son 12 günkü kazancı 220 lira civarı. Siz 2000 istemişsiniz ki alan kişi günde 40 lira kazandırmaya devam etse parayı 22 Mayıs'tan önce alamayacak. 1.5 ay sonra dönüş alabileceğim spam bir kanal için 2000 lirayı riske etmek çok mantıksız.

Ki kanal bu 1-2 hafta sonra kapansa en az 1000 lira zararı olacak alan kişinin.

Bana son 3 ayda 3 aylık kazancina satılan kanal gösterebilir misin ytparada?

Hocam 3 gün 40 lira kazanmıs kanal nasıl 40 lira gelırlı oluyor.Fiyat çok fazla 350-400 arası veren olursa hemen satın.

hocam bundan 1 yıl önce olsa 5 aylık gelirine satılsın isterse. Ama şuan max fiyat 1 aylık. Ha tabi adam 10k da isteyebilir ama piyasası bu

Adam bi satis acmis yok soyle yok boyle arkadaslar birakin satici istedigi fiyati yazar almak isteyende alir bunu her satis konusunun altinda yapiyorsunuz almak isteyen 10 bin e bile alir bepki pazarlik yapara 1500 e alir yeter

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam bi satis acmis yok soyle yok boyle arkadaslar birakin satici istedigi fiyati yazar almak isteyende alir bunu her satis konusunun altinda yapiyorsunuz almak isteyen 10 bin e bile alir bepki pazarlik yapara 1500 e alir yeter

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde biliyoruz satıcının istediği fiyattan koyabilecegini ama satamayacagini da biliyoruz ve ona göre belirtiyoruz satacaksan biraz fiyat indireceksin diye. Siz de gayet iyi biliyorsunuz bu fiyattan kanalın satilmayacagini o yüzden yalandan arkadaşı savunur gibi yazmaya da gerek yok. Arkadaş zaten yazılanlarda sıkıntı görürse report eder.

Bizde biliyoruz satıcının istediği fiyattan koyabilecegini ama satamayacagini da biliyoruz ve ona göre belirtiyoruz satacaksan biraz fiyat indireceksin diye. Siz de gayet iyi biliyorsunuz bu fiyattan kanalın satilmayacagini o yüzden yalandan arkadaşı savunur gibi yazmaya da gerek yok. Arkadaş zaten yazılanlarda sıkıntı görürse report eder.
pardonda arkadası savunsam ne olacak savunmasam ne oalcak sizin geel tavranız bu birsi satıs konusu actığı anda altına üsüsüp bu fiyat etmez soyle olmaz böyle olmaz su var bu var cok doğru bi hareketse bu daha bişey demiyorum ayrıca silerin birşey belirtmenizede gerek yok arkadasın aklı fikri vardır

pardonda arkadası savunsam ne olacak savunmasam ne oalcak sizin geel tavranız bu birsi satıs konusu actığı anda altına üsüsüp bu fiyat etmez soyle olmaz böyle olmaz su var bu var cok doğru bi hareketse bu daha bişey demiyorum ayrıca silerin birşey belirtmenizede gerek yok arkadasın aklı fikri vardır

Dostum senin de anlamak istedigin ve arkadasların anlatmak istedigi de şu zaten : KANAL SATIŞ ŞABLONU ve KURALLARINA GÖRE : 1 Kanal Ortalama 1 Aylık gelirine satılır , Arkadas yazmış 40 TL gelirli ama bu 1 ayı bile görmemiş buna göre zaten satış yapılamaz , hadi yaptı diyelim son 3 gunluk gelırı degıl son 12 günü hesaplasa yine amenna ... Şuanda toplamda 12 gunde 200 küsür yapmıs o da gunluk 18 küsüre gelir , 40 TL ye değil ...
İster 2k yazsın ister 10k , Birincisi KURALLARA UYGUN DEĞİL , İKİNCİSİ FİYAT COK YUKSEK ...
Ne var ki bunu söyledıgınde alınacak????

alan alır arkadaslar elbette yüksek fiyat ama

bırakalımda piyasayı arkadas kendi görsün zaten satılmayınca fiyatı düşer

Dostum senin de anlamak istedigin ve arkadasların anlatmak istedigi de şu zaten : KANAL SATIŞ ŞABLONU ve KURALLARINA GÖRE : 1 Kanal Ortalama 1 Aylık gelirine satılır , Arkadas yazmış 40 TL gelirli ama bu 1 ayı bile görmemiş buna göre zaten satış yapılamaz , hadi yaptı diyelim son 3 gunluk gelırı degıl son 12 günü hesaplasa yine amenna ... Şuanda toplamda 12 gunde 200 küsür yapmıs o da gunluk 18 küsüre gelir , 40 TL ye değil ...
İster 2k yazsın ister 10k , Birincisi KURALLARA UYGUN DEĞİL , İKİNCİSİ FİYAT COK YUKSEK ...
Ne var ki bunu söyledıgınde alınacak????
kardes kurala uygun olsa dahi satıs konularını söyle bir incele hemen fiyat knusunda bir eleştiri yağmuru baslıyor ben sablonan bahsetmiyorum genel olarak böyle bir sey var malesef forumda bir alısverişe gittiğimizde ya kardesim bu bu fiyattan satılırmı diyoruz fiyatı görüp bakıp cıkıyormuyuz olay bu sadece daha önce yönetime yazdım bu satıs konularının altına bu sekilde yazılar yazılması hoş değil alacak olan pazarlık yapar alacak olan daha cok bilgi talep eder falan filan ama bak satış konularına hep muhabbet bu malesef bence hoş değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri