Arkadaşlar YouTube'un yaptı kıyımlardan ben de nasibimi aldım. 3 ay önce açmış olduğum kanalımı bugünlere kadar çok iyi sağlam bir şekilde getirdim. son 1 aydır günlük 40K izlenim el ediyordum hafta sonu bu izlenimler günde 60K'yı buluyordu. Kanalı açtığım 1 ay sonrasında tecrübesizlikten 1 Topluluk ihtarı almıştım. 2 aydır dikkatli bir şekilde ilerliyordum. Taaa ki bugüne kadar. Bu gün saat 3 sularında kanalıma herhangi bir topluluk ya da telif ihtarı gelmeden para kazanmam kapatıldı. 2 ay önce almış olduğum tek topluluk ihtarından kanalımın para kazanması kapandı. Tek adsense kullandığım için diğer kanallarda gitti otomatikmen.
Asıl sorum şu arkadaşlar. Bu kanalımın 40K izlenimi var günlük ve abone sayısı 5 Bin. Ben bu kanalı silmek istemiyorum çünkü potansiyeli çok yüksek ve gün geçtikçe daha da büyüyor. Ben bu kanala video atmaya devam etsem ayda 2 3 tane. Yeni kanal açıp aynı adsenseye bağlasam bu para kazanması kapatılan kanalım yüzünden yeni açtığım kanalın da para kazanması kapanır mı ?
Asıl sorum şu arkadaşlar. Bu kanalımın 40K izlenimi var günlük ve abone sayısı 5 Bin. Ben bu kanalı silmek istemiyorum çünkü potansiyeli çok yüksek ve gün geçtikçe daha da büyüyor. Ben bu kanala video atmaya devam etsem ayda 2 3 tane. Yeni kanal açıp aynı adsenseye bağlasam bu para kazanması kapatılan kanalım yüzünden yeni açtığım kanalın da para kazanması kapanır mı ?