Günlük 40K İzlenimli Kanalımın Para Kazanması Kapatıldı.

• Kullanıcı Verywell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Verywell

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar YouTube'un yaptı kıyımlardan ben de nasibimi aldım. 3 ay önce açmış olduğum kanalımı bugünlere kadar çok iyi sağlam bir şekilde getirdim. son 1 aydır günlük 40K izlenim el ediyordum hafta sonu bu izlenimler günde 60K'yı buluyordu. Kanalı açtığım 1 ay sonrasında tecrübesizlikten 1 Topluluk ihtarı almıştım. 2 aydır dikkatli bir şekilde ilerliyordum. Taaa ki bugüne kadar. Bu gün saat 3 sularında kanalıma herhangi bir topluluk ya da telif ihtarı gelmeden para kazanmam kapatıldı. 2 ay önce almış olduğum tek topluluk ihtarından kanalımın para kazanması kapandı. Tek adsense kullandığım için diğer kanallarda gitti otomatikmen.

Asıl sorum şu arkadaşlar. Bu kanalımın 40K izlenimi var günlük ve abone sayısı 5 Bin. Ben bu kanalı silmek istemiyorum çünkü potansiyeli çok yüksek ve gün geçtikçe daha da büyüyor. Ben bu kanala video atmaya devam etsem ayda 2 3 tane. Yeni kanal açıp aynı adsenseye bağlasam bu para kazanması kapatılan kanalım yüzünden yeni açtığım kanalın da para kazanması kapanır mı ?

hocam para kazanması 3 saat içinde tekrar açabilirsin.

para kazanması asıl kapanan kanaldan mı bahsediyorsun?

bu arada adsense ye yeni kanal bağlaman için sorunlu kanalı silmen gerekiyor ki o kanal gösterilip diğer kanallarında para kazanması kapanmaması için.

en iyi yöntem kanalın ismini ve videoları kopyalayıp yeni kanal açmak o kanalıda partner yapmak.Dostum zaten 40 k günlük izlenen ve 5k abonesi olan kanalı hiç düşünmeden partner yapmalıydın.

eski kanalada video ekle yeni kanalıma abone olun diye falan.

partnerden başlamak daha doğru olur.

Para Kazanması Kapanan Kanalın Para Kazanmasını açıp silmen gerekiyor yoksa 2-3 günde bir para kazanması yine gidecek ve bu adsenseye artık kanal bağlıyamayacaksın...

hocam geçmiş olsun öncelikle.

bi konu vardı tam hatırlamıyorum ama belirli bir saat içerisinde açabiliyordunuz geç olmadan forumdan arama yapıp bakın

para kazanması asıl kapanan kanaldan mı bahsediyorsun?

bu arada adsense ye yeni kanal bağlaman için sorunlu kanalı silmen gerekiyor ki o kanal gösterilip diğer kanallarında para kazanması kapanmaması için.

en iyi yöntem kanalın ismini ve videoları kopyalayıp yeni kanal açmak o kanalıda partner yapmak.Dostum zaten 40 k günlük izlenen ve 5k abonesi olan kanalı hiç düşünmeden partner yapmalıydın.

eski kanalada video ekle yeni kanalıma abone olun diye falan.

partnerden başlamak daha doğru olur.

Hocam valla güvenemediğim için hiç partner olayına girmedim. Dediğiniz gibi en mantıklısı o olur ancak bu kadar çok izlenir mi orasını muamma.

Hocam Diyorsun ki sorunlu kanalı mutlaka silmem gerekir yoksa adsenseye bağlayacağım her kanala zarar verir.

Hocam sil aç yöntemi derken gmaili komple silip telefon numarasıyla tekrar aktif etmekten mi bahsediyorsunuz .

Arkadaşlar YouTube'un yaptı kıyımlardan ben de nasibimi aldım. 3 ay önce açmış olduğum kanalımı bugünlere kadar çok iyi sağlam bir şekilde getirdim. son 1 aydır günlük 40K izlenim el ediyordum hafta sonu bu izlenimler günde 60K'yı buluyordu. Kanalı açtığım 1 ay sonrasında tecrübesizlikten 1 Topluluk ihtarı almıştım. 2 aydır dikkatli bir şekilde ilerliyordum. Taaa ki bugüne kadar. Bu gün saat 3 sularında kanalıma herhangi bir topluluk ya da telif ihtarı gelmeden para kazanmam kapatıldı. 2 ay önce almış olduğum tek topluluk ihtarından kanalımın para kazanması kapandı. Tek adsense kullandığım için diğer kanallarda gitti otomatikmen.

Asıl sorum şu arkadaşlar. Bu kanalımın 40K izlenimi var günlük ve abone sayısı 5 Bin. Ben bu kanalı silmek istemiyorum çünkü potansiyeli çok yüksek ve gün geçtikçe daha da büyüyor. Ben bu kanala video atmaya devam etsem ayda 2 3 tane. Yeni kanal açıp aynı adsenseye bağlasam bu para kazanması kapatılan kanalım yüzünden yeni açtığım kanalın da para kazanması kapanır mı ?

hocam kanalın para kazanması zaten günün birinde kapanacaktı niye şaşırdın ki bu kadar ?

Spam yapanların para kazanması bir gün gidecek ve gider spamdan uzun süre para kazandırmaz youtube.

O kanalın uçtu, geçmiş olsun.

Hiçbir şey yapamazsın.

Tamamdır hocam bunu para kazanması kapanan kanala uyguluyorum şimdi.

uygula hocam zaten başka bir altarnetifin yok, ama tüm videolarının para kazanmasını hemen açma
ünleme düşebilir , orasını iyice araştır belki ünleme düştükten sonra kesinti çok fazla olur belli olmaz yanıltmak istemem.
tek tek açmayı dene ilk önce bak bakalım ünlem veriyormu verirse formda konu aç üst düzey arkadaşlardan yardım iste.

Tamamdır hocam bunu para kazanması kapanan kanala uyguluyorum şimdi.

Para kazanmasini o yolla ac. Fakat 3 saat az, bi 8-10 saat bekle kesin olarak acilsin. Sonra o kanali bi sure beklet bu sure boyunca bos bi adsense hesabina bagli olsun, hesabi gozlemle tekrar para kazanmasi kapanacak mi kapanmayacak mi? Eger kapanmaz ise ve toplulugun kalkmasina cok uzun zaman yoksa o sekilde beklet ve partnere sok. Cunku videolarin yuksek ihtimalle unleme dusecek, o yuzden hic para kazanmaya acma videolari. Acarsan tekrar para kazanmanin kapanmasina sebep olur yuksek ihtimalle. Benim gunluk 100-150k izlenimli kanalimin basina geldi aynisi. Suan topluluk kalksin diye bekliyorum, partnere sokacagim.

Hocam valla güvenemediğim için hiç partner olayına girmedim. Dediğiniz gibi en mantıklısı o olur ancak bu kadar çok izlenir mi orasını muamma.

Hocam Diyorsun ki sorunlu kanalı mutlaka silmem gerekir yoksa adsenseye bağlayacağım her kanala zarar verir.

valla kardeşim partner her zaman daha iyidir.Para kazanman açılırsa hemen partner ol

bak şimdi

diyelim bir videon 100k izlendi
partner kanallarda her zaman sağdaki ilk 4 video o kanala ait olur(bazı durumlarda sadece o kanalın videoları oluyor başka hiç bir video olmaz :).Buda demektirdi o 100.000 kişi senin sağdaki 4 videonu görecek ve bunlardan 50 bini 1 tane videoya tıklasa karın 2 katına çıkar anında.

partner kanalda izlenme her zaman adsense göre çok daha fazladır..Dediğim gibi eğer 1 izleyici video izlemeye meraklıysa senin kanalında kayboluyor.:cool:

uygula hocam zaten başka bir altarnetifin yok, ama tüm videolarının para kazanmasını hemen açma
ünleme düşebilir , orasını iyice araştır belki ünleme düştükten sonra kesinti çok fazla olur belli olmaz yanıltmak istemem.
tek tek açmayı dene ilk önce bak bakalım ünlem veriyormu verirse formda konu aç üst düzey arkadaşlardan yardım iste.

Hocam yardımların için sağolasın. Mesaj kutun dolmuş teşekkür edemedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri