Günlük 50 - 80 dolar getiren Quiz Fiyat Araştırması. Meraktan :)

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Günlük 50 - 80 dolar getiren Quiz Kanal

350 videolu 2.5 aylık, İngilizce TBM'si güzel

100.000 izlenim 250 aboneli Quiz Partner kanalın sizce ederi nedir?

Sadece meraktan soruyorum Yabancıyım bu kanal alış satış işlerine :cool:

Düzenlendi.

Son düzenleme:
Icindeki para arti 1 aylik gelirine satarsin en kârlı
Fiyat yuksek oldugu icin soyluyorum

Günlük 50 dolardan ayda 1500 dolar

1500*2.6=3900 Türk Lirası %20 sini Quiz alırsa

3120 Tl bize kalan kısım, sonuç olarak 40 yapar :D

Edit:350 video nasıl attın hocam 1 kanala :D

günlüj ortalaması 50$ mı 80$ mı arasında 80tl var sen kesin birsey söyle bizde kanalın ederini söyleyelim

Icindeki para arti 1 aylik gelirine satarsin en kârlı
Fiyat yuksek oldugu icin soyluyorum

anladım hocam pek kaarı yokmuş o zaman

6-7 bin eder ama kim alır orası bilinmez :)

Garanti verilirse adam gibi parası olan alır bence
biggrin.png

Günlük 50 dolardan ayda 1500 dolar

1500*2.6=3900 Türk Lirası %20 sini Quiz alırsa

3120 Tl bize kalan kısım, sonuç olarak 40 yapar :D

Edit:350 video nasıl attın hocam 1 kanala :D

İyiymiş ;) Valla tek seferde attım

günlüj ortalaması 50$ mı 80$ mı arasında 80tl var sen kesin birsey söyle bizde kanalın ederini söyleyelim

Günlük 50 80 hocam. bir gün 58 dolar bir gün 79 oluyor kesin bir şey nasıl söylüyeyim değişken :)

Kaç gündür böyle hocam bir de günlük izlenimi kaç?

En az 10 bin lira eder.Yamyam dolu dikkat et psi :) Kanalın aylık kazancı x 3 şeklinde sat.Satamazsan sana kalsın.Ucuza satmakdan iyidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

En az 10 bin lira eder.Yamyam dolu dikkat et psi :) Kanalın aylık kazancı x 3 şeklinde sat.Satamazsan sana kalsın.Ucuza satmakdan iyidir.

Ertunc agam meraktan sordum ya yoksa satacağımdan değil, çünkü ben sattığım paranın tamamını kazanmadan adam rahat edemem, kanal kapanır adamın hatasından ötürü mecbur ödemesini geri yaparım sonra ne kanal kalır elde ne para. benim harcım değil ticaret, ben kendi lokantamı en iyi mamülü ucuza vererek 8 sene sonunda iflas ettirdim nihayet devrediyorum, Gerçek hayatta samimiyetimizin Dürüstlüğümüzün kurbanı olmuşuz burda mı olmayacağız. O Yüzden Satmam sadece merak ettim :D

Aga ben sadece uyardım forumda var bir kaçtane yamyam ucuza kapatayım diye yok şöyle yok bu kadar eder diye atıp tutuyorlar.Olurda düşünürsen bir gün kanal satışının adeti aylık kazanç x 3 şeklindedir.Allah daha çok versin inşallah,youtube sana 1500$ ödemiş çok mu.Sırtından bir 1500$ daha kazanıyor :)

eğer kanala garanti verirseniz aylık kazancının 3 katına kadar fiyat isteyip satabilirsiniz hocam. palipleten var o kanal satma işlerinde oldukça tecrübeli, ceyo var kanal alma işlerinde oldukça tecrübeli yine onlardan mutlaka değerlendirme iste ama şu kadarını söyliyim garanti vermezsen kimse yüksek meblağlar ödemeyi göze almaz yüksek meblağa satmak istiyorsan kanalı garanti vermen şart

Aga ben sadece uyardım forumda var bir kaçtane yamyam ucuza kapatayım diye yok şöyle yok bu kadar eder diye atıp tutuyorlar.Olurda düşünürsen bir gün kanal satışının adeti aylık kazanç x 3 şeklindedir.Allah daha çok versin inşallah,youtube sana 1500$ ödemiş çok mu.Sırtından bir 1500$ daha kazanıyor :)

Anladım çok teşekkür ederim x3 mantıklı hakkıdır doğru
cool.png

eğer kanala garanti verirseniz aylık kazancının 3 katına kadar fiyat isteyip satabilirsiniz hocam. palipleten var o kanal satma işlerinde oldukça tecrübeli, ceyo var kanal alma işlerinde oldukça tecrübeli yine onlardan mutlaka değerlendirme iste ama şu kadarını söyliyim garanti vermezsen kimse yüksek meblağlar ödemeyi göze almaz yüksek meblağa satmak istiyorsan kanalı garanti vermen şart

Hocam bence her satan garanti vermeli. Yoksa o alınan para haksız kazanca girer. Tabii bu doğrultada da kanalı her önüne gelene vermemek gerekir , çünkü kullanıcı hatasından kapanma olabilir. En iyisi satmamak :D

bu garanti verme-vermeme olayı daha önce tartışıldı hocam bu konuda şöyle bir uzlaşma sağlanmıştı sağolsun palipleten'in de çok katkısı olmuştur. Youtube kanalı alan bir kişi yatırım yapmak ve yatırımı karşılığında kârlı bir kazanç elde etmek ister. Buna bir yatırım olarak bakar alıcı. Ama kanalı satan arkadaş eğer kanalın içinde ne var ne yok göstermediği, kanal linkini falan vermediği için (satıcıları burda kimse suçlayamaz satıcı da kanal içeriğini saklama hakkı bulunmaktadır sonuçta) alıcı adam neyi alıp neye yatırım yaptığını göremiyor. Dolayısıyla adam bilmediği bir şeye yatırım yapıyor. Belki içeriği bilse bu yatırımı yapmayacak. Hal böyle olunca kanal satın alacak kişinin yani yatırımcının mağdur olmaması için yatırdığı parayı çıkartana kadar kanal sahibinin garanti vermesini beklentisi taşıyor. Kanal sahibi de bu garantiyi veriyor ama fiyatı bu defa yüksek tutuyor. Tabi kanalı alan kişinin hiçbir şekilde kanala müdahale etmemesi gerekiyor garanti süresince, bir şey yüklememesi lazım. Yoksa kanalı satan haklı olarak garanti dışı bırakabilir alıcı içerikle oynadığı için. Bu şekilde alan razı veren razı bir sistem geliştirildi ve bu işi bilenler tarafından uzun bir dönem garantili kanal satış işlemi yapıldı. Ne satıcı mağdur oldu, ne de alıcı.

bu garanti verme-vermeme olayı daha önce tartışıldı hocam bu konuda şöyle bir uzlaşma sağlanmıştı sağolsun palipleten'in de çok katkısı olmuştur. Youtube kanalı alan bir kişi yatırım yapmak ve yatırımı karşılığında kârlı bir kazanç elde etmek ister. Buna bir yatırım olarak bakar alıcı. Ama kanalı satan arkadaş eğer kanalın içinde ne var ne yok göstermediği, kanal linkini falan vermediği için (satıcıları burda kimse suçlayamaz satıcı da kanal içeriğini saklama hakkı bulunmaktadır sonuçta) alıcı adam neyi alıp neye yatırım yaptığını göremiyor. Dolayısıyla adam bilmediği bir şeye yatırım yapıyor. Belki içeriği bilse bu yatırımı yapmayacak. Hal böyle olunca kanal satın alacak kişinin yani yatırımcının mağdur olmaması için yatırdığı parayı çıkartana kadar kanal sahibinin garanti vermesini beklentisi taşıyor. Kanal sahibi de bu garantiyi veriyor ama fiyatı bu defa yüksek tutuyor. Tabi kanalı alan kişinin hiçbir şekilde kanala müdahale etmemesi gerekiyor garanti süresince, bir şey yüklememesi lazım. Yoksa kanalı satan haklı olarak garanti dışı bırakabilir alıcı içerikle oynadığı için. Bu şekilde alan razı veren razı bir sistem geliştirildi ve bu işi bilenler tarafından uzun bir dönem garantili kanal satış işlemi yapıldı. Ne satıcı mağdur oldu, ne de alıcı.

Çok mantıklıymış ben satıcı olsam bende kanal linkini vermem hiç bir şekilde parayı almadan. Hatta Ben yatırılan paranın tamamını garanti ederim ama bu süre zarfında kanal şifresinide vermem :) Miktarın tamamı kazanıldıktan sonra verilir, yeririm,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri