Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam hayırlı kazançlar kanal güzel bir kanal.Benim en sevindiğim nokta yarı özgün olması bu tarz yabancı içerikte videolar yapmayı düşünüyordum sizin konuyu görünce düşünmeyi bırakıp başlayacagım inşALLAH
Birde özel bir mesaj attım bakarsanız sevinirim.
maşallah hocam alanada satanada hayırlı olsun
---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:48 ----------
reklam tıklamaları benim kanalların izlenmelerinden yüksek![]()
çok iyi kanalmış alana hayırlı olsun.
bu arada meraktan soruyorum seslendirme tarzı birşey gerekiyormu yüklenen videolara?
Alana hayırlı olsun. Aslında satmak yerine korumanızı tavsiye ederim. Tanıdığınız, yakın gördüğünüz birine bırakmanız daha mantıklı olur. Çünkü bu denli bir kazancı elden çıkarmak ileriye dönük düşünüldüğü vakit doğru bir karar olmayacaktır. Bu tabi ki benim naçizane bir fikrim.
Hayırlı satışlar kardeşim.
Kanal gerek izlenme olarak gerekse kazanç olarak çok güzel. Alana şimdiden hayırlı olsun.
BOL KAZANÇLAR...
hocam video uzunlukları ortalama kaç dakika.
Sari neden geldi bazi videolara?
Ben de kanalın dilini merak ettim, yabancı demişsiniz, ingilizce mi? Değilse hangi dilde?
maşallah hocam iyi satışlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.