Günlük 75 kuruş :)

• Kullanıcı Burak34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

Burak34

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yeni açtığım kanal günlük 75 kuruş vermeye başladı. Hadi hayırlısı :)

25 tane böyle kanalın olsaa :D türk mantığı :D

benimde günlük ortalama 1.30$ getiren kanalım oldu :D sanırım 2$'a doğru ilerliyor :D

ben hiç bir zaman tutmaz diye düşünüyordum :) hatta bir çok arkadaş dalga geçiyor siz ne diyorsunuz ? :)

öyle diyenler hep öyle çalışanlardır ;) 1000 kanal yaparım 50 tanesi izlenme yönünden tutsa zaten güzel para alırım ödeme günü. kanallar kapanır felan diyebilirsin ama çok kanal çalışıyorsan kanallarını daha az kapanma ile nasıl kurtaracağını bileceksin.

0,75x25: 18.75 (25 kanalın toplam günlük kazancı)
18.75x30: 562.5 (25 kanalın aylık kazancı)
0,75x30: 22.5 (1 kanalın aylık kazancı)
562.5x12: 6750 (25 kanalın yıllık kazancı)

Devamını da hesapladım ama yazmaya üşeniyom :D

0,75x25: 18.75 (25 kanalın toplam günlük kazancı)
18.75x30: 562.5 (25 kanalın aylık kazancı)
0,75x30: 22.5 (1 kanalın aylık kazancı)
562.5x12: 6750 (25 kanalın yıllık kazancı)

Devamını da hesapladım ama yazmaya üşeniyom :D

"Yaşınıza 10 ekleyin, sonra 10 çıkartın yaşınızı bulacaksınız.Denemeden yalan felan demeyin bunu dün buldum" der gibi olmuş :)

Günlük 50 kuruş da olsa düzenli gidebiliyorsan, 2-3 aya 10-20 TL de rahat olur.

Benimde öyle özgün kanalım var 1 tane yetiyo bana zevk Günlük 0.5 ile 1 dolar arası getiriyo :)

aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.

Bende 2 sene önce bu işe girdiğimde, öyle demişlerdi. Ne kadar çok kanal o kadar para. Diyelim 1 dolar kazanıyon, 100 kanalın olsun 100 dolar, ah ah olmuyo öyle o işler.

Diyelim tamma her kanal 1 dolar kazandırsın. Bende istiyorum bazı kanallarımın 1 dolar kazandırmasını. Ama millet kazanmak istiyor, bende diyorumki izlenimler arttıkça telif engel gelmeside artıyor. hepsi 1 dolar kazansın diyorum 10-20-100-200 e kadar çıkıyor. Ben çözemiyorum bazen. Tek video bırakıyorum, bir bakıyorum tek başına 80-100 kazanıyo, sonra bakıyosun topluluk telif , ben bundan yakınıyorum...

2 senedir bu işi yapıyorum ama artık soğudum.telifi, flagı, işleme girmeyen adsense'si, block koyan partneri.gerçekten şuanki bilgim bu işe girdiğim 2 sene önceki bilgim olcak deli paralar götürürdüm.şimdi çoğu kişi youtube'a göre tecrübe ve bilgi edindi ama youtube'da bir o kadar bu işleri zorlaştırdı.bu işin sonu iyi değil herkes özgünleşecek en sonunda.spam yapan çok az bir kesim kalıcak.bu adsense işleme girmeme muhabbetinin bi açıklaması olmalı böyle bir şirket bir b*k belirtmeden bunu yapması kadar saçma birşey olamaz.hadi durduk yere banlıyorsun reklamcı hakları vs diyorsun onuda anlarızda bilgi vs vermeden tek kanallı adsense'yi bile işleme sokmamandaki amaç nedir be arkadaş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri