SATILMIŞTIR TEŞEKKÜRLER
[/B]Kanal Adi : sadece alıcıya
Kanal Kategorisi :sadece alana
Kanal Dili : ybancı
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : nisan
Abone Sayisi : 500+
izlenim Sayisi :500k+
Kanalinizda UYARI Varmi :yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 8 10 tl arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 500tl ADSENSE İÇİNDE BU AYDAN 130 TL VAR ODA ALAN ARAKADAŞA GİDECEKTİR KANAL İZE 370TLYE GELMİŞ OLACAKTIR
tek kanal tek adsense çalışılmıştır adsense 7 aylık adsensedir nredeyse adsense satışa dahil değildir isteyene ayrıca görüşme yapılır
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
kanal nisan ayında açılmıştır arkadaşlar içieriinde 4 video vardır gerekli resimelri aşşağı koyuyorum
agustos ayında aybaşı düşüşü yaşamıştır hala toparlanmadı malum yt işleri
kanala kesinlikl garanti veremiyorum özgün kanalımda bile garanti yok malum ne oalcagı belli değil alan arkadaş kategoriyide öğrenmiş olacak
mayısta günlük 50 liraalrı gören bir kanal öyle bir kategori yani
[/B]Kanal Adi : sadece alıcıya
Kanal Kategorisi :sadece alana
Kanal Dili : ybancı
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : nisan
Abone Sayisi : 500+
izlenim Sayisi :500k+
Kanalinizda UYARI Varmi :yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 8 10 tl arası
Kanal Satis Fiyatiniz : 500tl ADSENSE İÇİNDE BU AYDAN 130 TL VAR ODA ALAN ARAKADAŞA GİDECEKTİR KANAL İZE 370TLYE GELMİŞ OLACAKTIR
tek kanal tek adsense çalışılmıştır adsense 7 aylık adsensedir nredeyse adsense satışa dahil değildir isteyene ayrıca görüşme yapılır
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
kanal nisan ayında açılmıştır arkadaşlar içieriinde 4 video vardır gerekli resimelri aşşağı koyuyorum
agustos ayında aybaşı düşüşü yaşamıştır hala toparlanmadı malum yt işleri
kanala kesinlikl garanti veremiyorum özgün kanalımda bile garanti yok malum ne oalcagı belli değil alan arkadaş kategoriyide öğrenmiş olacak
mayısta günlük 50 liraalrı gören bir kanal öyle bir kategori yani
Son düzenleme: