Günlük 90 TL Getiren Adsense Kanal Satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam hayırlı satışlar video sayısı kaç birde benimde kanal vardı çizgi film atmıştım günde 250 tl çıktı ama çok dayanmadı buda bir telif yağmuruna bakar biraz fiyat düşürülebilir yada 1 ay beklet parayı al öyle satarsan daha iyi olur hocam

hocam hayırlı satışlar video sayısı kaç birde benimde kanal vardı çizgi film atmıştım günde 250 tl çıktı ama çok dayanmadı buda bir telif yağmuruna bakar biraz fiyat düşürülebilir yada 1 ay beklet parayı al öyle satarsan daha iyi olur hocam

28 video vardır süreleri 1 saat 40 dk 30 dk 35 dk değişmektedir.
Şuan 1500 TL bulabilsem zaten satış yapmayacağım ama şuan için mecburum.
zaten konumdada belirtim yönetimden birine parayı yatırabiliriz bana 1500 lirası verilsin geri kalan ücret kalsın alan kişi kanaldan ödemeyi alana kadar.

peki 20 gün aynı seviyedeyken düşme olasılığı varsa 30.gün düşme olasılığı yokmu ?

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------

Dizinin son bölümü 2 3 ay önce yayınlandı bu yılın dizisi.

dostum ayrıca youtube da ilk yükleyen sen misin bu diziyi ?

Hocam cok acil isin varsa kanali alan kisi size 1500 TL versin,geri kalan parayida odemeyi aldiktan sonra verir.Bu sekilde daha kolay anlasma yapabilirsiniz 4500 Tl hemen bulunmaz,bu kanali alicak sayili kisiler var bu forumda,ama dedigim gibi yaparsaniz alicak kisi sayisini arttirmis olursunuz.

Hocam cok acil isin varsa kanali alan kisi size 1500 TL versin,geri kalan parayida odemeyi aldiktan sonra verir.Bu sekilde daha kolay anlasma yapabilirsiniz 4500 Tl hemen bulunmaz,bu kanali alicak sayili kisiler var bu forumda,ama dedigim gibi yaparsaniz alicak kisi sayisini arttirmis olursunuz.

Hocam çok sağlam birini referans gösterirse bana uygundur yeterki ilk 1500 TL yi bulayımda. Yanlız bir dahaki ödemede yani ayın 22 sinde geri kalan ücreti alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri