İşlerimin yoğunluğu nedeniyle verileri not ediyorum ancak konuya güncelleme yapamadım, kusuruma bakmayın arkadaşlar..
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence kopya içeriz ezer
Özgün ve Kopya kanalların açıldığı kategori en önemli faktör. Aynı kategoride birisi özgün birisi kopya ise sonuçları merakla takip edicem ben de.
ilk 30 günde kopya içerik önde gider fakat 2-3 sene sonra arada dagkar gibi fark olur özgün içrik olan kanal alır basını gider =)
Özgün içeriğide açıkcası özenle seçtiğim bir sektörden belirledim o nedenle ilk bir hafta 10 gün olmasa da sonrasında iyi patlama yapacağına inanıyorum![]()
insallah kazanırsın gönülden istiyorum
kopya kanalı boşa açmışsın. benim kanalları denek olarak kullanabilirdin![]()
abi ben ozgun kanalda direkt ozel bir konu uzerine kendim cekim yapiyorum kamera ile, araclar duzenleme vs derken ilk gunki maliyeti 40tl oldu. tamamen aradaki farki olcmek adina calisiyorum bakalim. gunluk istatistik sunmaya devam edecegim. Kopya kanali ise ilginc bi sektorde farkli bir sekilde olusturdum. Yari ozgun diyelimBende bugunki yaptigim 2 kanalin istatistiklerini vereyim.![]()
Ozgun Guncel Kanal :
100 Video atildi
Etiket aciklama varsayilanlardan girildi.
Youtube'da kendi haline birakildi,imleme link vs yapilmadi.
Kanali acali 5 saat oldu izlenim sayisi 100 Videoda Toplam 86
Kopya kanal
1436 Video atildi
Etiket aciklama varsayilanlardan girildi.
Youtube'da kendi haline birakildi,imleme link vs yapilmadi.
Kanali acali 5 saat oldu izlenim sayisi 1436 Videoda Toplam 10.000'i gecti asagi yukari gordugum kadari ile.(icinde 8-10 tane +301 olan videolarda var)![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.