Günlük İzlenim 4-5 Bin Ama TBM çok düşük

• Kullanıcı DiNoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

DiNoo

Kayıtlı Üye
Günlük ortalama izlenim 4-5 bin arası kazanç ise 5-6-7 dolar civarı fakat TBM ise 0,03 lerde sürünüyor.:( ve kazançlarımı fena etkiliyor YT'nin tilkisi olduğum halde tüm uğraşlarıma rağmen bi türlü yükseltemedim bu durum beni çok rahatsız ediyor. (uyarı ya da telif hiç almadım)

Sizlerin önerilerini bilmek istiyorum,
Herkese bol kazançlar dilerim..

http://u1311.hizliresim.com/1h/d/uh24y.png

Forumda bu konuyla ilgili onlarca konu var.

Forumda bu konuyla ilgili onlarca konu var.

Belki yuzlerce var.

---------- Mesaj saat 01:29:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:28:10 civarında gönderildi. ----------

Günlük ortalama izlenim 4-5 bin arası kazanç ise 5-6-7 dolar civarı fakat TBM ise 0,03 lerde sürünüyor.:( ve kazançlarımı fena etkiliyor YT'nin tilkisi olduğum halde tüm uğraşlarıma rağmen bi türlü yükseltemedim bu durum beni çok rahatsız ediyor. (uyarı ya da telif hiç almadım)

Hocam elle ugrasiyosansa eger muslera06 nin etiketler uzerinde oynadigi bi konusu vardi. Onu oneriyorum. Benim de oyleydi ama simdi 0.15 $ kusur.

peki arkadaşlar, alakasız etiket girmekten sorun yaşamaz mıyız ileride. Benim de hitlerim çok iyi TBM düşük. şimdi bir haber videosuna forex veya sigorta etiketi girip TBM yükseltsem YT canımızı sıkmasın ?

Eğer bu tarz etiket girenler varsa ne zamandır girdiğini ve sonuçlarını yazarsa sevinirim.

arkadaşlar evet bu yöntem ''biraz'' sakat. Muslera'nın o kadar kanalı var ki ; kanalım kapansa da sorun çıkmaz diyor. Sağlam kanallarınızda bence bu alakasız etiketten ziyade keywords'ten yayımladığınız konuya biraz daha alakalı olan etiketler bulup(tabi TBM'si yüksek) yapıştırın gitsin.

Mesela turizm videosu atıyorsunuz ; otel tanıtımı.. Türkiye finans sektörü etiketi olabilir.
Ama arkadaşlarınızla çektiğiniz bir matrak bir vine videosuna finansman etiketi yapıştırmak sorun olabilir.(kesin olur demiyorum,sağlam kanallarınız için risk sıfır olsun)

Ayrıca yine Muslera hocanın belirttiği ve biliyorum çok kişi kullanıyor Niche çok önemli. Nick-etiket-video uyumu.. Ben bu sayede 20 gün, 1 ay video atamadığım kanallarımdan çok ekmek yedim.

peki arkadaşlar, alakasız etiket girmekten sorun yaşamaz mıyız ileride. Benim de hitlerim çok iyi TBM düşük. şimdi bir haber videosuna forex veya sigorta etiketi girip TBM yükseltsem YT canımızı sıkmasın ?

Eğer bu tarz etiket girenler varsa ne zamandır girdiğini ve sonuçlarını yazarsa sevinirim.

Sıkıntı çıkar. Şöyle düşünün günde 5-10$ kazandığınız zaman çok göze batmazsınız, kural ihlali yapsanız bile banlanmazsınız çünkü belki de manuel olarak hiç kontrol edilmemişsinizdir. Diyelim günde 30-40$ kazanmaya başladınız, 2-3 gün sonra banlanırsınız. Eften püften bir politika ihlalinden gidersiniz. Forumlarda bu tarz konuları çokça görmüşsünüzdür. Para kazanmaya başladım Google banladı gibisinden. Aslında işin mantığı bu. Kazanç arttıkça denetim de artıyor.

Hocam TBM arttırmanın en verimli yolu TBM değeri yüksek kanal kategorileri seçmeniz ve etiketleri de o kategorilerle ilgili yüksek aranma hacmi olmayacak şekilde seçmeniz ki bu kategoriler de izlenim az ancak youtube sıkıntı çıkarmaması için video başlıklarında oynamalar yaparak güncel başlıklarla çok verimli hale getirebilirsiniz.
Sizin tıklama sayıınız izlenimlerinizle oranla çok yüksek buda çok yüksek aranma hacimli bir kategorie çalıştığınızı belirtiyor aslında izlenm için bu kategoriler iyi ancak bunlarla kalmamanız gerekmekte sağlık,finans,diyet ve yaşam kategorilerinde de güzel başlıklarla iyi TBM oranları yakalyabilirsiniz . Özellikle teknoloji benim tek geçerim..

Hocam TBM arttırmanın en verimli yolu TBM değeri yüksek kanal kategorileri seçmeniz ve etiketleri de o kategorilerle ilgili yüksek aranma hacmi olmayacak şekilde seçmeniz ki bu kategoriler de izlenim az ancak youtube sıkıntı çıkarmaması için video başlıklarında oynamalar yaparak güncel başlıklarla çok verimli hale getirebilirsiniz.
Sizin tıklama sayıınız izlenimlerinizle oranla çok yüksek buda çok yüksek aranma hacimli bir kategorie çalıştığınızı belirtiyor aslında izlenm için bu kategoriler iyi ancak bunlarla kalmamanız gerekmekte sağlık,finans,diyet ve yaşam kategorilerinde de güzel başlıklarla iyi TBM oranları yakalyabilirsiniz . Özellikle teknoloji benim tek geçerim..

faydalı bilgin için sagol hocam.

hocam siz yt tilkisisiniz şimdi bizim size akıl vermemiz doğru olmaz. siz kendi başınıza halledersiniz yaw...

hocam to konusunda bir taktik uyguluyormusunuz? Ağzım acık kaldı :D bende to ve tbm oranı arasında baglantı oldugunu düşünüyorm. to %2 de olsa 3tl kazanıyorum, %0.15 olsada 3 tl kazanıyorum

keşke o kadar tık bana gelse:)

uhbt6.png

hocam siz yt tilkisisiniz şimdi bizim size akıl vermemiz doğru olmaz. siz kendi başınıza halledersiniz yaw...

burası nasihat yeri değil ki akıl veresin kullandığım cümle neden zoruna gitti ki? attığım videolarının yarısından fazlasının hiti 20-30 bin üstü en yüksek 150 bin izlenim alıyor 2 kanalımın toplam izlenimi 900 bin bu uğraşlarımın sonucu oldu tilkilik derken kendimi kurnaz başkasını aptal yerine koymak degıldı neyse, her insan değerli vaktini ayırıp bir işe kafa yoruyorsa o konunun uzmanı argo deyimi ile tilkisi olmaz mı? bu forumda ki her insanın bilgisi ve düşüncesi önemlidir ve ben de bilgi paylaşımından yararlanmak istedim belki yanıldığım birşeyler olabilir düşüncesi ile yazdım.

''Cümleler doğrudur. sen doğru isen,
doğruluk bulunmaz sen eğri isen.'' (Yunus Emre)

---------- Mesaj saat 03:27:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:46:26 civarında gönderildi. ----------

keşke o kadar tık bana gelse:)

uhbt6.png

al güzel kardeşim buradan Video Arşivi - Video Faresi - Medya Faresi bu site de güzeldir Gazeteport.com - Gncel ve Son Dakika Haberleri telif gelmeyecek ve yt de olmayan izlenme ihtimali varsayılan video bul. sonra seçtiğin video hangi kategoride ise videonun açıklama kısmına ona uygun yaz.

örnek vereyim: video mesela futbol ile ilgisi var ise dünyada ki ve türkiye de en ünlü oyuncuların ismini yaz. youtube de bak yüksek hitli bugune kadar atılan en güzel gollerin video başlıkların isimlerini yaz.. bu saye de bilg. kullanıcısı video ya çabuk ulaşılır. etiketi unutma bol kazançlar kardeşim.

burası nasihat yeri değil ki akıl veresin kullandığım cümle neden zoruna gitti ki? attığım videolarının yarısından fazlasının hiti 20-30 bin üstü en yüksek 150 bin izlenim alıyor 2 kanalımın toplam izlenimi 900 bin bu uğraşlarımın sonucu oldu tilkilik derken kendimi kurnaz başkasını aptal yerine koymak degıldı neyse, her insan değerli vaktini ayırıp bir işe kafa yoruyorsa o konunun uzmanı argo deyimi ile tilkisi olmaz mı? bu forumda ki her insanın bilgisi ve düşüncesi önemlidir ve ben de bilgi paylaşımından yararlanmak istedim belki yanıldığım birşeyler olabilir düşüncesi ile yazdım.

''Cümleler doğrudur. sen doğru isen,
doğruluk bulunmaz sen eğri isen.'' (Yunus Emre)

---------- Mesaj saat 03:27:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:46:26 civarında gönderildi. ----------

al güzel kardeşim buradan Video Arşivi - Video Faresi - Medya Faresi bu site de güzeldir Gazeteport.com - Gncel ve Son Dakika Haberleri telif gelmeyecek ve yt de olmayan izlenme ihtimali varsayılan video bul. sonra seçtiğin video hangi kategoride ise videonun açıklama kısmına ona uygun yaz.

örnek vereyim: video mesela futbol ile ilgisi var ise dünyada ki ve türkiye de en ünlü oyuncuların ismini yaz. youtube de bak yüksek hitli bugune kadar atılan en güzel gollerin video başlıkların isimlerini yaz.. bu saye de bilg. kullanıcısı video ya çabuk ulaşılır. etiketi unutma bol kazançlar kardeşim.

eyw kardeşim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri