burası nasihat yeri değil ki akıl veresin kullandığım cümle neden zoruna gitti ki? attığım videolarının yarısından fazlasının hiti 20-30 bin üstü en yüksek 150 bin izlenim alıyor 2 kanalımın toplam izlenimi 900 bin bu uğraşlarımın sonucu oldu tilkilik derken kendimi kurnaz başkasını aptal yerine koymak degıldı neyse, her insan değerli vaktini ayırıp bir işe kafa yoruyorsa o konunun uzmanı argo deyimi ile tilkisi olmaz mı? bu forumda ki her insanın bilgisi ve düşüncesi önemlidir ve ben de bilgi paylaşımından yararlanmak istedim belki yanıldığım birşeyler olabilir düşüncesi ile yazdım.
''Cümleler doğrudur. sen doğru isen,
doğruluk bulunmaz sen eğri isen.'' (Yunus Emre)
---------- Mesaj saat 03:27:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:46:26 civarında gönderildi. ----------
al güzel kardeşim buradan
Video Arşivi - Video Faresi - Medya Faresi bu site de güzeldir
Gazeteport.com - Gncel ve Son Dakika Haberleri telif gelmeyecek ve yt de olmayan izlenme ihtimali varsayılan video bul. sonra seçtiğin video hangi kategoride ise videonun açıklama kısmına ona uygun yaz.
örnek vereyim: video mesela futbol ile ilgisi var ise dünyada ki ve türkiye de en ünlü oyuncuların ismini yaz. youtube de bak yüksek hitli bugune kadar atılan en güzel gollerin video başlıkların isimlerini yaz.. bu saye de bilg. kullanıcısı video ya çabuk ulaşılır. etiketi unutma bol kazançlar kardeşim.