Günlük Kazancı 70 TLye Çıkan Anime Kanal

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanal Kategorisi : alıcıya

tamam hadi biz görmedik :)

şaka bir yana, kanal güzel - istikrarlı izlenim almış. umarım aynen devam eder. hayırlı satışlar

Kanal Kategorisi : alıcıya

tamam hadi biz görmedik :)

şaka bir yana, kanal güzel - istikrarlı izlenim almış. umarım aynen devam eder. hayırlı satışlar

:D Hocam alttaki gözden kaçmıştı sonradan başlıkta var diye kalsın dedim :D
Teşekkürler :)

Merakimdan bir sey sormak istiyorum. Ay boyunca paralari toplasak, ihtar gelmeden de videolari silip ay sonu parayi alsak oluyor mu? Yani odeme yapilmamasi soz konusu olabilir mi?

Ayriyeten konu basligi anime olarak girilmis. Kategori dolayisiyla cizgi film olmuyor mu mantiken :confused: .

Son düzenleme:
Merakimdan bir sey sormak istiyorum. Ay boyunca paralari toplasak, ihtar gelmeden de videolari silip ay sonu parayi alsak oluyor mu? Yani odeme yapilmamasi soz konusu olabilir mi?

Hocam garantisini veremem adsense banı yuzunden eğer temiz çalışırsanız alma ihtimaliniz yükselir. Ben bir kere ödeme aldım. Video silme değilde bir adsensede 1 ay toplayıp daha sonra farklı adsenseye taşıyabilirsiniz hem videoda silinmemiş olur

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

Satış günceldir

Hocam garantisini veremem adsense banı yuzunden eğer temiz çalışırsanız alma ihtimaliniz yükselir. Ben bir kere ödeme aldım. Video silme değilde bir adsensede 1 ay toplayıp daha sonra farklı adsenseye taşıyabilirsiniz hem videoda silinmemiş olur

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

Satış günceldir

kanalın 19 aralıkta açıldını söylemişsiniz ve 1 kere ödeme aldını söylemişsiniz... şimdi 7 ocağa kadar izlenim yerlerde ve kanalın hiç getirisi yok acaba 1 kere ödeme aldım dediniz 0,1 Dolar mı ?

Hocam adsense ye bağlı olan kanalı nasıl farklı bir adsense hesabına taşıyorsun

kanalın 19 aralıkta açıldını söylemişsiniz ve 1 kere ödeme aldını söylemişsiniz... şimdi 7 ocağa kadar izlenim yerlerde ve kanalın hiç getirisi yok acaba 1 kere ödeme aldım dediniz 0,1 Dolar mı ?

Miktar belirtmedim dediğiniz gibi ufak bir miltar aldım

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:29 ----------

Hocam adsense ye bağlı olan kanalı nasıl farklı bir adsense hesabına taşıyorsun

Kanal adsense ayarlarından değişiyor hocam

Son düzenleme:
Resim gösterebilirmisin hocam.Adsense bağlantısı değiştirme artık aktif değil diye biliyorum. Screenshot by Lightshot ?

dkdvOZ.png
[/url][/IMG]

Buyrun hocam resmi. öyle bir olay yok sadece farklı linklerden girip değişmek gerekiyor bazen. Linkte bu buyrun
https://www.youtube.com/account_mone...e_connection=1

---------- Spam Engelliyici 02:14 ---------- Önceki Mesaj 02:09 ----------

28 Ocak kazancı güncel. Günlük kazancı 82 tl'ye kadar çıktı. Gözükmeyen 29-30 ve 31 ocakta aynı şekilde kazançlar 85 lira civarıdır. Bilginize

---------- Spam Engelliyici 02:23 ---------- Önceki Mesaj 02:14 ----------

Ek Açıklama: Arkadaşlar elimde izlenimi fazla olan fakat az kazandıran bir kanalı daha bu kanalı alana vericem. Kanalın izlenmesi 90k'ya ulaştı. Bu kanaldaki içeriği ne zaman atarsanız atın izleneceğinin garantisini veriyorum. Kanal satış linkim. Lakin içerisindeki miktar benim adsensemde kesinleşecektir. Partnere bağlamaya gayet uygun. Gunluk kazancı 1 dolara falan çıkıyordu en son kontrol etmedim. Buyrun satış linkim
http://www.ytpara.com/normal-kanal-...1-2-dolar-kazandiran-kanal-icinde-49-var.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri