Günlük ortalama kazancı 65 Dolar Olan Kanallar Toplamı Ne kadar Eder

erdemozcan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kazancfikirleri.com
Arkadaşlar Merhaba,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım sistemimi iyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum. Kanallarım demiyorum sistemim diyorum çünkü;

-12-13 adet kanalım var. Bunların içinde sadece bir tanesinin etiket ve açıklamasını değişmediğim için 2 uyarı aldı ve öyle devam ediyor. Geriye kalan kanalların içindeki videoların %70 ine özgün başlık etiket ve açıklama eklenmiştir.

-Kanallarımın hepsi İNGİLİZCE'dir.

-Kelime bazlı sağlık kanallarıdır. (Lütfen bu konuda detay istemeyin.)

-Çalışma sistemimi tam olarak kurduktan sonra işaretlediğim alandan itibaren kazanmaya başladım. Öncesinde o kadar kasmamıştım.

-İlk ödememi Ocak ayında alıcam.

-Böyle bir kanallar toplamına teklifiniz ne olur? İyi bir teklif gelirse satmayı düşünüyorum.

GELİRLER (işaretli alanda çalışmalarımı tamamlamıştım.)

ORTALAMA NET ANLAŞILSIN DİYE SON BİR HAFTALIK GÖRÜNTÜYÜ AYRICA ATIYORUM

HANGİ ALANDA ÇALIŞIYORSUN, KANALINI GÖREBİLİR MİYİM GİBİ SORULAR LÜTFEN SORMAYIN ARKADAŞLAR...

TEKLİF VERCEK OLAN ARKADAŞ TEKLİFİNİ VERİR, TEKLİF BANA UYGUNSA DETAYLARI KONUŞMAYA GEÇEBİLİRİZ...

---------- Mesaj saat 01:42:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:28 civarında gönderildi. ----------

Fikrini beyan edecek arkadaş da yok mu ?

sağlık kategorisinin riski az. bunun için aylık ortalama kazancın 4-5 katına gider.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Bu arada açıklamaya eklemeyi unuttum, videoların büyük bir çoğunluğu amatör çekim zaten...

Bu hesabu neye göre yaptınız hocam...

şimdi soyle kanalın 3 aylık kazancı getirecek şekilde düşündüm.... dolar su an 2,1 gibi bişey herhalde tam bakmadım...

(400 dolar)400 tl desek turkçe olarak 2 tl dolar desek =800 tl

800 tl * 3 aylık kazanç desek = 2400 tl + 100 emek alın teri parası = 2500 tl....

tabı bak bunu okudum bılgılere genel bılgılere gore yazdım ılla boyle dıye bısey yok ha yanlıs anlasılmasın..... hayırlısı olsun ınsallah ıstedıgın gıbı olur.

aylık 2000 dolar kazanıyorsun. 4 ile carparsan 8bin dolar. yani 16 bin tl :) ederi var.

ama kimse bu parayı vermez

şimdi soyle kanalın 3 aylık kazancı getirecek şekilde düşündüm.... dolar su an 2,1 gibi bişey herhalde tam bakmadım...

(400 dolar)400 tl desek turkçe olarak 2 tl dolar desek =800 tl

800 tl * 3 aylık kazanç desek = 2400 tl + 100 emek alın teri parası = 2500 tl....

tabı bak bunu okudum bılgılere genel bılgılere gore yazdım ılla boyle dıye bısey yok ha yanlıs anlasılmasın..... hayırlısı olsun ınsallah ıstedıgın gıbı olur.

Evet iyi okumamışsınız hocam, gerçekten. Kanalların haftalık geliri 400 dolar. Yani ayda 1600 dolar yapar son bir haftaya göre.

1600x2=3200 TL yapar. 3 ay getirisi olsa: 6.600 TL yapar.

Siz hala bir haftalık kazancı bir aylık olarak hesap ediyorsunuz. Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler...

---------- Mesaj saat 01:57:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:54:45 civarında gönderildi. ----------

satma hocam çok aciliyeti yoksa

Çok büyük aciliyeti yok hocam, satıp araba alacam. 4 ay beklemek istemiyorum...

Bir de alacak olan arkadaş şöyle düşünebilir mi? (İlk defa böyle bir alışveriş düşündüğüm için maruz görün lütfen)

Günde 60 dolar bırakan tek bir kanal alacağıma 10 kanal alayım, Biri kapanırsa diğerleri durur gibi... Risk en az % 100 azalıyor gibi... Doğru mu düşünüyorum...

Evet iyi okumamışsınız hocam, gerçekten. Kanalların haftalık geliri 400 dolar. Yani ayda 1600 dolar yapar son bir haftaya göre.

Siz hala bir haftalık kazancı bir aylık olarak hesap ediyorsunuz. Yorumunuz ve ilginiz için teşekkürler...

---------- Mesaj saat 01:57:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:54:45 civarında gönderildi. ----------

Bir de alacak olan arkadaş şöyle düşünebilir mi? (İlk defa böyle bir alışveriş düşündüğüm için maruz görün lütfen)

Günde 60 dolar bırakan tek bir kanal alacağıma 10 kanal alayım, Biri kapanırsa diğerleri durur gibi... Risk en az % 100 azalıyor gibi... Doğru mu düşünüyorum...
bide tam tersini düşün tek kanal özgün çalışırsam günde 60 dolar bıraksa sittin sene kapanmaz ama 10 kanala spam vasıtasıyla video atarsam hepsi tek gecede patlayabilir ^^

hocam kusura bakma ben dıkkat etmemısım... yanı mantıgı asagı yukarı anladın degıl mı 3 katına fılan satılıyor oyle yazılıyordu forumda.yanı asagı yukarı tabı ama sen bılırsın....

yanlız sorma demssınde içimde kalmadı değil yanı çalışma şeklin....:(:(:o sektörün:o:(

hocam kusura bakma ben dıkkat etmemısım... yanı mantıgı asagı yukarı anladın degıl mı 3 katına fılan satılıyor oyle yazılıyordu forumda.yanı asagı yukarı tabı ama sen bılırsın....

yanlız sorma demssınde içimde kalmadı değil yanı çalışma şeklin....:(:(:o sektörün:o:(

Çalışma şekli kendimce geliştirdiğim basit bir sistem aslında, çalışma prensibi konusunu yakın bir zamanda anlatmayı düşünüyorum forumda. Çünkü çok şey öğrendim ben buradan, biz de elimizden geldiğince yardımcı olalım başkalarının kazanmasına :) Sıra bize geldi yanii hocam...

Çalışma şekli kendimce geliştirdiğim basit bir sistem aslında, çalışma prensibi konusunu yakın bir zamanda anlatmayı düşünüyorum forumda. Çünkü çok şey öğrendim ben buradan, biz de elimizden geldiğince yardımcı olalım başkalarının kazanmasına :) Sıra bize geldi yanii hocam...
bu dusunceyı bende benımsıyorum.... iyi izlenım alanları soruyorlar yazıyorum tbm lerı soruyorlar yazıyorum elımden geldıgınce.... daha odeme alamadık ama yardımcı olmayaca calısıyorum. bi gün benımde sıkıstıgım zaman olursa yüzümüz olsun diye.:)

bakın arkadşalar bırkaın şu 3 aylık akznacına satılır muhabbetini....

kanaldan daha bu ay ilk defa ödeme alacakmış arkadaş....kanallar yeni dmeektir....kanalların 3 aylık kazancı verilecek zaman o kanllar en az 5-6 aydan beri stabil o parayı veriyordur işte ozman 3 katı diyebirlizi ama ilk defa ödeme alınacak ocak ayında bu kanllara 3 katı para verilmez.....konu sahibine tavsiyem altın yumurtlayan tavuğu satma

bakın arkadşalar bırkaın şu 3 aylık akznacına satılır muhabbetini....

kanaldan daha bu ay ilk defa ödeme alacakmış arkadaş....kanallar yeni dmeektir....kanalların 3 aylık kazancı verilecek zaman o kanllar en az 5-6 aydan beri stabil o parayı veriyordur işte ozman 3 katı diyebirlizi ama ilk defa ödeme alınacak ocak ayında bu kanllara 3 katı para verilmez.....konu sahibine tavsiyem altın yumurtlayan tavuğu satma

Evet hocam ilk defa alıcam, bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Her ne kadar kanalların yarısı 2-3 olsa da çalışma yapılmamıştı... Kesin satıcam demiyorum zaten hocam, hayır diyemeceğim bir teklif gelirse veririm dedim...

Farklı bir bakış açısından yaklaştığın için teşekkürler...

Evet hocam ilk defa alıcam, bunu da göz önünde bulundurmak gerek. Her ne kadar kanalların yarısı 2-3 olsa da çalışma yapılmamıştı... Kesin satıcam demiyorum zaten hocam, hayır diyemeceğim bir teklif gelirse veririm dedim...

Farklı bir bakış açısından yaklaştığın için teşekkürler...

kardşeim senın yerinde olsam uğraşmış 60-70 $ seviyesine çıakmrışssın...biraz daha uğraş 1-2 ay neyse 100 $ seviyesine çıkar ayda 6.000 TL para eder Kral Gibi Naddiyatın olur....Ve o tavuk hiç kesilmemeiş olur her ay sana yumurtlar....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri