Selamlar arkadaşlar. Tanıyanlar bilenler vardır 2015 Haziran'dan beri aralıklı aralıklı devamlı mail satışı yapıyordum. Daha sonra ara verdim bir süre ve tekrar geldiğimde sistemin çok zorlaştığını ve onaysız mail açmanın çok zor olduğunu gördüm. Gün içerisinde "onaysız" şekilde açabileceğim kadar maili satmayı planlıyorum ve bu sayı ortalama olarak 10-15-20 civarlarında değişecektir.
Klasiktir ama yazmazsak olmaz
Stok: 10
Fiyat üzülerek belirtmek istiyorum ki sistemin zorlaşması ve çok az miktarda satış yapılacağından ötürü 1 TL'dir. Ödeme yöntemi olarak uzun süredir enpara kullanılıyor. Enpara ile devam edelim ama enpara ile ödeme yapamayacak varsa eğer farklı bir banka hesabı ayarlayabiliriz.
Kendi yazılımımım ile kanalın ne zaman açıldığını, hangi ip ile açıldığını kontrol altına alıyorum. Bu konuda da problem yaşayacağımızı sanmıyorum.
Garanti durumu ise, kanalları açıp 1 hafta sonra satışa başlayacağım için garanti olmayacaktır. İlk partide 10 mail var, diğer parti haftaya bugün olacak.
Skype üzerinden de ulaşabilirsiniz: kanalsatisi
Saygılar, sevgiler.
Klasiktir ama yazmazsak olmaz
Stok: 10
Fiyat üzülerek belirtmek istiyorum ki sistemin zorlaşması ve çok az miktarda satış yapılacağından ötürü 1 TL'dir. Ödeme yöntemi olarak uzun süredir enpara kullanılıyor. Enpara ile devam edelim ama enpara ile ödeme yapamayacak varsa eğer farklı bir banka hesabı ayarlayabiliriz.
Kendi yazılımımım ile kanalın ne zaman açıldığını, hangi ip ile açıldığını kontrol altına alıyorum. Bu konuda da problem yaşayacağımızı sanmıyorum.
Garanti durumu ise, kanalları açıp 1 hafta sonra satışa başlayacağım için garanti olmayacaktır. İlk partide 10 mail var, diğer parti haftaya bugün olacak.
Skype üzerinden de ulaşabilirsiniz: kanalsatisi
Saygılar, sevgiler.