Günümü Anlatacam

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, abiler, ablalar, teyzeler, halalar, emmiler, dayılar...

Bir video kayıt cihazı alacağım ve her gün ne yaptığımı anlatacağım ve siz diyeceksiniz ki "banane la sen den bebe" bende bir konu üzerinde durayım diyorum, bu konuda bu sene hazırlanacağım YGS/LYS olsun diyorum sizce nasıl olur iyi olur mu? O gün içinde ne yaptıklarımı anlatacağım saat kaçta kalktığımı, kaçta kahvaltı yaptığımı, çalıştığım dersleri, yaptığım testleri hafta sonunda yaptığım deneme YGS/LYS sonuçlarını yazacağım. Ne dersiniz tutar mı ya da sizinde fikriniz var mı bu konu üzerinde şunu ekle şunu kaldır gibi. Yapacağım çalışma şöyle olacak;

1. Sabah kalkış saati
  2. Kahvaltı ve hangi kahvaltılıklar
  3. Çalıştığım dersler hangi derse kaç saat ayırdım kaç soru çözdüm
  4. Haftalık deneme sonuçları tablosu
  5. Aylık başarı grafik sonuçları
  6. Ve dersler ile ilgili yorumlar, gün/hafta/ay ile ilgili yorumlar.

Ne diyorsunuz tutar mı iyi midir sizce çünkü ülkenmizde sınav gibi bir gerçek var insanlarda programa uymak istiyor bende böyle bir program yapsam tutar mı acebime?

Benimde aklımda var sınav günlüğü diye bi proje ama ben blog tarzı düşünüyorum :D Yaparsan tutar mı tutar

Nasıl yapıcağına bağlı gecişleri, anlatımı, sıralamayı profosyenel yapman lazım, tutarmıdan kastın videoların yüzbinler izlenmesi ise sanmıyorum pek ilgi çekici gelmedi : )

sınava olan konsantrasyonunu bozabilir

Bende böyle şeyler düşündüm sonra ilk günden yapamayınca amaan ne halimiz varsa görürüz dedim. Sonra böyle yapınca ygs-lys'ye hiç çalışmadım. Sınav var youtube'ye zaman ayıramam diye Youtube'ye de çalışmadım. İkisine de çalışmadım anlayacağın )

Neyse şansa sınavı 80 bin sıralama ile geçtik bitirdik hedefim 30-35 bin idi ama çalışmayınca olmadı. 80 bini de geçen yılki bilgilerle yapmıştım zaten.

Artık üni'ye başlayacağız orada da ilk sene hazırlık boş geçer diyorlar full Youtube ile uğraşırım. Özgün bir kanal açıp geleceği garantiye de alma hedefim var )

Yorumlar için sağolun doğru diyorsunuz sınav konsantrasyonum büyük ihtimalle tepe taklak olacak ve derslere de çalışamazsam büyük ihtimalle işi yarıda keserim ve sınava odaklanırım daha sonra kazandıktan sonra bir daha hazırlanırım. :D Değişik bir şey ama yapmayı planlıyorum ama ilk 4 hafta normal derslere çalışacam ve başarı grafik çıkaracam sonra da 4 hafta bu işi gerçekleştirecem bakarım düşüş varsa işi dururum baktım yükseliyor ve izlenimler de iyi Antalya'dan Ruslarla resmimi gönderirim. :D

benden tavsiye aslında yapmaman gereken sey konu bulmak olur amaçsızca gününü anlat ve videoyu cekmekten cok montajına özen göster çok efsane işler yapabılırsın unutma konu bulmak yok amacsız ol :)

1 hafta sonra izlenim gelmiyor diye bırakacaksın onun için başka bir alana yönel

kafana bence go pro tak ve ya yakana ağırlık yapamayacak bir kamera tak o şekilde çekim yapabilirsin. böyle anlatmak yerine bbg tarzı bir şey yaparsan tutabilir bence. bizim milletimiz özel hayatı sever :)

yaparsan eğer bu sitede paylaş baya hit alırsın burdan :)

YGS/LYS

bende güya kpss çalışacaktım hala çalışmıyorum :D youtube a güveniyoruz bakalım :)

Ünlü olmak isteyen bir arkadaşımız daha..
İzleyiciye farklı şeyler vermezsen başarılı olamazsın.
Günü anlatmak neden insanlar senin sınavlarını kahvaltını yaptıklarını izlemek istesin.,
Daha yaratıcı düşünmeyi denemelisin..

Bir video kayıt cihazı alacağım ve her gün ne yaptığımı anlatacağım ve siz diyeceksiniz ki "banane la sen den bebe" bende bir konu üzerinde durayım diyorum, bu konuda bu sene hazırlanacağım YGS/LYS olsun diyorum sizce nasıl olur iyi olur mu? O gün içinde ne yaptıklarımı anlatacağım saat kaçta kalktığımı, kaçta kahvaltı yaptığımı, çalıştığım dersleri, yaptığım testleri hafta sonunda yaptığım deneme YGS/LYS sonuçlarını yazacağım. Ne dersiniz tutar mı ya da sizinde fikriniz var mı bu konu üzerinde şunu ekle şunu kaldır gibi. Yapacağım çalışma şöyle olacak;

1. Sabah kalkış saati

Ne diyorsunuz tutar mı iyi midir sizce çünkü ülkenmizde sınav gibi bir gerçek var insanlarda programa uymak istiyor bende böyle bir program yapsam tutar mı acebime?

hocam hem össyede çalışıyormuşun ders videoları hazırla konu konu, millet ne yapsın senin ne yaptığını. Konu anlatamam diyorsan düz okusan bile dinler adam açıpta.

Son düzenleme:
Dünyanın ders videosu var internette ben farklı olanı yapıp bir ders çalışma programı gibi hayat düzeni ayarlamak istiyorum sınav için. Şuan ülkemizde çoğu insan ya ders çalışmak için belirli bir zaman bulamıyor ya da nereden başlayacağını belileyemiyor. Bende videolarım da bunu amaçlayacağım belirli bir zaman aralığı oluşturacam ve bu zamanda hem derse vakit ayıracaksınız hem de sosyal hayatınıza. Bakalım tutarsa ekime kadar tutmazsa YGS'ye kadar. :D

1. Sabah kalkış saati

insanlar neden senin ettiğin kahvaltıyı yediğin yemeği çalıştıgınderslerı neden ızlesın ? daha orjınal seyler dusun bence

Eğer gerçekten başarılı bir öğrenciysen yap. Akıcı konuş, samimi ol böyle ekranda seni izlerken üşümeyelim. Sabredersen tutabilir.

Bana tutmaz gibi geliyor.Sonuçta seni tanımayan biri senin gününü neden izlesin ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri