Günün Maçı

Hocam, benim bir bekten beklediğim şey öncelikle arkasına rahat adam kaçırmayan ve ilerde kafasını kaldırıp orta açabilen cinsten. Ben Carole de bunları göremiyorum takım iyiyse sırıtmıyor ama gole ihtiyacımız varsa ilerde bir tane bile adrese teslim orta açamaması benim gözümde büyük eksi. Hele ki içerde Eren varken.

Sağ bek Gökhan (Şener), sol bek Canerin olduğu takımda forvet eren olsa her maç 1 kafa golü atacağına eminim ama yeterli ve kaliteli orta açabilen bek yok bizde.

Ben açıkçası BJK ın şampiyonlukta çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Bugün GS ın sanki karşısında çok mükemmel bir takım varmışçasına temkinli oynamaya çalışması beni dehşete düşürdü bir o kadar da TS u cesaretlendirdi. Bu maçta kendi sahanda full trübün önünde yenilen takımın bu BJK a karşı tek şansı ilk yarıyı kafa kafaya bitirebilmek ve devre arası nokta iki transfer. Ama açıkçası umutsuzum.

Yalnız şunu söylemeliyim JOR hocanın hamleleri akıl almaz cinsten ve Yasini bu maçta oyuna almaması beni son derece şaşırttı hele Josue ve De Jongu alarak ne amaçladı anlamış değilim. Oyunu okumada eksik kaldı.

Sağ bek konusunda da haklısın hocam ama Cavandanın sağda çok yalnız kaldığını gördüm önünde Podolski kesinlikle olmadı sıfır yardım ile tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor.

Sol bek mi carole gayet güzel oynadı defansif olarak gayet iyi hücumdada elinden geleni yapıyo sol bek transferi de yapılması imkansız ben sana söyliyim stoperimiz çok diye denayeri kiralamadılar bunlar şimdi görüyon ched semih mecbur oynuyo.

Eğer bek alınacaksa sağ tarafa alınmalı ne cavanda ne sabri ne linnes hiç biri bize yakışmıyor.

Bjk yı izlemesek dünyanın en iyi takımı olacak ha cl maçlarını bi kenara koyalım ligde aynı bizim şu maçta oynadığımız gibi oynuyolar biz bugün şanşsızdık olmadı her maç olacak diye bişey yok lig uzun kaldı 26 maç.

işin kötüsü bu maça derbi diyenler var.
%72.2 ye %27.8 nedir ya.

Hocam, benim bir bekten beklediğim şey öncelikle arkasına rahat adam kaçırmayan ve ilerde kafasını kaldırıp orta açabilen cinsten. Ben Carole de bunları göremiyorum takım iyiyse sırıtmıyor ama gole ihtiyacımız varsa ilerde bir tane bile adrese teslim orta açamaması benim gözümde büyük eksi. Hele ki içerde Eren varken.

Sağ bek Gökhan (Şener), sol bek Canerin olduğu takımda forvet eren olsa her maç 1 kafa golü atacağına eminim ama yeterli ve kaliteli orta açabilen bek yok bizde.

Ben açıkçası BJK ın şampiyonlukta çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Bugün GS ın sanki karşısında çok mükemmel bir takım varmışçasına temkinli oynamaya çalışması beni dehşete düşürdü bir o kadar da TS u cesaretlendirdi. Bu maçta kendi sahanda full trübün önünde yenilen takımın bu BJK a karşı tek şansı ilk yarıyı kafa kafaya bitirebilmek ve devre arası nokta iki transfer. Ama açıkçası umutsuzum.

Yalnız şunu söylemeliyim JOR hocanın hamleleri akıl almaz cinsten ve Yasini bu maçta oyuna almaması beni son derece şaşırttı hele Josue ve De Jongu alarak ne amaçladı anlamış değilim. Oyunu okumada eksik kaldı.

Sağ bek konusunda da haklısın hocam ama Cavandanın sağda çok yalnız kaldığını gördüm önünde Podolski kesinlikle olmadı sıfır yardım ile tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor.

Carole orta açmıyo hatta sadece o değil takım olarak az orta açıyoruz bunu bende anlamıyorum rikerinkin taktiğimidir bilemem ama carole geçen yıl baya orta açıyodu umut kaçırıyodu bu yıl eren gibi biri varken orta açmıyor :) ama defansif olarak bence sorunu yok arada adam kaçırır tabi o kadar olsun diğer oyuncular yardım etse hiç bir sorun olmaz ama takım savunması denen şey yok bizde.

Canerin ortaları bu yıl leş ama :) + olarak defansıda çok kötü bizde olsa etmediğimiz küfür kalmaz bjk takım olarak çok koştuğu için fazla sırıtmıyor.

Benim umudum yüksek bjk geçen yıl ki gibi oynamıyor antalya , paşa , adana hariç her takım bjk yı zorlar puan alabilir bu maç kaza oldu rakibi çok küçümsedik her türlü yeneriz dedik ama olmadı ama şu da var ts bize gelince ölüm kalım maçı oynar gibi oynuyo bunu anlamıyorum bir kerede fb ye karşı böyle oynasalarda bizde görsek.

Sneijderi çıkardı ( sakatlıktan tam çıkamamış ) josue yi koydu 10 numara olarak o gayet normal ama josue harbi leş çıktı yakında ilk 18 e bile giremez.Selçuktan artık cacık olmaz hoca yavaş yavaş kesiyo birden kesse medya asacak oda biliyo selçuk yıllardır leş gibi oynuyo ama medya gücü çok yüksek kimse ses etmiyo selçuğu çıkarıncada mecbur de jongu koyacak.Yasin yada sinan ne farkeder yasin çalım atacam diye kendi kendine çalım atıp topu kaptırıp üstüne faul yapan biri bize yakışan bir oyuncu değil sinanda havaya girmiş malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri