Günün maçı

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
bu takım bitmiştir artık laylaylom maclarına çıkar TD gerizekalısı diegoyu çıkarıp mal ozanı koyması nedir ya 2/0 dan 2/2 peeeh yeni takımımız bir harika dostum :S

bu ozanın alvesin bu takımda ne işi var ? Fener forvet olarak kimi alsa elde patlıyor fernandao nedir Allahım ya

evinde 2 - 0 dan 2 - 2 ye geliyorsa bu takımda iş yok demektir.

O kadar çok futbolcu hem huzursuzluk çıkartır hemde oyuna yansır bu.. Ozan'ı haybeye aldı fener. Bugün bir kez daha görüldü bu. Fenerde Ozan gibi oynayan futbolcu fazlasıyla vardı zaten.. Alper gibi, Mehmet Topuz gibi Ozan'da sırf inat uğruna alınan futbolcular. Yarın bir gün Ozan'ında ismi silinir gider takıma giremeyince..

O kadar çok futbolcu hem huzursuzluk çıkartır hemde oyuna yansır bu.. Ozan'ı haybeye aldı fener. Bugün bir kez daha görüldü bu. Fenerde Ozan gibi oynayan futbolcu fazlasıyla vardı zaten.. Alper gibi, Mehmet Topuz gibi Ozan'da sırf inat uğruna alınan futbolcular. Yarın bir gün Ozan'ında ismi silinir gider takıma giremeyince..

Sırf başkası almasın diye ne varsa topladı sonuç ortada :)

Çok çapsız teknik direktörümüz var.
2-0 iken , Gökhan Gönül'ü yavaş yavaş hazır hale gelmesini için oyuna almasını beklerken penaltıdan golü yedik.
Her ne kadar zerre sevmesem de Meireles iyi oynuyordu , Diego takıma döndükten sonra oyun olarak leven 1'den 2'ye çıktı.Yaptığı iki değişikliğin aynı anda yapılmasını anlam veremedim.Orta sahayı kuvvetlendirmek istiyorsa Alper kadar etkisiz bir oyuncu var çıkar onu al Josef'i orta sahanın direnci artsın.Jose , Meireles ve Mehmet Topal ile orta sahayı sıkıştır adamların gelmesini engelle , ileride de Diego Fernandao'yu bırak.Kötü dediğimiz Daum bu kadroyu çok rahat şampiyon yapardı.Kaç hafta oldu ben hala Pereira'nın hangi sistem ile oynadığını çözemedim.Fiziksel açıdanda berbatız , nerde Ersun Yanal zamanındaki Caner şuan ki durumu rezalet.

10-0 bitecek maçtı ne diyeyim :) fenerbahçede pereira çok iyi TD ancak çok iyi olmasının yanında çokta kötü hoca.. yani bir şeyleri müthiş düşünürken bir şeyleri inanılmaz kötü düşünüyor.. Bu hocayla uzun bir süre devam edecek Fenerbahçe, artık eskisi gibi hemen gönderelim olayı yok FB'de.. umarım bir an önce eksilerini görür.. tüm oyuncuları kullanmak istiyor anlıyorum ama burası TSL.. RVP krizi git gide büyüyor.. Bu kadar kolay maçta Gökhan Gönül oynatılmıyorsa 3 günde bir maç yapan Şenerde ısrar edilirse de sıkıntı büyür.. çook eksik var ne olacak bu hocayla bakalım..

10-0 bitecek maçtı ne diyeyim :) fenerbahçede pereira çok iyi TD ancak çok iyi olmasının yanında çokta kötü hoca.. yani bir şeyleri müthiş düşünürken bir şeyleri inanılmaz kötü düşünüyor.. Bu hocayla uzun bir süre devam edecek Fenerbahçe, artık eskisi gibi hemen gönderelim olayı yok FB'de.. umarım bir an önce eksilerini görür.. tüm oyuncuları kullanmak istiyor anlıyorum ama burası TSL.. RVP krizi git gide büyüyor.. Bu kadar kolay maçta Gökhan Gönül oynatılmıyorsa 3 günde bir maç yapan Şenerde ısrar edilirse de sıkıntı büyür.. çook eksik var ne olacak bu hocayla bakalım..

hocam pereira gördüğün o pırıltı ne vallahi göremiyorum ben :D

hocam pereira gördüğün o pırıltı ne vallahi göremiyorum ben :D

hakedene forma veriyor ama her hakedene de vermiyor :) ağırlığını koyuyor, takım çok coşkulu ama belli bir süreliğine.. bunun gibi bir kaç şey daha var ama bunları tam yapamıyor hep bi eksik yanı var işte sıkıntı burada..

trabzonla fenerin elindeki kadrolar hocaları sayesinde eriyor...

hakedene forma veriyor ama her hakedene de vermiyor :) ağırlığını koyuyor, takım çok coşkulu ama belli bir süreliğine.. bunun gibi bir kaç şey daha var ama bunları tam yapamıyor hep bi eksik yanı var işte sıkıntı burada..

hocam orta saha ve forvet oyuncularının basmasını istiyor ama bu yüzden takım 55'ten sonra yürüyor. orta saha çöküyor. her maç aynı hikaye.

hocam orta saha ve forvet oyuncularının basmasını istiyor ama bu yüzden takım 55'ten sonra yürüyor. orta saha çöküyor. her maç aynı hikaye.

işte o 55 e kadar ki pozisyonları bonkörce harcamasak sıkıntı kalmayacak en az 3 gol atmış olacağız ama yok yani bi gudubetlik var takımda :) ondan sonra oyundan düşüyoruz.. ama bu sistemle bu iş olmayacak anlaşıldı ilk 55 dk çok zevkle izleniyor heyecan veriyor ama böyle de sonumuz pek iyi değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri