Günün maçı

severall

Kayıtlı Üye
20:00 Başakşehir Fenerbahçe

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, M. Topal, Josef, Alper, Volkan Şen, Nani, Van Persie

ilk yarının son 10 dakikasını izleyebildim .Başakşehirin 1 atağını bile göremedim ama sahaya iyi yerleşmişler ,iyi defans yapıyorlar. Fenerbahçeye de boş alan bırakmıyorlar....

FB ikinci yarı mecburen bastıracaktır ,bakalım nasıl bir ikinci yarı olacak

beklenilen son , tebrikler beşiktaş şampyonluk hayırlı olsun(gsli)

volkan şenı goren var mı :D dedık o adam topçu değil zor bir maç nerede topçular ? kim kurtaracak maçı
kaldılar mı osmanlıı ile konyaya psv gibi şansları var

volkan şenı goren var mı :D dedık o adam topçu değil zor bir maç nerede topçular ? kim kurtaracak maçı
kaldılar mı osmanlıı ile konyaya psv gibi şansları var

beyini yok sene başından beri diyorum yok çalım atıyormuş yok hızlıymış.Ulan adamda beyin yok her maç 10 kere orta pozisyonu yakalıyor atmıyor yada forvetler boş pas atmıyor kendi gidiyor ve kaptırıyor bu yüzden kaç maç kaybedildi.Her maç kaleciyle karşı karşıya kalır ve %100 kaçır ama birkaç gol attı diye övüp duruyorlar.Futboldan anlayan adam bu adamı övmez

Fener penaltı kazandı ama Van Persie penaltıyı kaçırdı daha doğrusu Volkan Babacan kurtardı

babam hep der milyon dolarlık eşşekler diye gerçekten de öyleler ya ne m.. takım ya deli ediyor beni

beyini yok sene başından beri diyorum yok çalım atıyormuş yok hızlıymış.Ulan adamda beyin yok her maç 10 kere orta pozisyonu yakalıyor atmıyor yada forvetler boş pas atmıyor kendi gidiyor ve kaptırıyor bu yüzden kaç maç kaybedildi.Her maç kaleciyle karşı karşıya kalır ve %100 kaçır ama birkaç gol attı diye övüp duruyorlar.Futboldan anlayan adam bu adamı övmez

aynen öyle çalım atsa ne olur messi de atıyor ama sonunu getiriyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri