güvenilebilir ve ilgilenen satıcı?

kokdemirkaan

Kayıtlı Üye
güvenilebilir ve ilgilenen satıcı öneriniz var mı?

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'dan sorunsuz bir şekilde alışveriş yapılmıştır... önerileriniz için teşekkürler

Son düzenleme:
Ne almak istediğini belirtirseniz daha iyi yönlendirilirsiniz.

tabi eski en yakın arkadaşlarımın numarasını verebilirim

Dedicated-Server ise kesinlikle [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan almanı öneririm

Ben mail satıcısı falan arıyorsun zannetmistim.
Bazen birsey isterken ne istedigini söylemende fayda var.

konuyu Dedicated-Server'a açtım zaten.

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:54 ----------

6 aydır [MENTION=16236]TurkuazHosting[/MENTION]

ödeme yapmam için wep sitesine girmem gerek giremiyorum. daha wep sitelerini halledemiyorlar bizim işi nasıl halledecekler

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:55 ----------

Dedicated-Server ise kesinlikle [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan almanı öneririm

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 'da cevap vermiyor :)

Kesinlikle [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

Adama skype den %90 ulasirsin,Ne desen yapar o derece yani:):)

Birde arada ücretsiz sunucu veriyor:):)

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] dan al ne sorun yaşarsan gel benim yakamı tut :D

ödeme yapmam için wep sitesine girmem gerek giremiyorum. daha wep sitelerini halledemiyorlar bizim işi nasıl halledecekler

bende bir sorun gozukmuyor siteleri acılıyor kolay kolay kapanacak bir firma degil dnslerinizde bir sorun olabilir Turkuazhosting piyasanin guvenilir firmalarindandir

Son düzenleme:

Ödeme yapabilmeniz için sizinle birçok konuda görüştük ortalama 1-2 gün boyunca, sitemiz kapalı değil burada bizimle çalışan birçok müşterimiz var yıllardır bu sektördeyiz, kendi ekmek teknemiz neden kapalı olsun.Bulunduğunuz bölge veya kullandığınız pc sebebli problem olabilir sitemize 24 saat ulaşım mümkün.İlk defa siz böyle birşey dile getirdiniz.

Ayrıca düzeltmemde fayda var wep değil web sitesi doğrusu.

Yinede diğer arkadaşlardan temin etmişsiniz hayırlı olsun herkesin rızkı ayrılmıştır kısmet başkasınaymış.

[MENTION=10037]Armin[/MENTION]'e de teşekkür ederim.Bunun dışında bizimle çalışıp bizi tanıyan bu konuda olan müşterilerimede teşekkür ederim.

Aylardır turkuaz ile çalışıyorum çok hızlı destek alıyorum, bir dediğimiz iki olmuyor. Hizmet sektöründe kolay kolay kimseye kefil olmam ama biz hiç sıkıntı yaşamıyoruz

Ödeme yapabilmeniz için sizinle birçok konuda görüştük ortalama 1-2 gün boyunca, sitemiz kapalı değil burada bizimle çalışan birçok müşterimiz var yıllardır bu sektördeyiz, kendi ekmek teknemiz neden kapalı olsun.Bulunduğunuz bölge veya kullandığınız pc sebebli problem olabilir sitemize 24 saat ulaşım mümkün.İlk defa siz böyle birşey dile getirdiniz.

Ayrıca düzeltmemde fayda var wep değil web sitesi doğrusu.

Yinede diğer arkadaşlardan temin etmişsiniz hayırlı olsun herkesin rızkı ayrılmıştır kısmet başkasınaymış.

ilginizden ve düzeltmenizden ötürü teşekkür ederim. size de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerinden ulaştım zaten kalitenizden veya hizmetinizin yeterliliğinden şüphem yok elbette ki. ama dediğiniz gibi nasip başkasınaymış. size de hayırlı satışlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri