Guzel ucuz set tavsiyesi

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Merhabalar arkadaslar
Farkli bir konu ile bugunn bursayim
Yegen im benden rica etti kablosuz klavye ve mouse almami rica etti cevremdeki teknoloji marketlerini gezdim dun fiyatlar bayagi ucuktu neyse
Kablosuz olanlardan hic kullanmadigim icin bilgi sahibi degilim. Sizlere sormak istedim?.

Internetten bunu buldum --http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/everest-km-8000-kablosuz-klavye-mouse-wifi-194424509---

Bu iyimidir yada daha ucuzu varmidir set ve kablosuz olarak..onerilerinizi bekliyorum

Yada bilgisayarci arkadaslar var ise daha ucuza iyisinden bana yollarlarda cok iyi olur..Kargo yu ben oderim.. Onerinizi bekliyorum ..

Son düzenleme:
Verdiğin linktekini al gitsin işini görecektir :)

Yeğenin , yiğen yapıldığını gördümde . Yiyeni ilk defa görüyorum :S hangi yöredensiniz hocam ?

gösterdiğiniz set iyi hocam onu alabilirsiniz. O fiyattan aşağı bulmak zor.

Benim bilgisayarım 7 24 açık kablosuz kullanıyordum ayda 20 günde 30 günde bir pil istiyor hocam bılgınız olsun. kablolu candır :)

Ilk izlenimlerinden sonra beni haberdar edersen cok iyi olur

ilk izlenimim olumlu hocam,az önce aldım ürünü.klavyenin tuşları yumuşak,klavye standart yani bence parasına göre normal.öyle kalitesiz bişey gibi durmuyor yani,orta halli.klavyeden çok mouse u hoşuma gitti benim.içinde ikisininde pilleri ile birlikte geldi.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam bide piller ne kadar sure dayanacak ogore bir yorum yaparsan zamani gelince cok iyi olur valla

Kablosus klavyeyi bilmemde, bence burdaki mouse iyi değil,
Ben yakındaki bilgisayarcılardan 2 3 kere kablosuz mouse aldım 15 liraya, çok az kullandım, sağ sol tuşlarda hep sorun yaşadım
En son 50 lira verdim logitech mouse aldım, 1 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım,

Bu setteki mouse iyi marka değilse hep sorun yaşarsın

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam bide piller ne kadar sure dayanacak ogore bir yorum yaparsan zamani gelince cok iyi olur valla

ben kablosuz klavye-mouse kullanmadıgım için bu konuda yorum yapmam zor olur hocam,kendime almadım :)

Kablosus klavyeyi bilmemde, bence burdaki mouse iyi değil,
Ben yakındaki bilgisayarcılardan 2 3 kere kablosuz mouse aldım 15 liraya, çok az kullandım, sağ sol tuşlarda hep sorun yaşadım
En son 50 lira verdim logitech mouse aldım, 1 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım,

Bu setteki mouse iyi marka değilse hep sorun yaşarsın

üstteki yorumumdada belirttigim üzere ben kablosuz kullanmıyorum,sevmiyorum ama çevremde kullananlardan gördügüm kadarıyla setlerin içindeki mouse lar iyi olmuyor,setlerin daha çok klavyesine önem veriliyor,mouse mümkün olan en ucuzu ekleniyor :)

ben kablosuz klavye-mouse kullanmadıgım için bu konuda yorum yapmam zor olur hocam,kendime almadım :)

üstteki yorumumdada belirttigim üzere ben kablosuz kullanmıyorum,sevmiyorum ama çevremde kullananlardan gördügüm kadarıyla setlerin içindeki mouse lar iyi olmuyor,setlerin daha çok klavyesine önem veriliyor,mouse mümkün olan en ucuzu ekleniyor :)

enişteme alıvermiştim küçük çocuk var ikiz evde klavye normal de mouse çok kötüydü o setin dediğiniz gibi hocam mouse pek önemsemiyolar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri