Haahi İle Para Kazanma Hk.

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Kullanan veya yayın yapan vardır diye düşünüyorum. Artık günümüzde bu stream olayları iyice çığırından çıktı. Haahi'de tuhaf kurallar varmış, kullanan arkadaşlar bunlardan bahsedebilir mi ve ayriyeten ödüllenme sistemi nasıl işliyor? Sistemde bir maaşdan falan bahsedilmiş ekstra olarak. Bunun hakkında bilgilendirebilirseniz farklı bir kazanç yolu bulmuş olabiliriz diye düşünüyorum.

Kurallardan kastım "4 saat yayın yapacaksın, hiç yayını boş bırakmayacaksın oturmayacaksın, kalkmayacaksın vs."

Benim arkadaşım yayın yapıyor burada. Günde 4 saat yayın zorunlu bildiğim kadarıyla. Aylık belirli bi kota var onu doldurmak zorundasın. 400 dolar maaş alıyor + tipsler var. Bayan yayıncılara öncelik veriyorlar şu sıralar yeteri kadar maaşlı erkek yayıncı aldılar.

Benim arkadaşım yayın yapıyor burada. Günde 4 saat yayın zorunlu bildiğim kadarıyla. Aylık belirli bi kota var onu doldurmak zorundasın. 400 dolar maaş alıyor + tipsler var. Bayan yayıncılara öncelik veriyorlar şu sıralar yeteri kadar maaşlı erkek yayıncı aldılar.

Günde 4 saati farklı zamanlara yayabiliyor muyuz peki? Mesela saat 13:00'da açtım sonra 17:00'da falan. Yoksa tek seferde 4 saatlik bir maratona mı zorlanıyoruz?

Günde 4 saati farklı zamanlara yayabiliyor muyuz peki? Mesela saat 13:00'da açtım sonra 17:00'da falan. Yoksa tek seferde 4 saatlik bir maratona mı zorlanıyoruz?

Yayınları ne zaman açacağına dair aylık çizelgeyi vermek zorundasın hocam. Günlük yayın saatlerini yöneticilerle kararlaştırıp o saatlerde yayın açıp aylık kotayı doldurmak durumundasın. 1 gün yayın açmadın sonraki gün 8 saat yayın açabilirsin mesela. Veya günde 5 saat yayın açıp 3-4 gün off yapabilirsin gibi.

İyiymiş burası kaydettim :)

Younow'ın maaşlısı sanırım sabit bir maaşın oluyor ekstradan da younowda bar deniyordu burda ne bilmiyorum onlardan pay alıyorsun sanırım. Günlük 4 saatten aylık 400 dolarda fena değil bizim vinecıların haberi yok herhalde yoksa girerler buraya :)

Son düzenleme:
İyiymiş burası kaydettim :)

Younow'ın maaşlısı sanırım sabit bir maaşın oluyor ekstradan da younowda bar deniyordu burda ne bilmiyorum onlardan pay alıyorsun sanırım. Günlük 4 saatten aylık 400 dolarda fena değil bizim vinecıların haberi yok herhalde yoksa girerler buraya :)

Basvuruda bulundum sartlari gorusmek icin. Geri donus oldugunda yazacagim.

Aylik 400$ + Bagislar mevcut. Bunun yani sira yayindan ayrilamiyoruz. Yayin basinda yemek yemek, disari cikmak, kufur, argo vs tarzi seyler yasakmis. Kullanici sozlesmesi ve diger sozlesmelere siteden bakilabiliyor. Oturdugun yerden para kazanmak guzel olabilir :) .

oyun yayınları yapmaya izin var mı ?

Basvuruda bulundum sartlari gorusmek icin. Geri donus oldugunda yazacagim.

Aylik 400$ + Bagislar mevcut. Bunun yani sira yayindan ayrilamiyoruz. Yayin basinda yemek yemek, disari cikmak, kufur, argo vs tarzi seyler yasakmis. Kullanici sozlesmesi ve diger sozlesmelere siteden bakilabiliyor. Oturdugun yerden para kazanmak guzel olabilir :) .

4 saat oyun oynarsın konuşursun işte

lol mesela ; ahbe kindred naptın sen falan hatta skype grubu kurarsın 2-3 kişi lol oynayıp yayın yaparsınız

Millet olarak bayan olayinada çözüm buluruz.
Bi peruk bi sinek kaydı bide ses değiştirme programı işlem tamam :D

bu kadar kişi sözleşmeli mi yani..
herkese 400 dolar verirse batarlar yahu ...

Haahi hakkında bilgi ;
Kısacası çinlilere ait olan bir site. Younow gibi yayıncı partnerliği veren bir site değil. Yayıncı olarak girmek zor . Ama haahide yeteneğin varsa video çekersin , gönderirsin kabul ederlerse sana ulaşırlar ve yayıncı panelini açarlar.
Günde 4 saat yayın yaparak , bunu aylık olarak 80 saate tamamladığın sürece 400 $ alırsın. 40 saatini tamamlarsan 200 $ dolar alırsın .
Buraya nasıl mı girilir ?
Erkek yayıncı olarak girmek istersen yeteneğine bakıyorlar. Kız olarak ise herhangi bir yeteneğin olmasına gerek yok güzel ol ya da yine yeteneğin olsun seni buraya alıyorlar.
Kurallar ;
1- Yayında sigara içilmicek
2- Yayında küfür vb din,dil,ırk siyaset ayrımı yapılmıcak
3- Telefon gösterilmicek , telefonla konuşulmucak yayın esnasında .
4- Yayında oyun oynanılmıcak
5- Yayında herhangi bir uyuma olmaz , şikayet edilirsiniz ve yayıncı hesabınız banlanır.
6- Yayında yemek yenilmicek , Fakat marka gösterilmicek şekilde sıvı içiçek tüketebilirsiniz.
7- Kameranız ve ses ayarlarınızın iyi olması lazım . Görüntü kalitesinin iyi olup olmadığına bile bakıyorlar.
8- Bir konseptinizin olması lazım. Kızlarda pek yok . Ama erkeklerde gitar çalma dans vb.

Bunlar bildiklerim arkadaşlar paylaşmak istedim . Kurallar ağır uyulmadığı takdirde buranın gıcık kişileri var izleyiciler sizi kayda alıp site yöneticilerine şikayet edebiliyorlar.

resmen eskort sitesi gibi girdim baktımda canlı yayında soyunan kadınların aile versiyonu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri