Haber Kanallarina Video Satan oldumu

GOKTURK

Yasaklanmış
Arkadaslar hiç haber kanallarina örnek atv-star-fox vb kanallara video sattinizmi sattiysaniz nekadara sattiniz.

güzel konu bende merak ediyorum.. bilgisi olan arkadaşlar ilgilenirse iyi olur.. şimdiden Teşekkürler..

Burada elinde kamera olay çeken onuda bırak manzara çicek böcek çeken birileri olduğunu sanmıyorum ki denk gelecek bir olay anına çekecek sonra satacak . Bir detay aklıma geldi video edileme konusunu okuyan kişi sayısına bakın youtube upload scripti okuyan adadine bakın biz (bende dahil ) editlemekten acizken sen haber kanallarına satan varmı diye soruyorsun hocam

Burada elinde kamera olay çeken onuda bırak manzara çicek böcek çeken birileri olduğunu sanmıyorum ki denk gelecek bir olay anına çekecek sonra satacak . Bir detay aklıma geldi video edileme konusunu okuyan kişi sayısına bakın youtube upload scripti okuyan adadine bakın biz (bende dahil ) editlemekten acizken sen haber kanallarına satan varmı diye soruyorsun hocam

belki vardir 1-2 Kişi :)

biz iha ya bir video satmaya kalkmıştık ama avucumuzu yalamıştık :) ama videomuz çok iyi değildi yetkililer yerinde ben olsam bende para vermezdim belkide. satmaya kalktığımız video bir futbol maçı esnasında çıkan olayların bir kısmı idi. Aldığım duyumlarla alakalı başka bir örnek vereyim; bir kameraman, arkadaşıma düşen uçak videosu çeker ve satarsan hayatın kurtulur tarzı bir şey söylemiş fakat başka bir haberci aynı arkadaşa diğer kameramanın abarttığını söylemiş yani göreceli olarakta değişiyor olabilir bu konular. Pek yardımcı olamadım sanırım ama konu ile alakalı duyduğum şeyleri yazayım dedim :)

satan varmıdır bilemiyorum ancak bir üstteki yoruma hitaben sunları söyleyim:)

videoyu örnegin iha cnn gibi şirketlere dogrudan muhasabelerine satarsan gercekten dedikleri gibi cok güzel para elde edersin.ancak sen o videoyu cekip iletişime gecerken aracı kullanırsan o şirkette calışan bir haberci muhabir veya sıradan bir personel o videoyu senden yok pahasına alıp başka bir isim adına satarsa parayuı o kazanır:)

satan varmıdır bilemiyorum ancak bir üstteki yoruma hitaben sunları söyleyim:)

videoyu örnegin iha cnn gibi şirketlere dogrudan muhasabelerine satarsan gercekten dedikleri gibi cok güzel para elde edersin.ancak sen o videoyu cekip iletişime gecerken aracı kullanırsan o şirkette calışan bir haberci muhabir veya sıradan bir personel o videoyu senden yok pahasına alıp başka bir isim adına satarsa parayuı o kazanır:)

ama videoyu bağenecek bir insan lazım? muhasebeci buna nasıl karar versin? biz direk iha yı aradık zaten onlar adam gönderdi bize. ama dediğin doğru olablir.

yok benim demek sitedigim direk muhasabe kanalına götür demiyorum videoyu fiyat anlaşmasını orayla yap diyorum:)

Birkaç sene önce arkadaşım evinin penceresinden karşı binanın yanışını çekmişti, sonra haberciler gelince sokakta 200tl ye satmıştı 4 sen kadar önce..

Ozaman ben kameramı alıp dışarı çıkıyorum belki bir uçak falan düşer ne olur ne olsun bu aralar çok düşüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri