Haber Satmak

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

cemocan03

Kayıtlı Üye
selamün aleyküm arkadaşlar...öncelikle katogori için admin arkadaşlar kusura bakmasın...özgün video çekeçegim yarın hem ozgun olacak hemde turkıye genelınde ses getırecegı ıcın haber nıtelıgı tasıyor : ) hem youtubeye ılk yukleyen ben olacagım hemde bunu haber ajanslarına satmayı dusunuyorum ki ... ıkı taraftan para gelsin.... boyle bı haber satmada ne tur yol ızlemem lazım bılen varmı aranızda veya satmıs oldugum haberden bana telıf gelırmı .. yanı kısaca ne tur bı yol ızlemem lazım

Eğer ne tür bir haber olduğunu söylersen belki yardımcı olabilirim 32. gun programında çalışıyorum ;)

cıddımı orda calısıyorsun ne olarak kameraman felan mı ?

Direk haber kanallarına başvur. Youtube'ye o haber ajanslarında video yayınladıktan sonra yükleyebilirsin ance. Youtube önemsiz eğer haberi Haber kanallarına satabilirsen iyi para kaldırabilirsin haberine göre. Haberden sana telif gelebilir. Ama haber kanalları pek telif atmıyor. Sadece haberi Youtube'ye direk atma önce sattığın haber kanalları televizyonda göstersin

selamün aleyküm arkadaşlar...öncelikle katogori için admin arkadaşlar kusura bakmasın...özgün video çekeçegim yarın hem ozgun olacak hemde turkıye genelınde ses getırecegı ıcın haber nıtelıgı tasıyor : ) hem youtubeye ılk yukleyen ben olacagım hemde bunu haber ajanslarına satmayı dusunuyorum ki ... ıkı taraftan para gelsin.... boyle bı haber satmada ne tur yol ızlemem lazım bılen varmı aranızda veya satmıs oldugum haberden bana telıf gelırmı .. yanı kısaca ne tur bı yol ızlemem lazım

amacın özgün haber satmaksa cihan haber ajansı gibi firmalar ile görüşürsün videoları online satılabiliyor.
haber başı 250$ kendisi satıyor. Ama sizden kaça alır bilemem.

https://www.cihan.com.tr/payment

:D ıste o olmaz once yuklemem lazım kı haber kanalalrındada gosterıldıgınde herkes youtubeden ızlemeye kalkarsa ılk ben cıkayım herkesın karsısına... gundemede dustugunde youtube ana sayfasına cıkma olasılıgı var o yuzden dıyorum :D

---------- Mesaj saat 13:41:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:39:50 civarında gönderildi. ----------

kardesım cıhan,AA,dha felan var ama bılmıyorum hangısı daha yuksek verır

---------- Mesaj saat 14:23:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:41:20 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar hıc haber satan yokmu aranızda

------

6-Futbol takimlari taraftarlarinin karsilikli atismaya varacak yada siyaset dini konularda tartisma ve kalp kirmaya gidecek turde mesajlar yazilmasi,Tahrik etme,kiskirtici sozler yasakdir.
Detay: Gazete haberi, televizyon haberi, siyasi bir partiye mensup birinin açıklaması (başbakan, millet vekili vs.) açılış amacı siyasi olmasa da konu içeriği siyasi tartışmaya çekilebilecek her konu aynı şekilde işlem görecek, konuyu açan ve daha sonra post atan herkese işlem yapılacaktır.
Bu Kuralin ihlalinde 7 Gun Forumdan Uzaklastirma alacakdir.

Fikir Gerçekten Güzel satanlar Vardır eminim sat sattıktan sonra tv de gösterilsin gösterildikten hemen sonra videoyu kanalına yükle zaten senden başkasıda haberdar olmaz başka :)

Fikir Gerçekten Güzel satanlar Vardır eminim sat sattıktan sonra tv de gösterilsin gösterildikten hemen sonra videoyu kanalına yükle zaten senden başkasıda haberdar olmaz başka :)

kardesım benım ozgun calısmadan anlayısım bu ıste :) bır kere yapacaksın tam yapacaksın... ama ben ajansa bıle gonderırken youtube sayfama yukleyıp ordan gostermek ıstıyorum .. daha sonra unlemede dusebılır

kardeş anca anıtparkın haberini yaparsın onuda kanal3 e satarsn heralde :D

önce youtubeye atarsan gider youtubeden çeker :)

:) kardesım attıgmı nerden bılecek kı ajans... ozele alıp yukluycegım

güzel fikir, yanlış taktik

video lisanslayan kurumlar var. biriyle anlaş aha buraya yazdığın gibi anlat detaylıca adamlara. videon lisanslandıktan sonra videoyu kullanan herkes sana telif hakkını ödemek zorunda. dava bile açarsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri