Haber sitelerinize hit çekebileceğiniz 72k takipçili Facebook sayfası

• Kullanıcı Narqotik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış

Narqotik

Kayıtlı Üye
78k takipçili Facebook sayfası

Sayfanın açılış tarihi: 24 Temmuz 2015
Facebook Sayfanızın linki : ( Sadece alıcıya verilecektir )
Facebook Sayfanızın içeriği : Asker Hayran Sayfası
Sayfanızın Üye Sayısı : 80.000
Sayfanın Yaş Ortalaması: 17% Kadın - 83% Erkek (Çoğunluk 18-34 yaş arası, fotoğrafı eklendi)
İstenen Ücret : 850 tl

Gönderi erişimi
nJ752B.jpg

Bugün ve düne ait erişim
ZODAkk.jpg

Cinsiyete ve ülkeye göre takipçi sayısı
nJ75rR.jpg

Ek Açıklama: Arkadaşlar fan sayfası olarak açtığım sayfayı hakkımda kişisel bir davada açılan bir mahkemede tazminat ödemem gerekeceği için acil satmak zorundayım. Sayfada şuana kadar kasma, satın alma v.b yoluyla hiçbir üye çekilmemiştir tamamen organiktir. Yukarıda gördüğünüz gibi erişimler günlük gayet güzel bir paylaşıma günlük 10-30k arası erişim geliyor, eğer bir haber siteniz varsa asker haberleri,savunma sanayi haberleri (milli silahlar v.b konulardaki makaleler de dahil), O hafta gündemde olan genel haberler, askeri konularla ilişkili siyaset haberleri,Suriye-Irak-İran ve Özellikle Azerbaycan'da yaşanan askeri haberler sayfada paylaşıldığı taktirde çok güzel trafik çekiyor. Yani reklamları açık haber siteniz, asker kategorili siteniz-blogunuz varsa çalışmanıza bağlı olarak vereceğiniz para bir süre sonra çekeceğiniz trafik ile kendini amorti edebilir, çekeceğiniz trafikle sitelerinizin sıralaması ve seosu yükselir. Benim bu alanda bir sitem var 5-6 kere paylaşım yaptım ve faydasını gördüm bazı haberlerim ve askeri kelimeler google'da ilk sayfada çıkıyor ancak siteme reklam ekleyemediğim için gelen trafiğin ortalama kaç para kazandırdığı hakkında bir fikrim yok

Sayfa diğer sayfalara benzemiyor arkadaşlar sayfaya girdiğinizde profilden fark edeceksiniz, sayfada bazı değerli komutanlardan özel izin alıp yayınladığım kaliteli videolar, fotoğraflarda mevcut

Sayfanın yanında verilecekler
1) Sayfanın yanında aynı kategoride yaklaşık 100k lık 2 ayrı aktif gurup adresi de vereceğim. Bu 2 gurupta da adminler askeri konulu ve savunma sanayi konulu haberleri onaylıyor, ayrıca paylaşım bulmakta sıkıntı çekerseniz bu 2 guruptan paylaşım alıp sayfada yayınlayabilirsiniz.

2) Sayfayı alan arkadaş isterse hiçbir para veya menfaat talep etmeden yönetci veya moderatör olarak paylaşım yapmaya devam edebilirim dediğim gibi zorunluluk yüzünden satıyorum 2 buçuk yıldır bu sayfaya emek veriyorum ve bu bir hobi haline geldi benim için.

Son düzenleme:
Fiyat ve toplam takipçi sayısı güncellendi. Telde olduğum için resimleri değiştiremedim daha sonra güncel resimleride paylaşırım.

78k takipçili Facebook sayfası

Takipçi sayısı güncellendi, fiyat sabit

Son düzenleme:
Takipçi sayısı, fiyat ve resimli istatistikler güncellendi. Fiyat sondur başka inmeyeceğim diğer ayın 19una kadar satılmazsa satmayacağım

Param olsa alırdım. Haber siteleri için birebir bir sayfaymış. İstatistikleri çok iyi alan kişiye şimdiden hayırlı olsun.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Zorunluluk olmazsa satmazdım hocam 19 unda zorunluluk ortadan kalkabilir o yüzden 19u son

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri