Haber sitesi açmalımıyım

• Kullanıcı daimon28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

daimon28

Yasaklanmış
Arkadaşlar sizce haber sitesi açmalımıyım facebook sayfamda ve youtube kanalımda reklam yapıcam.Siteden iyi para kazanılırmı ?

haber sitesi derken? haberleri nerden bulacaksınız yada içerik ne olacak?

Haber siteleriyle, flash oyun siteleri arasında fark göremiyorum.

Haber siteleriyle, flash oyun siteleri arasında fark göremiyorum.

ikisi çok ayrı bir dünya ve her ikiside ayrı kategori hemde ikisinin yaşıtları farklıdır.

Haber sitesi işine gelirsek herkes genelde para kazanacağım hayali ile ikidebir film sitesi ve haber sitesi açıyor bu işler o kadar kolay olsaydı herkes zengin olurdu hiçbirşeyden anlamıyosan hiç girme emeklerine yazık olur.

haber sitesinde eğer ajanslar ile anlaşırsanız sorun olmaz ama yok ordan burdan bulup yayınlarım derseniz sizi açık bırakmazlar dava bile açarlar bu yüzden ona göre karar verin

ikisi çok ayrı bir dünya ve her ikiside ayrı kategori hemde ikisinin yaşıtları farklıdır.

Haber sitesi işine gelirsek herkes genelde para kazanacağım hayali ile ikidebir film sitesi ve haber sitesi açıyor bu işler o kadar kolay olsaydı herkes zengin olurdu hiçbirşeyden anlamıyosan hiç girme emeklerine yazık olur.

Arkadaş oyun ve haber kategorisi çöp oldu demek istedi herhalde.

valla ben web siteleriyle uğraşıyodum yt varken enayi gibi yok host yok domain yok sandbox uğraş dur hayatınızda yt gibi beleşten para kazanma yöntemi bulmuşsunuz ytye devam edin haber sitesi için google newsden artık o kadar hit alınmıyo bu 1, çok fazla rekabet var 2, özgün içerik girmek çok sıkıntı nasıl haber bulucaksın 3, haber ajanslarına kayıt olman şart buda 4 hadi kolay gelsin sana kalmış tabi

Para kazanmak isteyen herkes haber-flash oyun-film sitesi açtığı için bu kategorilerin spam kanallardan farkı yok.Arkadaş açmak istiyorsa baya para harcaması gerekecek.Tavsiyem ingilizce sitelere yönelin, Türkçe içerikte zaman kaybetmeyin.

Arkadaş oyun ve haber kategorisi çöp oldu demek istedi herhalde.

Aynen öyle.

webmasterlık kolay iş değildir heleki 2-3 senedir süren güncellemelerden sonra hiç değil o yüzden şöyle bir soru sormakta fayda var kendi kendine neden benim siteme gelsinler ben + olarak ne verebilirim

Bence açma. [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] anlatsın nedenini :)

youtube da olan telif hakkı oralarda da var.kendi içeriğin olmadıgından ajanslardan mahkemeye davet alırsın :D

haber sitesi çok emek+editör istiyor, astarı yüzünden daha pahalıya geliyor. o yüzden bence bulaşma.

satılık, tutmuş haber sitelerinden alma imkanın varsa daha mantıklı olur.

haber sitesi yerine haber kanalı aç az uğraştırır :cool:

Haber sitesi rekabeti yüksek olan bir kategori ama bunu botlarla güzel tema ve sosyal medya aracığıyla çözebilirsin. Site tutarsa iyi ekmek yersin ama özverine bağlı.

Ayrıca bu konuda güzel bir domainim var, satabilirim.
kureselpiyasalar.com Bloomberg Ht de Küresel Piyasalar adında uzun zamandır programı yayınlanıyor, çok izlenen bir program.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri