Haber sitesi kazancim ve dusuk TBM

vbmaster96

Kayıtlı Üye
Fotogaleri haber seklinde haber sitem var. Facebook sayfamdan hit cekiyorum. Vatan sasmaz ile ilgili haber cok getiri sagladi dun aksamdan beri.. ama tbm bu kadar dusuk olunca (6 kurus) tbmyi arttirip maksimum sonuc alma dusuncesi geliyor insanin aklina. 1 aydir bu isin icerisindeyim. onceden sadece sayfama reklam aliyordum. Simdi haber sitesi isine kendim girdim. gunluk 70 - 80 tl ortalama getiri saglarken simdi sadece dun aksamdan beri +400 tl "sadece" vatan sasmaz haberinden kazanc saglamisim. Surekli bu tur icerikleri nasil bulabiliriz ? Bayanlara yonelik sayfa oldugu icin abuk subuk haberler, mustehcen, rahatsiz edici vb. haberler yapamiyoruz bu konuda cok seciciyiz. Bunun gibi asiri ilgi cekici haberler bulabilirsek surekli inanilmaz miktarlarda kazanc saglayabiliriz diye dusunuyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

dun aksam 50 tl civarlarindaydi simdi saat 14 itibariyle durum bu
cadc31a50393852f07ee27b4c4cfa697.jpg

Fotogaleri haber seklinde haber sitem var. Facebook sayfamdan hit cekiyorum. Vatan sasmaz ile ilgili haber cok getiri sagladi dun aksamdan beri.. ama tbm bu kadar dusuk olunca (6 kurus) tbmyi arttirip maksimum sonuc alma dusuncesi geliyor insanin aklina. 1 aydir bu isin icerisindeyim. onceden sadece sayfama reklam aliyordum. Simdi haber sitesi isine kendim girdim. gunluk 70 - 80 tl ortalama getiri saglarken simdi sadece dun aksamdan beri +400 tl "sadece" vatan sasmaz haberinden kazanc saglamisim. Surekli bu tur icerikleri nasil bulabiliriz ? Bayanlara yonelik sayfa oldugu icin abuk subuk haberler, mustehcen, rahatsiz edici vb. haberler yapamiyoruz bu konuda cok seciciyiz. Bunun gibi asiri ilgi cekici haberler bulabilirsek surekli inanilmaz miktarlarda kazanc saglayabiliriz diye dusunuyorum.

Hocam kusura bakmayın konuyla alakalı değil ama siteyi ne zaman açtınız ve bu kadar kazanç elde etmeye başladı.

Öncelikle : Hocam bayanlara yönelik bir sayfanız varsa büyük haber sitelerinin kadın sayfalarından çok güzel haberler çıkarabilirsiniz.

Örnek : mahmure.hurriyet.com.tr ve milliyet.com.tr/pembenar/

Bu arada hep demiştim bu forumda facebook üzerine düşülüp sayfalar ve gruplardan çok güzel hem videolarınıza ve sitelerinize hit çekip kazanç elde edebilirsiniz diye

Sayfanın üye sayısı kaçtır acaba hocam ? yani ortalama ne kadar üyeli bir sayfadan günlük 70-80 tl kazanç elde edilebilir gibisinden bir analiz yapmak için soruyorum.

Burçlara günlük güzel yorumlarsan ilgi çekici bicimde faydası olabilir, kategorinin bitme ihtimali de yok

Öncelikle : Hocam bayanlara yönelik bir sayfanız varsa büyük haber sitelerinin kadın sayfalarından çok güzel haberler çıkarabilirsiniz.

Örnek : mahmure.hurriyet.com.tr ve milliyet.com.tr/pembenar/

Bu arada hep demiştim bu forumda facebook üzerine düşülüp sayfalar ve gruplardan çok güzel hem videolarınıza ve sitelerinize hit çekip kazanç elde edebilirsiniz diye

Sayfanın üye sayısı kaçtır acaba hocam ? yani ortalama ne kadar üyeli bir sayfadan günlük 70-80 tl kazanç elde edilebilir gibisinden bir analiz yapmak için soruyorum.
Hocam öneriniz icin tesekkur ederim ama bizim olayimiz cok daha farkli ve cok daha ince; tabire caizse meraktan oldurecek turden mansetli haberler olusturuyoruz. Bu ise baslayali siteyi yayina sokali 22 gun oldu. Suam cok dengesiz olsa da, kazanclarda yavas yavas artis saglayacagiz diye dusunuyoruz. Gunde 1K - 1.5K Tl civari kazanc saglamamiz lazim, sayfamda haber reklami veren ayni turden sitelerle cok buyuk anlasmalar yapiyorduk, sadece 3 ay icin nerdeyse iki milletvekili maasi kadar ucret aliyorduk, biz kaymagin tamamini yemek istiyoruz artik. Bu isi kendimiz yapabilecek yeterlilikteyiz. Ancak dedigim gibi yukarida ki ornekteki haber gibi olmasa da ona yakin cok ilginc, albenisi yuksek, farkli haberler merak uyandırıyor, onemli olan bu tur icerikleri sabit tutabilmekte ve gercekten isime yarayacak ipucunu verecek veya bu icerikleri hazirlayabilecek birini bulmak zor. devamlilik gerekiyor, hergun surekli manset niteliginde, mustehcen olmayacak sekilde rahatsiz edici bir durum barindirmayan icerikler uretebilecek haber yazari gerekiyor bize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri