Haber videoları için ajansa kayıt olmak

zazax33

Yasaklanmış
Selamlar,

Daha once boyle bir konu açılmadı sanırsam.Şöyle birşey aklımda var

cihan haber ajansının video haberlere abone olacağım yıllık 5.000 tl vereceğim tanıdık yardımıyla ucuzlamış hali.

ayda 2500 video garanti var yılda 30.000 video ya denk gelir ben bunları youtubeye atarsamda ki anlaşmada bahsedilmiş ha sitemde ha youtubede paylaşmışım farketmez.

Sizce değermi 30.000 telifsiz video için 5.000 tl ne dersiniz ?

sozleşmede godnerdiler
Z2gJLV.png

Videoları kendi kınalama yükleyebilir miyim diye sorun ben bir haber ajansına sormuştum kullanamazsınız demişlerdi. 30bin videoyu da şöyle düşünün önemli bir gelişme olduğunda video patlama yapar yani 30k videodan 5k fazlasıyla kazanırsınız.

yıllık 5bin tl ama o parayı kaldırabiliirmsin acaba yani patlama sonra

Tamamen sans isi ama haber demek patlama demek eger sansina bi kac videon patlarsa kat ve katlarini kazanirsin bence vede sosyal de iyi yayman lszim muhakkak

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Video yayınlama hakkını veriyosalar kazanma şansın var bence, 5000/365 = 20TL, yaparsın bence:)

tamamda cihan haber ajansının zaten youtube kanalı var videoları kendi atıyo? sana pek yararı olcağını düşünmüyorum

Selamlar,

Daha once boyle bir konu açılmadı sanırsam.Şöyle birşey aklımda var

cihan haber ajansının video haberlere abone olacağım yıllık 5.000 tl vereceğim tanıdık yardımıyla ucuzlamış hali.

ayda 2500 video garanti var yılda 30.000 video ya denk gelir ben bunları youtubeye atarsamda ki anlaşmada bahsedilmiş ha sitemde ha youtubede paylaşmışım farketmez.

Sizce değermi 30.000 telifsiz video için 5.000 tl ne dersiniz ?

sozleşmede godnerdiler
Z2gJLV.png

Vİdeoları kendi kanalına atabiliyorsan 5 bin tl çok az bir miktar.

Baltalamak gibi olmayım da, tayyip bi kapatır yt'yi bütün gelirler altüst olur :D :D

Not : YT'nin bir daha kapatılcağını sanmıyorum:)

Bana göre Türkçe içerik her türlü risk. Ama o parayı hayli hayli çıkartırsınız bence.

Ama youtube gibi uluslar arası bir siteye yayın hakkı veriyorlarmı orasını bilemem. Böyle şirketler genelde websitesi için sözleşme yapıyorlar diye biliyorum.

Hocam YT'de yayınlamana izin verirse öyle o işe gir, yoksa telif vs agrısız başını agrıtırsın. Bende sözleşmeye yaz YT'ye yükleyebilir diye.

eğer yt'ye yükleme konsunda sorun çıkarmıyorlarsa, fiyat çok iyi...

kendi youtube kanalına videoları atacaksan ve hiç bir sorun olmayacaksa daha fazla kazanırsın 1 senede orası kesinde. Hey ay düzenli kazanamazsın orası ayrı mesele.

haber sonuçta bu hangi haber popüler olacak bilemezsin.

Ama kaliteli kanal kurup , facebook,twitter kaynaklarınıda geliştirirsen rahat geçersin.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Haber Ajanslarında çalışan arkadaşlarım var. Cihan Haber Ajansıyla anlaşması olmasına rağmen kendi kanallarına videoları yüklediklerinde Cihan haber ajansını eşleşeni geliyor.

Arkadaşların da dediği gibi youtube ısını iyi öğrenmelisin. Sonra videolarına 3. taraf vs. atmasınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri