Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
portalsepeti tarzında bişeymi hocam ?
Denedim hocam maalesef olmadı.arkadaşlar .D böle şeyler için format atmayın öncelikle ınternet explorer sağ tıkla
![]()
böle ekrandaki gibi olanı sil bütün tarayıcılardan
regedite gir aramaya haberpress yaz çıkanları sil adwcleaner ile sil
bende geçen vardı ben bunların hepsini yaptım gitmedi en son
MYusufKIRTIL.com: TR-V9 - Haberpress.net Virüsünden Kurtulma Resimli Anlatım ( Denenmiş Kesin Çözüm )
bu linke tıkla burdakini dene kesin sonuç veriyor
[MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] hocam valla hepsini yaptım görev zamanlayıcıda sadece bir tanesini devre dışı bıraktım o da internetle ilgili bir şeydi regedit boştu haberpress diye arattım yani hoam bir de combofix adw-cleaner bu programları kullandım.OlmadıChromeden ayarı da yaptım.
hocam tamam deniyim.Bir tane görev zamanlayıcıda bir şey idevre dışı bırakmaım internetle ilgili bir şeydi ondan olabilir mi?şu programı denedikten sonra yazıcam hocam olup olmadığınıçok gıcık bi virüs hocam Malwarebytes Anti-Malware deneyin birde
hocam tamam deniyim.Bir tane görev zamanlayıcıda bir şey idevre dışı bırakmaım internetle ilgili bir şeydi ondan olabilir mi?şu programı denedikten sonra yazıcam hocam olup olmadığını![]()
hocam güvenli modda nasıl başlatıcazArkadaşın biri böyle yapmış deneyin isterseniz,
Bilgisayarınızı güvenli modda açın, ccleaner i açın startup (başlangıç) sekmesini açın ve oradan "windowsstartup" adlı reg kaydını silin, dosyayı da silin res atın her şey düzelecektir.
Wirtual Internet Services diye bir şey var onu ellemedim siz naptınız hocam onu?hepsini devre dışı bırakmıştım ben
bende hepsi devre dışı arkadaşlar haberpress.net virüsü kaldırma diyin bütün yöntemleri deneyin denetim masasını kontrol edin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.