haberpress.net virüsü

dvtzkn

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar benim pcye virüs bulaştı herhalde internet ayarlarını değiştiriyorum pcye reset atıyorum gene çıkıyor pc açılır açılmaz haberpress.net sitesine giriyor
chromeye ilk girdiğimde haberpress.net sitesine gidiyor

explorer giriş sayfasınıda kilitledi herhalde değişmiyor

chrome şurdan giriş sayfasını değiştiriyorum reset atıp tekrar girince chromeye tekrar o ayara geliyor o siteye gidiyor

S.a arkadaşlar benim pcye virüs bulaştı herhalde internet ayarlarını değiştiriyorum pcye reset atıyorum gene çıkıyor pc açılır açılmaz haberpress.net sitesine giriyor

e
Kq59LQ.png

resimdeki kaynak yazan yerde chrome.exe'den sonraki haberpress.net i sil hocam sorun düzelecektir.

e
Kq59LQ.png

resimdeki kaynak yazan yerde chrome.exe'den sonraki haberpress.net i sil hocam sorun düzelecektir.

hocam öyle yapınca reset atınca tekrar o site yazıyor onla alakası yok hallettim regeditte ayar yapılmış o yüzdenmiş saolasın cevap verdiğin ıcın

kardeşim nasıl yaptın bizede söylermisin ya kaç gündür kafayı yicem

1) Combofix ile tara
2) AdwCleaner İndir - Adware ve Malware Temizleme Programı - Tamindir (Adwcleaner) yükle ve tara.
3) Ekle/Kaldır menüsünden bilmediğin uygulamarı sil (zaten kendini belli eder direk yayımcı falan kısmı boş olur ya da saçma bişeyler yazar)
4) Chrome eklentisini sil (Adwcleaner silecektir belki de ama silinmesse sen sil)

" C:\Users\Username\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions "
klasörü içinde eklentiler vardır silinmezse el ile sil.

5) Chrome yeniden silip kur

6) Internet Explorer ana sayfa kısmı hala deaktif değiştirilemez haldeyse

"HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Inte rnet Explorer\Control Panel"
Yan Tarafta Bulunan Homepage'e sağ tıklayıp Değiştir'i seçin

1 olan değeri 0 olarak değiştirin

umarım sorununuz çözülür :)

yok hocam olmadı ya yine denemediğim yöntem kalmadı olmuyo kahretsin en iyisi format gibi görünüyo yıllardır pc kullanıyorum böyle bişey görmedim herşeyi yaptım yinede pc her başladıgında lanet haberpress.net ana sayfa oluyo kendiliginden açılıyo çare format tebrıkler bu virüsü yapan "muhterem" lere..

Bu dert bendede var , çaresi başka bir kullanıcı hesabı açın ve eskisini silin . Ben üşendiğimden yapmıyorum , kullanıcı hesabını silmeden çözümü varsa aydınlatırsa sevirinim.

ben buldum haberpress.net sitesinin yöneticisine mail attım hayret ettim dönüş yaptılar bana küçük bir program yolladılar bir tıkla iş bitti ama odasyayı kesin çözüm sakın format tmayın pc nize.buraya ling ekleymedim bana mail atın linki yollayım size.ben Allaha şükür kurtuldum yoksa formak atıcaktım..

kardeş buraya atsana dediğin programı delirecem yav gitmiyor bu haberpress

ben buldum haberpress.net sitesinin yöneticisine mail attım hayret ettim dönüş yaptılar bana küçük bir program yolladılar bir tıkla iş bitti ama odasyayı kesin çözüm sakın format tmayın pc nize.buraya ling ekleymedim bana mail atın linki yollayım size.ben Allaha şükür kurtuldum yoksa formak atıcaktım..

İnsanı bir an düşündürüyor kardeşim hem virüs yapıp hem çözümünü yollamak..

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

delirmek üzereyim herşeyi yaptım düzeliyo ilk aşta bilgisayara reset atınca tekrar geliyo combofix fln hepsiyle tarattım adwcleaner ile tarattım hiçbiri google ile ilgili bişey bulmadı program ekle kaldırda yok uzantılarda yok nerden geliyo çıldırmak üzereyim

delirmek üzereyim herşeyi yaptım düzeliyo ilk aşta bilgisayara reset atınca tekrar geliyo combofix fln hepsiyle tarattım adwcleaner ile tarattım hiçbiri google ile ilgili bişey bulmadı program ekle kaldırda yok uzantılarda yok nerden geliyo çıldırmak üzereyim

Cevap : regedit. Karıştır bul regeditte

Google üzerine sağ tıkla bu programı görev çubuğundan ayır çıkar onun üstünde ki chrome sağ tıkla özellikler hedef te şöyle bir yol olması lazım
"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" bundan sonra o adres varsa sil.

bu sabah uyandığımda aynı sorun bende de vardı kaspersky internet security 2014 yazılımının bu virüsü bulamamasına inanamadım virustotal de tarattım not-a-virus olarak gösterdi yani virüs değilmiş cansıkıcı bir adware miş bu yüzden virüs olarak algılamamış çözümü ise basit

bilgisayarınızı güvenli modda açın, ccleaner i açın startup (başlangıç) sekmesini açın ve oradan "windowsstartup" adlı reg kaydını silin, dosyayı da silin res atın her şey düzelecektir

turugutu bana özelden programın linkini atar mısın rica etsem

---------- Mesaj saat 22:01:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:36:24 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Size Şöle Söleyim Kisaca haberpress kaldiramayan arkadaşlar için sölüyorum site nin iletişim bölümünden mesaj atin onlar size küçük bi program yolluyolar hemen kalkiyo ortadan sorun yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri