Hackerlar içeri :) Hotmaili bilinen facebook şifresini öğrenmem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Narqotik

Kayıtlı Üye
Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar.Başımda büyük bir dert var.Kardeşimin istemediğim bir bayanla görüştüğünden şüpheleniyorum(adı pek iyi anılmayan bir bayan ve kardeşimden de yaşça çok büyük.) ve eğer tahmin ettiğim gibiyse işler kötü bir noktaya varmadan müdahale etmem lazım.Görüşmüyorum diyor ama yalan söylediği her halinden belli.Elimde kardeşimin facebooka kayıt olduğu hotmail ve şifresi var, facebook giriş maili var bir tek şifresi yok şifresini değiştirmeden facesine girmem mümkün müdür acaba ? Şifresini değiştirmek istemiyorum eğer boşuna şüpheleniyorsam bana büyük bir kırgınlık duyar sessiz sedasız o bayanla mesajlaıyormu diye kontrol etmem lazım.Konunun ehli arkadaşlar yazarsa sevinirim

İnternetten bilgisayarına k*ylogger yükle kardeşini bilgisayara oturt. O Şifresini girdiğinde mailine gelir şifresi. Başka türlü değiştirmeden bulamassın hocam ama dediğimi yap :)

Son düzenleme:
Pc si ayrı ama hocam bana dokundurtmuyor bile keylogger olayı zor :/

Casus 007 diye bi program vardı..

Bi zamanlar popülerde şimdilerde iş görüyo mu bilmiyorum :) Tek yapman gereken abinin bilgisayarına kurup şifresini girmesini beklemek bu kadar mailini gönderiyo ayrıca loglama yapıyodu bi dene derim..

Pc si ayrı ama hocam bana dokundurtmuyor bile keylogger olayı zor :/

hocam keylogger dışında değiştirmeden bulman imkansız ama söyle yap bence gir değiştir bak sonra şifre değişikliği ile ilgili gelen mailleri sil. sonra o girmeye çalışacak giremeyince tekrar şifre yenileme isteği gönderecek senin yaptıgını bilemez bence

http://www.suckerburn.com

Buraya Kayıt ol. ve Burda Sagte Facebook Linkleri mevcut. Bu linki gönder mesela şu elbiseyi alcam güzelmi diyebilirsin oda oradan mail ve şifresini girince direkt senin bu sitedeki hesabına düşecek.

hocam büyük ihtimalle facebooka giriş yaparken şifresini kaydetmiştir
tarayıcının kaydettiği şifrelere bak belki kaydetmiştir

Hocam bir tane hesap oluştur, kardeşine mesaj at hesabınız çalındı felan diye. Ama kardeşin facede olmasın. Sonra gir şifresini değiştir işini hallet. Şifre değişikliği ile ilgili herşeyi sil. O faceye girdiğinde mesajı görür zaten. Senin yapmadığını anlar o mesajı görünce Facebook adresiniz çalındı. gibi şeyler yaz kafası karışsın biraz anlamaz bile :D

Şifresini değiştirip gir işini hallettikten sonra duvarına Hack the Anonymous Team tarzı şeyler yaz hackerlar tarafından yapıldı sansın hatta fotoğraf filanda koyabilirsin. :) Şifreyi kendi kullandığın şifrelerden yapma karışık yap.

hocam bana ulaş sana bir program vereceğim onu kurduğunda kendi bilgisayarınızda olanları görebilirsiniz bilgisayardanda rahatlıkla kaldırabilirsiniz.

Şimdi kötülere örnek olmamak için burdan vermiyorum.

Cümleten selamun aleyküm arkadaşlar.Başımda büyük bir dert var.Kardeşimin istemediğim bir bayanla görüştüğünden şüpheleniyorum(adı pek iyi anılmayan bir bayan ve kardeşimden de yaşça çok büyük.) ve eğer tahmin ettiğim gibiyse işler kötü bir noktaya varmadan müdahale etmem lazım.Görüşmüyorum diyor ama yalan söylediği her halinden belli.Elimde kardeşimin facebooka kayıt olduğu hotmail ve şifresi var, facebook giriş maili var bir tek şifresi yok şifresini değiştirmeden facesine girmem mümkün müdür acaba ? Şifresini değiştirmek istemiyorum eğer boşuna şüpheleniyorsam bana büyük bir kırgınlık duyar sessiz sedasız o bayanla mesajlaıyormu diye kontrol etmem lazım.Konunun ehli arkadaşlar yazarsa sevinirim

casus 007 yi indirip kuruyrosun pc ne sonra o arka planda çalışıyor çalıştığı gözükmüyor ctrl+alt bilmem h ye mi ne basınca geri geliyordu felan orda yazıyor zaten bunlar. Yazdığı yazışmalar girdikleri yerin fotoğraflarını felan çekip hepsini kaydediyor. şifreler vs kaydoluyor. Pc açılınca otomatikman oda açılıyor.

Keylogger tavsiyesi verenler isin hukuki boyutundan bi haber sanirim...

Cok fazla tavsiye gelmis ama hepsi bos. 6 sene bosuna dolasmisim w***zlerde. 5 dakika da dunyanin seyini gordum burada :).

Forumda baya Heykır varmış, tırsmaya başladım.
:D

facebook hackleyemiyorsan mail adresini hackleyebilirsin mail adresine öyle bir mail gönderki kardeşin mail ve şifresini girmesi gereksin veya onun ilgi alanlarıyla alakalı bir site kur ve siteye girerken mail ve şifre istesin gibi yada mail hacklemeyi araştır muhtemelen mail hacklemek facebook hacklemekten daha kolaydır

facebook hackleyemiyorsan mail adresini hackleyebilirsin mail adresine öyle bir mail gönderki kardeşin mail ve şifresini girmesi gereksin veya onun ilgi alanlarıyla alakalı bir site kur ve siteye girerken mail ve şifre istesin gibi yada mail hacklemeyi araştır muhtemelen mail hacklemek facebook hacklemekten daha kolaydır

zaten mail şifre ve face giriş kullanıcı adı/mail var diyo okudunuz mu hocam :D

face şifresi değişmeden bunu nasıl mümkün kılarız diyo ?

Keylogger tavsiyesi verenler isin hukuki boyutundan bi haber sanirim...

Cok fazla tavsiye gelmis ama hepsi bos. 6 sene bosuna dolasmisim w***zlerde. 5 dakika da dunyanin seyini gordum burada :).

kardeşi abisini mahkemeye mi verecek? saçmalama

Kardeşim diye sormuş ama nereden bilelim başkasının hesabını çalmak için bu yöntemi kullanmayacağınızı? bu tür konular açmayın. Kaldı ki kardeşinizse böyle yöntemlere başvurmadan öğrenmeniz gerekiyor şifresini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri