Hadi Çekiliş yapalım. (Forum biraz canlansın )

42keskin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Youtube işiyle uğraşıp da kamera karşısına geçemeyen bir sürü forumdaş arkadaşımın olduğunu biliyorum. Yapay zeka yardımıyla bu sorunu ortadan kaldıran bir teknik buldum. Tamamiyle ücretsiz şekilde üretim yapabileceğiniz. ve yazdığınız metni gayet akıcı bir dille seslendirebilen hatta mimikleri çok çok gerçekçi olan bir sistemi sizler için çekilişe sunmak istiyorum.
çekilişe katılmadan direkt olarak satın alınmak istenirse bana pm yoluyla ulaşabilirsiniz. çekiliş bugün yani 26.01.2025 tarihi saat 23.00 da sonlanacak 23.30 da ise kazanan kişi açıklanacaktır.(çekilişi video olarak yayınlayacağım)
yarın ise kazanan talihlimize bizzat eğitimini vereceğim. anlamadığı bütün noktalarda elimden geldiğince yardımcı olacağım.
KONUYA KATILDIM YAZMANIZ YETERLİDİR

örnek video ekleyeyim ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız :)

Son düzenleme:
İnsanlardaki sorun kamera karşısına geçmek değil, geçmeye değer bir yol bulamamak. Yapay zekayla değil, gerçek anlamda da geçilse mühim olan şey kategori ve o yok ise boşa kürek hepsi

Çekilişe katılan 2 kişi olmuş yani %50 şansları var. Foruma bir canlılık gelmesi gerektiğinin bir kanıtı daha olmuş oldu. :(
[MENTION=17732]42keskin[/MENTION] bence bu 2 arkadaşa da ücretsiz bu tekniği vermelisin. ;)

Çekilişe katılan 2 kişi olmuş yani %50 şansları var. Foruma bir canlılık gelmesi gerektiğinin bir kanıtı daha olmuş oldu. :(
[MENTION=17732]42keskin[/MENTION] bence bu 2 arkadaşa da ücretsiz bu tekniği vermelisin. ;)

Sorun çekiliş şartında hocam.
Aktiflik isteniyorsa çekiliş için 8 saat süre verilmemeli..
Birçok kullanıcı görmemiştir bile duyuruyu..

Arkadaslar hic onemi yok sureyi uzatiriz ama katilim sayisi cok az oldugu icin elimden gelen sekilde yardimci olacagim gerekirse katilan herkese teknigi anlatirim yeter ki isteyin ��

süre uzatıldı ise bende katılmak isterim :) Normalde videonuz artistly.ai sitesi gibi ücretli yerlerde kolaylıkla yapılabiliyor yada kling.ai gibi sitelere leonardo.ai gibi sitelerden görsel üretilip lip synch özelliği ile avatar konuşturuluyor ama ilgimi çeken kısmı bu içeriği üretmenin ücretsiz şekilde olduğunu demeniz oldu hocam :)

Peki arkadaslar katilima devam ediyoruz o halde. Bugun saat 23.00 a kadar sureyi uzatiyorum.

Katılıyorum, Türkçe değilde diğer dillerde güzel işler çıkar bu ai ile

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri