Haftada 5 - 20 TL arası kazanın (Resimli Anlatım)

sontorun

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar sizlere bugun bir yatırımsız ptc sistemi tanıtacagım şimdi soracaksınız bunun özelligi ne En büyük özelligi Referans kazancının %100 olamasıdır bu ne demek diye soranlar olabilir birisi sizin referansınızla üye olursa onun kazandıgı paranın aynısı size yansıyor.

Günde 7 Adet reklam çıkıyor ve bu reklamlar bazen 0.1 cent bazen 0,2 cent oluyor ve gün içinde bonus reklamlar çıkıyor gün boyu rahat 20 den fazla bonus reklam reklam çıkıyor.

Bu sistemin minimum ödemesi 2 $ dır.
Parayı anında ödüyolar
Ödeme yolları : paypal , payza

Gelin bir hesaplama yapalım 10 tane arkadaşınız var refinizle üye yaptınız hepsini günde her biri 15 reklama tıklıyor cent ile kişi başı 15 cent oluyor 10x15 : 1,5 dolar sizde 20 cent kazansanız 1.70 $ = 4,20 Kuruş yapıyor buda günlük minimum kazançdır.

REFLE ÜYE OLURSANIZ SEVİNİRİM BİŞEY KAYBETMEZSİNİZ

REFERANSIM İLE ÜYE OL ; TIKLA
Üye Ol : TIKLA

Resimli anlatıma geçelim ;​

RXOQOa.png

Kayıt forumu ;
pjGE6q.png

Siteye girdiginizde 10 saniyelik bir reklam çıkıyor geç diyorsunuz ;
kAXEOr.png

Reklamlar bittiginde dashboarda gitmek için ;
N3OkZY.png

Reklamlar bunlardır reklma gitmek için claime tıklıyoruz

aj1XzB.png

Reklama gittiginizde sayım yapar ve onu alta alabilirsiniz max 50 saniye olur
YMO4gj.png

8kN8Yk.png

Reklamın yarın gelmesi için burada 10 site ziyaret edeçeksiniz buda max 2 dakika alır kırmızı yazı yeşil olunca tamamdır
DEy37l.png

Burdada bakiye yazar ;
mdJE2P.png

Daha ben paramı çekmedim ama arkadaşım çekti anında ödeme yapıyorlar
W4G4bN.png

Arkdaşlar sorularınızı bekliyorum o kadar anlattım refimle üye olursanız sevinirim

Şu ana kadar para çekebildin mi?Bende adbux diye bir ptc sistemine üye olmuştum.Kaç dolar kazanç yaptım ödemediler.

Denemek lazım blgilendirme için teşekkür ederim

Denemek lazım blgilendirme için teşekkür ederim

Eyvallah hocam :) Güzel bir sistem yoksa birsürü ptc kullanıyorum en saglamı bu %100 ref kazancı var bu arada refimle üye olursanız sevinirim :)

---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

bu arada arkadaşlar kayıt olurken withdraw code aklınızda tutabileceginiz bir sayı yapın sistemde ad degişikligi felan için bide sanırsam para çekerken işinize yarayacak gizli bişey degildir korkmayın

Eyvallah hocam :) Güzel bir sistem yoksa birsürü ptc kullanıyorum en saglamı bu %100 ref kazancı var bu arada refimle üye olursanız sevinirim :)

---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

bu arada arkadaşlar kayıt olurken withdraw code aklınızda tutabileceginiz bir sayı yapın sistemde ad degişikligi felan için bide sanırsam para çekerken işinize yarayacak gizli bişey degildir korkmayın

Refin ile üye oldum ilk defa böyle bir siteye uye oldum hep yakından takıp etmişimdir ama ilk denmem olacak..

Günde sabit reklam mı çıkıyor?Yoksa artıp azalabiliyor mu?

Refin ile üye oldum ilk defa böyle bir siteye uye oldum hep yakından takıp etmişimdir ama ilk denmem olacak..

Öncelikle refimle üye oldugunuz için çok teşekkür ederim şöyle 5-10 referans çekerseniz arkadaşlarınızı günlük 5 tl bile kazanç elde edebilirsiniz

0.01 dolar dan günde 100reklama tıklaman gerekir 1dolar kazanmak için.100 adet captcha doğrulaman gerekir.Bunun için uğraşmaya değmez bence

0.01 dolar dan günde 100reklama tıklaman gerekir 1dolar kazanmak için.100 adet captcha doğrulaman gerekir.Bunun için uğraşmaya değmez bence

Hocam heralde konuyu okumadanız ref kazancı %100 10 arkadaşınızı ref yapsanız 10 reklama tıklasalar onlarda günde 1 $ fazla bile ediyor ve 2.5 tl ye denk gelir :)

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:26 ----------

Referansın ile üye oldum konu için teşekkürler.

Asıl ben teşekkür ederim refim ile üye oldugunuz için

1 yıl önce bu sistemle zengin olacağımı sanıyordum :D sistem şu şekilde arkadaşlar günlük sizlere reklam veriyor reklamlara tıklayıp kazanç elde ediyorsunuz kazandıktan sonra ister paranızı çekersiniz isterseniz de o parayla robot alırsınız onlar da reklama tıklar . Ayrıca referans linkinizle üye olanlar reklama tıkladıkça siz de kazanırsınız ama kazançlar çok düşük .

Aklıma şu da geldi:İp adresini değiştirip birden fazla hesap açıcan fazla kazanıcan ama aynı paypala para geleceği için kesin ban yeriz demi?

Aklıma şu da geldi:İp adresini değiştirip birden fazla hesap açıcan fazla kazanıcan ama aynı paypala para geleceği için kesin ban yeriz demi?

Pc den mac adresini degistirip , ip degistirip en azindan 8 ayri mail tanimlayip yapabilirsin ...
Paypala 8 mail tanimlandigina gore , 8 degsiik maile odeme alabilirsin diye dusunuyrum :D
Yapmadigimjz seyler degildi zamaninda :D

Pc den mac adresini degistirip , ip degistirip en azindan 8 ayri mail tanimlayip yapabilirsin ...
Paypala 8 mail tanimlandigina gore , 8 degsiik maile odeme alabilirsin diye dusunuyrum :D
Yapmadigimjz seyler degildi zamaninda :D

Ben paypal kart aldım.Açtırdım aktif ama bilmiyodum bunu.Bende 2 tane yer var ya.Yanlış mıyım?

Ben paypal kart aldım.Açtırdım aktif ama bilmiyodum bunu.Bende 2 tane yer var ya.Yanlış mıyım?

Sanal karta gerek yok normal paypal bakiyende olur ama 15 arkdaş bulman senin için daha rahat olur 15x10 dan 1,5 $ günlük hiçte az degil 3,5 tl :D

---------- Spam Engelliyici 15:22 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

1 yıl önce bu sistemle zengin olacağımı sanıyordum :D sistem şu şekilde arkadaşlar günlük sizlere reklam veriyor reklamlara tıklayıp kazanç elde ediyorsunuz kazandıktan sonra ister paranızı çekersiniz isterseniz de o parayla robot alırsınız onlar da reklama tıklar . Ayrıca referans linkinizle üye olanlar reklama tıkladıkça siz de kazanırsınız ama kazançlar çok düşük .

Yanlış düşünüyorsunuz 1 yıl önce bence başaramamışsınız dedgim şeyi yapsanız 1 haftada 25 tl - 30 tl kazanırsınız bu sistemden günlük 20 tl kazananlr var gereken sadece biraz referans

---------- Spam Engelliyici 15:43 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

6 Arkadaşa çok teşekkür ederim refim ile üye oldukları için

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 15:43 ----------

Bu arada sistemi anlamayan veya kayıtı beceremeyen olursa yardım edeyim özelden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri